Hogyan szeretnek a Rák jegyében születettek?
Címlap / Ezotéria / Hogyan szeretnek a Rák jegyében születettek?

Havasi Patrícia

Hogyan szeretnek a Rák jegyében születettek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

A Nap jegyet váltott, és átlépett a Rák havába. Ez alkalomból nézzük meg, hogy a Rák jegy szülöttei hogyan viszonyulnak a szerelem, szeretet kérdéséhez.  

A Rák érintettségűek (Nap a Rákban, és/vagy aszcendens a Rák jegyében és/vagy a Hold a Rákban áll) nagyon érzékenyek és nagyon könnyen sebezhetőké válhatnak, mondhatni kissé túlérzékenyek is lehetnek. Ezért nagyon óvatosan kell bánni velük, mert könnyen meg is sértődhetnek. Nemcsak arra, hogy mit mondunk neki, hanem a hogyanra is érdemes odafigyelni, ha Rák érintettségűvel van dolgunk, mert a szavak hangsúlyára kiemelten érzékenyek lehetnek.A Rák jegy uralkodó bolygója a Hold, ami azt is eredményezheti, hogy a Rák érzelmeit a hangulatváltozásai uralják, ami egyrészt környezete számára okozhat nagyobb problémát, másrészt pedig magának a Rák jegyűeknek is galibát okozhatnak olykor.

Fontos, hogy a számukra oly nélkülözhetetlen érzelmi visszajelzést mindig megkapják, ezért, ha tehetjük, biztosítsuk őket arról, hogy szeretjük, hogy fontosak és nélkülözhetetlenek. Ugyanis, ha ez elmarad, és nem érzik, hogy szeretik, és nem tudják ezt leszűrni sem a környezetük reakcióiból sem, akkor könnyen megsértődhetnek és bezárkózhatnak, mint egy kagyló. Megesik, hogy nem néma csendben „duzzognak”, hanem próbálnának vitatkozni, ezzel is reakciót akarnak kiváltani környezetükből.

 
 
A legtöbb Ráknak lételeme a családja és az otthona. Rendkívül házias teremtések, szeretik kényeztetni szeretteiket, gondoskodni róluk, és azt is szeretik, ha őket kényeztetik.

Ha társunk a Rák jegyében született, akkor midig mindenekelőtt a legfontosabb, hogy legyünk vele mindig nagyon kedvesek és gyengédek! Ha ezt megkapják és érzik hogy szeretik, meghálálják odaadó gondoskodásukkal és hatalmas szeretetükkel.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4760 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x