Májusi kitekintő: újhold
Címlap / Ezotéria / Májusi kitekintő: újhold

Májusi kitekintő: újhold

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Tudom, most van a kikeletbe robbanás szép hazánkban, a virágok ostroma úgy hasítja a levegőt csodásabbnál csodásabb illatrobbanásokkal, hogy a mámoros tömegben botorság kiemelni fejünket, és kitekinteni, föl s távolabbra. Mégis, a jó gazda, s a jeleket olvasó kedves Olvasó is szeret előre tekinteni.  

A képzelet szülte kirakósjáték-darabkák és a valósan megélt történetek egybeolvadása izgalmas kaland. Erre hív most minket a Naprendszerünk "utazóközönsége", a történeteink szálait mozgató főszereplők: a bolygók, csillagok és a legfontosabb, a Hold.

Derűs, bohókás majálisba öltözteti szinte az egész hónapot, ideje mindannyiunknak kitekinteni, ránézni arra, amit eddig halogattunk, elsimítani a többnyire félreértéseken alapuló "én tudom jobban" vitákat. Az is munka (de még mennyire!), ha önmagunkat dolgoztatjuk meg. Majd ahogy a hét második felén, május 4. szombat hajnaltól a Bika jegyében erőre kap a Hold, a most vagy soha lendülete bőséget, szépséget, belső harmonikus ritmust, magabiztosságot hoz, kis izgága alkotói-vágy feszültséggel színezve.

Május 5-én 0:45-kor éjjel éppen az "Ég alján" Újhold jelzi ezt az erőt. Összeáll a kép, és az eddig hezitálók jobb, a közösséget inkább szolgáló belátásra jutnak. A közvetítő levegős jegyek, mint az Ikrek, Mérleg, és a Vízöntő szabadjára engedhetik derűs, vicces kommunikációjukat, és szellemi csatározásokba kezdhetnek a Nyilas, Oroszlán, Kos szülöttekkel, akik tüzes kedvükben igazán magasra emelik a mosolylécet.

Most van arra lehetőség, hogy félretegyük sértett-félreértett dacos gyermek-énünket, és egy nagy levegővel végre megírjuk azt azt email-t, üzenetet, akár egy emoji, egy szó is csodákra képes; felhívjuk, találkozzunk azzal, azokkal, akik igazán a szívünkben vannak, mégis az Élet játékának viharos óceánján kissé elsodródva egymástól, a harag-parázs füstjétől könnyező szemeinkkel elvakultan eddig képtelenek voltunk újrakezdeni, mélyebb, szeretettel áthatottabb minőségben folytatni közös útjainkat.

Illetve, szívünkben jókívánságokkal engedni tovább azokat, akik már nem velünk játszanak tovább. Nyitva van az aranykapu. :-)

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2225 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x