Júliusi Horoszkóp magazin - a Rák hava
Címlap / Ezotéria / Júliusi Horoszkóp magazin - a Rák hava

Júliusi Horoszkóp magazin - a Rák hava

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-28

Megjelent a legfrissebb Horoszkóp magazin! Július nagyrészt a Rák jegyében telik, erről is olvashatsz, meg a családi karmákról is.  

Sorsprogram - Családi karmák a horoszkópban

A karma törvénye szerint minden ok és okozat, de ez nemcsak a fizikai síkon megnyilvánult események sorában mutatkozik meg, hanem ahogy minden megnyilvánulás előzménye gondolat, így nem történhet más velünk, mint amilyen gondolatokkal tápláltuk magunkat. A családi karma így olyan sorsprogramokat teremt, mely átível generációkon keresztül.

„A mi családunkban ez így szokás…” Kapcsolatainkra legerősebb hatással a családunk van. A gyerek a szülők energetikai mintájához kötődik a hasonulás vagy a kiegészítés értelmében. A szellemi mintázatok gyakorlati megvalósulását a gyerek a korai családban tapasztalja meg és automatikusan ennek jegyében kezdi működtetni ő maga is. Tudatos és tudattalan minták éppúgy kihatással vannak sorsa irányításában, míg tudatossága révén ezeket megtanulja uralni.

Bert Hellinger szerint a kapcsolatok sikeressége a kötődés, a rend, valamint az adás-kapás közötti egyensúlyon múlik. Gyakori a családi rendszerben valamelyik családtag kirekesztése vagy a szeretet nevében más családtag szenvedésének az átvállalása.

Hogyan mutatkoznak meg az asztrológiai feltárás során a családi karmák jellegzetes vonásai? Erről és további érdekes témákról is olvashatsz a Harmonet Horoszkóp Havilap júliusi számában.

 

Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2450 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x