Már nem söpörhetjük a szőnyeg alá
Címlap / Ezotéria / Már nem söpörhetjük a szőnyeg alá

Már nem söpörhetjük a szőnyeg alá

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Ahogy a mesterem, Mabel Katz mondja, lennie kell egy könnyebb útnak. És ő megtalálta. Én pedig rátaláltam. Nem is adnám semmiért: békét hozott az életembe, segít minden helyzetben, és amióta ezt az utat járom, minden könnyebben, sőt, könnyen érkezik.  

Nincs arra szükség, hogy hosszú órákig meditáljunk. A pozitív gondolkodás erőltetése pedig nem megy. Nem megy, mert nem vagyunk képesek folyamatosan uralni a gondolatainkat, a tudatalattiakat pedig különösen nem. 

Hogy lehetséges akkor, hogy kivédjük a mindennapi kihívásokat, a fájdalmunkat kezelni tudjuk, az érzelmi hullámokat jól viseljük, miközben élni hagyjuk a másikat is…?
 
 

Akkor jutunk a legközelebb a megoldáshoz, ha rájövünk végre, hogy mi magunk vagyunk a saját életünk építészei. Van rá elég példánk, hogy nem mások fogják rendbe tenni a mi életünket? Kapunk elegendő jelet, hogy van a miénknél intelligensebb elme? Vajon el kell-e jutnunk életünk mélypontjára, hogy végre rájöjjünk, valamin változtatnunk kell? 
 
Nem kell elhinni, de érdemes kipróbálni.
Van egy fura elnevezésű, de sokak által már „letesztelt”, működőnek látszó út, a neve: Ho’oponopono. Ősi hawaii művészet, a problémamegoldás végtelenül egyszerű módja. Lehet mindössze annyi, mint magunkban azt ismételni: köszönöm, vagy szeretlek. És csodák csodája, amint elkezdjük gyakorolni, egyre nyugodtabbakká válunk, egyre kevésbé szemléljük kritikusan az életet, nem bíráskodunk mások felett – hiszen fogalmunk sincs nagyjából semmiről. Találgatunk, okoskodunk, ítélkezünk, feltételezünk… És látjuk, mindez hova vezet. Mi lenne, ha alázatosabbakká válnánk? Mi lenne, ha a kívül helyett kicsit beljebb keresnénk a megoldásokat?
 
Csapjunk hát a lovak közé; ha a világ nem oldotta meg eddig a problémáinkat, vegyük kézbe mi magunk a sorsunkat! 
 
 

Fontos felébrednünk, fontos tudatosakká válnunk, felismernünk, hogy nem test vagyunk. Lelkek vagyunk mindannyian, egyedi és különleges küldetéssel, és igen, mindannyian egyformán fontosak vagyunk. Tudnunk kell, hogy kik vagyunk, hogy meglássuk azokat a lehetőségeket, amiket az Új Kor kínál nekünk a változásra, a programoknak és emlékeknek a törlésére, hogy új világot teremthessünk. A Ho’oponopono ehhez remek eszközöket kínál, bárhol, bármikor végezhető, gyakorolható. Bármikor és bármilyen helyzetben mondhatjuk azt, hogy köszönöm. Mondhatjuk azt, hogy szeretlek. Nem kell átéreznünk. Nem kell semmire gondolnunk. Nem kell tudnunk, hogy miként működik. Nem fogjuk elmével megfejteni…

 
Nem kell elhinni. De érdemes kipróbálni. Mabel Katz békenagykövet, író, szónok, inspirációs tréner, az autentikus hawaii Ho’oponopono szakértője idei egyetlen Ho’oponopono tanfolyamát novemberben tartja Budapesten. Ő azt állítja, hogy ez az élet legkönnyebb útja. Mind ez idáig milliók életét változtatta meg. Már hetedik éve Magyarországon is. 
 
Móra Klára
www.HooponoponoWay.hu
hawaii@hooponoponowayhu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3196 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x