Heti Tarot, A fordulatok hete előtt állunk
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot, A fordulatok hete előtt állunk

Grace

Heti Tarot, A fordulatok hete előtt állunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A sorselemző módszerek körében rendkívüli népszerűségnek örvendenek a kártyák. Rengeteg féle ismert, többségük eredete a homályba vész. Grace hetente több tucat embernek segít kártyavetéssel. A Harmonet olvasóit rendszerint Tarot kártyával segíti. Most kivételesen cigánykártyát használt.  

Rendhagyó módon a Tarot helyett most a cigánykártyához folyamodtam segítségül, azért, hogy megtudjuk, mit tartogat számotokra az előttünk álló hét. Úgy tűnik, anyagi, lelki és szellemi szinten is érdekes fordulatokra számíthattok.Anyagi szinten


Jó esély van egy rég nem látott rokon vagy ismerős felbukkanására. Azt, hogy neki mik a szándékai, nem tudhatjuk, de mindenképen hatással lesz rád. Ne bízz meg benne feltétlenül! Hallgass a megérzéseidre!


Lelki szinten


Valamilyen hírre számíthatsz. Ez érkezhet szóban vagy írásos formában. A technika korában természetesen telefonon vagy interneten keresztül is. Feltehetőleg erős lelki hatást fog rád gyakorolni.

Kapcsolódó cikkek
 
 

Szellemi szinten


Ezen a téren egy különösen jó dologra számíthatsz. Jó esélyed van egy szellemi „ajándékra”. Lehet ez egy szellemi tanító, egy spirituális ember vagy akár egy könyv vagy internetes oldal, mely mély hatást gyakorol rád. Érdemes figyelned rá, mert lehet, hogy közelebb visz az Égiekhez.

Számodra mindez mit üzen?
Kommentben örömmel elolvasom a véleményeiteket!

Kellemes hetet kívánok!

Grace

facebook: Grace Spirituális Stúdió

Egyéni elemzésért kérj időpontot!

grace.spiritualis.studio@gmail.com, +36-70/978-48-01
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2794 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x