Kínai asztrológiai előrejelzés a júliusi Kecske hónapra...
Címlap / Ezotéria / Kínai asztrológiai előrejelzés a júliusi Kecske hónapra

Sásdi Bernadett

Kínai asztrológiai előrejelzés a júliusi Kecske hónapra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Érdekes hónapnak nézünk elébe, amolyan passzív-agresszív fajta, mert látszólag yin elemek uralják, abból is a lágyabb, visszafogottabb típusok, de amit megtestesítenek, azok igencsak határozott és tudatos minőségek.  

A hideg szépség, elegancia és némi különcség lesz jellemző, ami azt jelenti, hogy a figyelmünket jobban megragadja minden, ami különleges és szokatlan. Valamint arra sarkall, hogy mi is ilyenek legyünk. A legkevésbé sem szeretnénk beállni majd a sorba, de bizonyos célok és érdekek miatt mégis megtesszük. Mondhatni, hülyékkel nem vitatkozunk, de ha kell, mosolygunk rájuk… de csak amíg szükséges.

Ez persze nem jelent nagy drámákat, se konfliktusokat, inkább azt, hogy megyünk a magunk feje után, se kedvünk, se türelmünk nem lesz másokhoz alkalmazkodni. De mégis a látszat a kedvesség meg elfogadás lesz, persze kinek-kinek vérmérséklete szerint. A Kecske hónapja továbbá arról is szól, hogy némi bizonytalankodás és tétovázás után felszívjuk magunkat és bátran, bizakodóan vágjunk bele a dolgokba. És meg is éri így tenni, nem kell aggodalmaskodni, lehetnek kisebb-nagyobb zökkenők, de azért annyira nem rögös az út, mint aminek látszik. Sőt, igen érdekes és különleges események és élmények átélői lehetünk, ha kilépünk a komfortzónánkból!

Ha van rá lehetőség, most kell kipróbálni olyan dolgokat, amiket eddig nem mertünk vagy nem volt rá alkalom. Elmenni varázslatos helyeket felfedezni, ismeretlen országok rejtett zugait megismerni. Nem feltétlen luxusnyaralásra gondolok, hanem kimondottan azokra a nem mindennapi helyekre, melyeket az útikönyvek meg sem említenek, mert nem a szokványos turistacélpontok.

Mivel ez a hónap kiváló energiájú nappal indul, kifejezetten sikeres és eredményekben gazdag időszakot vetít előre. Ez azt jelenti, hogy törekvéseink előtt zöld az út, gyakorlatilag csak el kell indulni és aztán kitartóan haladni céljaink felé. Az anyagiak jelentős mértékben emelkednek ki a hónap folyamán, főként azok a dolgok igényelnek majd többletkiadásokat, melyek extra vágyainkat elégítik ki. Azonban ügyes, átgondolt tervezéssel ezek valóban tartalmas időszakot és igazi feltöltődést is adnak majd.

Hogy költeni kell a hónap folyamán, akár többet is, mint szoktunk, az szinte biztos, itt jön be tehát az előre gondolkodás, amivel nem az ablakon szórjuk ki a pénzt. És adott a lehetőség, hogy extra bevételekre is szert tegyünk, de ehhez újító ötletek és magas színvonal is kell.

Mivel a Kecske szimbólum megtestesíti a kreatív, művészi gondolkodást és tevékenységeket, illetve legalább annyira a spirituális világot is, így ezeknek a területeknek is nagyobb tere lesz a hónap folyamán.

Kihívásokat és/vagy nehézségeket most a YANG FÉM és YANG FÖLD nap szülöttjei élhetnek meg, de legalább akkora az esélyük kiemelkedő eredmények elérésére is, ha nem görcsölnek, haladnak az árral és megragadják a kínálkozó alkalmakat!

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Július 7., 11., 13., 17., 19., 23., 29., 31., augusztus 4.


Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Július 8., 15., 16., 20., 27., 28., augusztus 1.,


Ingyenes kalkulátort itt találsz!
 

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2514 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x