A sclerosis multiplex lelki okai
Címlap / Ezotéria / A sclerosis multiplex lelki okai

Domoszlai Katalin

A sclerosis multiplex lelki okai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Egy autoimmun betegség, ahol az immunrendszer az idegszálak védő burkát támadja és roncsolja. A lelki oka az, hogy az adott ember tévedésben él. Ezért az immunrendszere is téved. Alapvetően téved abban, mi jelenti a biztonság érzetet, mi ellen kell védekezni. Önmaga, a saját lénye megélése ellen védekezik.  

Azt a részét támadja, ami az információk és ingerek vezetéséért, a jó válaszreakciók kezeléséért működne. Belülről romboló öngyilkosság.

Ha kaptál és elfogadtál egy énidegen szerepet, ezzel a szereppel teljesen azonosultál, elfelejtve azt, ki is vagy valójában, akkor ebben lassan és biztosan tönkre mész. Mert az életöröm, a lélek öröme, a lelki béke és a belelazulás a létezésbe hiányzik. Teljes elutasítása az egészséges önzésnek. Elfogadása egy olyan életnek, ami súlyos szorongásra van felépítve.A szorongás onnan fakad, úgysem tudom jól megoldani, de jónak kell lennem, ezt mások mondják meg, mindig, minden esetben. Multiplex, ami azt jelenti, változatos helyeken fordul elő. A sclerosis megkeményedést jelent. Keményen bánsz magaddal a lágy, elfogadó, támogató önempátia nélkül… Mert a családi mintából ez jön, tévedésből elhitted, az életnek ilyennek kell lennie…

A tünetek lelki jelentése


Szem: nem akarsz ezzel szembenézni, nem akarod látni, mit teszel magaddal.

Mozgás, merevség: csak így, keményen, bármennyire fáj. Ügyetlenség, emiatti szorongás, hiányzik az elfogadása annak, mindenki hibázik. Gúnnyal, megszégyenítéssel „nevelő” gyermekkori hatás, téves önazonosulás, béna vagyok.

Beszédprobléma: lehetetlen, hogy szót emelj magadért. Kinevetnek.

Önellátási képtelenség: ez azt jelenti, teljesen lemégy gyerekbe, azt éled, magadért semmit sem tehetsz, a környezeteden múlik minden.

Szorulás: az anyától, anyai mintából átvett szorongás.

Vizelettartási probléma: súlyos félelem az apai szigortól.

Libidócsökkenés: eltűnik a vágy, hogy átadd magad a testi örömöknek, megéld a benned élő nőt vagy férfit. Ismét itt van a háttérben a szorongó gyermeki én.

 


Mi az, ami segít?


  • A testnek a könnyű, örömteli mozgás.
  • Újratanulni a koordinációt. Örömmel. Segítséggel. Könnyedén.
  • Terápiában a negatív családi minták oldása. Hellinger családállítási oldásokkal.
  • Regresszióval a múltban – elsősorban a gyermekkorban – megélt félelmetes, fájdalmas, megszégyenítő emlékek felszínre hozása és meggyógyítása. Az elzárt, elutasított, fájdalomban, félelemben, szégyenben megrekedt részek elismerése és visszakapcsolása a feltétel nélküli szeretetbe.
  • A feltétel nélküli szeretet következő aspektusainak befogadása és megélése: isteni nyugalom, ősbiztonság, támogató jóindulat, szerethetőség az összes gyengeséggel együtt. Simogató lágyság.

Kép: Harmony Lawrence / Pixabay

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8924 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x