A csillagos ég sem a határ!
Címlap / Ezotéria / A csillagos ég sem a határ!

Móra Klára

A csillagos ég sem a határ!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Csak hisszük, hogy a csillagos ég a határ. Minden lehetséges. Tudod, miért? Mert olyasmire is képes vagy, amiről eddig nem tudtál, vagy nem merted elhinni. Ideje ráébredni a képességeidre, legalább egy kicsit nyitottá válni, és megtapasztalni, hogy a világod sora csakis tőled függ.  

Egyre-másra falakba ütközünk, mert elköteleztük magunkat a hiedelem mellett, miszerint túl kicsik és kevesek vagyunk, olyan világban élünk, amikor nem tehetünk semmit, nincs elég iskolánk, nincs elég pénzünk, stb. Aztán gyorsan be is zárjuk a kört, mert ezeket a mintákat hallottuk az iskolában, ezt sugallják a médiumok, egyszerűen ebben nevelkedtünk. Egyébként is, mindenről más tehet…Nem hiszünk magunkban, nem hiszünk a tehetségünkben, az adottságainkban, a képességeinkben, amikkel könnyedén megváltoztathatjuk a világunkat. Könnyedén, mondom, mert tapasztalom. Van egy ősi hawaii problémamegoldó módszer, a Ho’oponopono, ami hihetetlen mértékben megkönnyíti a naponta felmerülő problémák kezelését. Nem csodapirula, nem is ámítás, de állítom: a legkönnyebb út, ami csak létezik. Évek óta gyakorlom, sok millió más, mindenféle nemzetiségű társammal világszerte. Hozzáteszem, csak az általam, magyar nyelven, inspirációból épített közösségem nagysága és növekedése másokat csodálatra késztet. Biztos vagyok benne, hogy ez az út működik, és abban is, hogy kapom hozzá az „égiektől” (ha tetszik, nevezd Univerzumnak, Istennek, Természetnek) a segítséget.

Arról van szó, hogy tudatos elszántsággal megőrizhetjük a lelki békénket, ha nem reagálunk azonnal, ha kikapcsoljuk a belénk programozott sémákat, és elfogadással, hálával élünk. Ez a hihetetlenül egyszerű alapelv az, ami megváltoztathatja az élethez való viszonyunkat, és mindazt, amit bevonzunk a saját életünkbe.

A Ho’oponopono azt tanítja, hogy minden esemény, ami megjelenik az életünkben, arra szolgál, hogy fejlődjünk, növekedjünk, és amikor eljön az ideje, sok-sok terhet letéve hagyjuk itt a földi életünket. Még ha merész gondolatnak tűnik is, az életünket mi választjuk, a döntéseink sorozata határozza meg az életminőségünket. Jó okunk van arra, hogy mit és miért választunk: szükségünk van olyan tapasztalatokra, amiknek még híján vagyunk, amiből sokat tanulhatunk, a tanítások által pedig jobb és erősebb emberekké válhatunk.

Csodákra vagyunk képesek – állítom! Képesek vagyunk megbetegíteni magunkat azért, hogy legyen alkalmunk kijavítani, átírni például a génjeinkbe bevésett programokat, kijöhessünk egy-egy végzetesnek hitt betegségből, azzal, hogy erősen hiszünk magunkban, akarunk és békében vagyunk. Ha megfigyeled, azok az emberek, akik nem ragadnak bele a helyzetbe, látnak tanítást akár egy betegségben, tudomásul veszik, hogy nem test vagyunk, hanem lélek, és a test csupán produkál egy berögzült programot, hiedelmet, törvényszerűségként elfogadott jelenséget, képesek békében élni, akár betegen is. Nem tartják magukat áldozatoknak, mert nem azok.

Mi a teendő? Felülemelkedni a problémákon, megfigyelni a helyzetet, nem azonosulni vele – hiszen a helyzetet mi ugyan bevonzottuk az életünkbe, ily módon felelősek is vagyunk érte, nem vagyunk azonban bűnösök, hiszen tanulni, fejlődni, növekedni jöttünk a Földre.

 
 
Nem fontos másokkal megbeszélni, elég egy kis alázat az élet iránt. Kezdetnek elég egy kicsit befelé fordulni – nem vádaskodva, éppen csak annyira, hogy jobban megismerjük magunkat, és felfedezzük, hogy valójában kik is vagyunk. Mert bizonyosan mindannyian nagyobb és fontosabb célért jöttünk ebbe az életbe, mint megszületni, mások elvárásainak megfelelni, állandó stresszben és félelemben élni hol a múlt, hol a jövő miatt.

Most van itt az ideje változtatni, mindenért, amink van, hálát adni, hiszen soha nem tudhatjuk, mi lehetett volna, mit előztünk meg, mit kerültünk el azzal, hogy éltünk az elfogadás és a hála eszközeivel.

Ha a hawaii filozófia szerint, csak annyit mondasz magadban, éppen csak akkor, amikor eszedbe jut: köszönöm vagy szeretlek – megtapasztalod a változást a testedben, a lelkedben, és rájössz, hogy ez tényleg az az út, amit ma olyan sokan keresnek.

Legközelebb Szegeden, majd Budapesten kerülhetsz közelebb a szeretet, az elfogadás és a belső béke hawaii útjához, a Ho’oponoponohoz.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3060 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x