Heti Tarot: a kitartás hete előtt állunk
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot: a kitartás hete előtt állunk

Grace

Heti Tarot: a kitartás hete előtt állunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Tarot kártya egy rendkívül misztikus sorselemző módszer. Nem csoda, hiszen amilyen régi, olyan precíz. KaLily hetente emberek százainak segít kártyavetéssel. Nézd meg, mit jósol az előttünk álló hétre! Nem lesznek könnyűek a következő napok, de van megoldás.  

 Most azt kérdeztem meg az Égiektől a Tarot kártya segítségével, hogy anyagi, lelki é s szellemi szinten mi várható a következő héten. Úgy tűnik, a következő napok tartogatnak kihívásokat, de ki tudunk jönni jól a helyzetekből.



A munkádban – legyen az a hivatásod vagy az otthoni teendők – eseménydús, elfoglalt, pörgős időszakra számíthatsz. Sok dolgod lesz. Nem érdemes ellene hadakozni. Inkább vágj bele, hagyd, hogy sodorjon az ár! Később beérik a gyümölcse.

Sajnos lelki szinten sem lesz könnyű ez a hét. Valaki vagy valakik akadályt gördítenek eléd. Ne hagyd magad! Állj ki magadért! Védd meg magad, az igazad! Ennek a dolognak tétje van. Légy résen!

Szellemi szinten úgy érzed, mint ha be lennél kerítve, csapdába estél volna. Keresed Isten, de nem találod. Pedig ott van, csak észre kell venni. Törekedj a nyugalomra és a józanságra. Az Égiek elérhetőek, így lehetőséged van közeledni hozzájuk.

Ez egy nehéz hét, több életterületen is. Viszont ha kitartasz, az eredmény megérkezik.

Kellemes hetet kívánok!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3015 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x