Nap a Bikában: Kinek mit hoz ez az időszak?
Címlap / Ezotéria / Nap a Bikában: Kinek mit hoz ez az időszak?

Havasi Patrícia

Nap a Bikában: Kinek mit hoz ez az időszak?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

A csillagok megsúgják, asztrológusunk pedig megfejti az üzeneteket.  

A Nap a Bika jegyébe lépett, ezzel a zodiákusi kör második jegyváltásához értünk. A Nap jegyváltásának köszönhetően felszínre hozza, hogy miként viszonyulsz az élvezetekhez, ízekhez, harmóniához és a szépséghez.

Az irányt váltó Jupiter és Plútó a Bikákon és Mérlegeken kívül a Nyilasokra, Halakra, Skorpiókra és az Ikrekre is hatással lesz, így nemcsak a Bikáknak érdemes elolvasni, hogy a következő hónapban mire számíthatnak! Asztrológiai szempontból egy mozgalmas, eseménydús időszak a következő pár hét.


Nézzük, mi is várható: A két irányt váltó, lassú mozgású bolygó a Jupiter és a Plútó kezdett retrogád mozgásba, óriási hatást generálnak majd mind az egyéni sorsokban, mind a világban. 2019. április végén a Plútó hátráló mozgását legfőképp a Skorpiók és a Bikák érezhetik.

Amennyiben a Bika havában születtél, kapsz egy hónap türelmi-felkészülési időt, hogy a hátráló mozgást végző tranzit Plútó Rád is kifejtse hatását. Addig mondhatni védve vagy, de amint a Nap jegyet vált, május végén, mikor átlép az Ikrek jegyébe, már Te is érezni fogod a plútói hatást. Kicsit szélsőséges, impulzív, misztikus és hangulatingadozás jellemezheti majd ezt az időszakot, amikor a plútói hatás beköszönt. Az, hogy ez kinek milyen téren jelentkezik, az egyéni mindig, az csak attól függ, hogy a születési képletedben hol áll a Plútó és hova kerül most, de az energetikája az majdnem általánosítható, azaz: szélsőségesség és intenzivitás.

A szintén irányt váltott, és ezzel hátráló irányban mozgó Jupiter legfőképp gyermekeinek: Nyilasoknak és a Halaknak szól.
Ők érezhetik leginkább hatását. Jupiter, mint a bőség és jóság bolygója alázatosságot és bölcsességet követel az érintettektől. Nagyon fontos, hogy nem szabad jupiteri időszak esetén sem elszállni, józannak és alázatosnak kell maradni, akkor megajándékozza az érintetteket. Ellenkező esetben ajándék helyett, pofonok várhatóak.

Hogy ne csak nehézségről szóljon a következő hónap, egy jó hír is: 2019. május 18-án tízmilliószoros nap lesz, amikor is az Univerzum ismét segítő energiákat küld terheidtől való megszabaduláshoz. Ha még vannak álmaid, akkor azok még valóra válhatnak akár ezen a napon is, amikor minden olyat tegyél majd meg, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson!

Hogy miért fontos? Tízmilliószoros napokon mindig könnyebben tudsz gondolkodásodon változtatni! Fontos, hogy aznap tudatosabb legyél, mint máskor, ugyanis a tízmilliószoros napon a pozitív megerősítések tízmilliószorosan hatnak. Alapvető igazság, hogy gondolkodásod határozza meg világodat. Te tervezed meg a Jövődet és egyben Te teremted meg körülményeidet. Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz. Ha valamilyen téren még nem vagy elégedett, nem érzed magad eléggé sikeresnek, akkor május 18-a kiváló alkalom arra, hogy fejben új életet tervezz meg magadnak.

Ismered a mondást, minden fejben dől el! Kezdj hozzá hátralevő életed tervezéséhek akár már ma, a tízmilliószoros nap energiája sokszorosan a segítségedre lesz. Hogy milyen területen tudsz Bikaként még inkább kiteljesedni és hogy mire érdemes fókuszálnod a céljaid megfogalmazásánál az függ a Holdad jegybeli illetve házbeli helyzetétől is, de az biztos, hogy a szépségben, a lakberendezésben, és az étkezésekben rejlett örömödet nemcsak a tízmilliószoros napon élvezheted, hanem szinte minden nap.

Mivel az alaposság jellemző a Bikára minden téren, ami olykor lassúsággal párosul, ezért megeshet, hogy eltart bizonyos ideig, míg a külvilág jelzései nemcsak elérnek, hanem tudatossá is válnak benned. Sürgetni nem kell semmit sem, nem is lehet, de érdemes előre felkészülnöd a május 18-ra, legyenek addigra összeszedve a céljaid!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3818 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x