Jó tudni! Csakrák és betegségeik!
Címlap / Ezotéria / Jó tudni! Csakrák és betegségeik!

Jó tudni! Csakrák és betegségeik!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-17

Ha csakráink nem működnek megfelelően, azt fizikai és lelki eredetű tünetek jelzik felénk. Sokszor ok nélkül érezzük rosszul magunkat, arra nem is gondolunk, hogy csakráink energiaszintje állhat a háttérben. Ezért fontos megismernünk, hogyan is működik a hét energiaközpontunk, azaz a csakráink. Ha időben felismerjük a tüneteket, akkor megfelelő kezelésben részesülhetünk.  

A csakrák működése megegyezik az életkorunkkal. A születés pillanatában a magzatburkot felváltja az aura, és működésbe lépnek a csakráink.  Az idő múlásával folyamatosan változnak és alakulnak a csakrák. Fontos tényezőként hat rájuk az életkedvünk,a szükségleteink, milyen blokkok, akadályok vannak a lelkünkben, és milyen célokat tűztünk ki az agyunkban. Ha csakrák nem működnek megfelelően és összhangban a lelkünkkel és az agyunkkal, számos lelki és fizikai betegség megtámadhatja a testünket.

 1. Koronacsakra betegségei:
  Depresszió, alvászavar, pszichés betegségek, agyi betegségek, Alzheimer kór és epilepszia.
   
 2. Homlokcsakra betegségei:
  Fejfájás, látászavarok, szemproblémák és migrén.
   
 3. Torokcsakra betegségei:
  Asztma, nyakfájdalmak, fülproblémák, pajzsmirigy betegségek, Sclerosis multiplex, tüdőbetegségek, száj- és torokbetegségek, illetve fogfájás.
   
 4. Szívcsakra betegségei:
  Rákos daganatos betegségek, szív és érrendszeri problémák, AIDS, allergia, autoimmun betegségek, fertőzések, vérkeringési zavarok, szívinfarktus, pánikbetegség.


   
 5. Köldökcsakra betegségei:
  Emésztési zavarok, hasi problémák,epe-máj betegségei,gyomorégés,gyomorfekély,cukorbetegség, elhízás,szem és látászavarok.
   
 6. Szexcsakra betegségei:
  Felfúvódás, bélgörcs, székrekedés, impotencia, nemi szerv betegségei, gombás fertőzések, méhnyakrák, méh betegeségei, méhmióma, hólyaggyulladás, elhízás, fogyás, here betegségei, menstruációs zavarok, szexmánia, frigidség.
   
 7. Gyökércsakra betegségei: Aranyér, bélgyulladás, székrekedés, reuma, hasmenés, fogínygyulladás, gerinc betegségei, gerincferdülés, vese problémák, vérnyomás ingadozás, depresszió,alvászavar és a fog betegségei.
Hogyan gyógyítsuk gyógyszerek nélkül?

Nem feltétlenül csak egy csakránk lehet beteg, hanem akár egyszerre mind a hét is megbetegedhet. Nagyon fontos felismernünk a gyengeségeinket, s ha tartósan fennálló betegségeket tapasztalunk, akkor érdemes felkeresni egy parapszichológust vagy kineziológust, akik a csakra energetikáját vizsgálják meg, és feltöltik energiával. A szakemberek a beteg csakrát gyógyszer nélküli módszerekkel billentik helyre, ezáltal segítik a pácienst, hogy újra kiegyensúlyozottan élhesse életét.
Sokszor a lelkünkben kell keresni a megoldást, emelni kell az energiáink rezgésszintjét, amely kisebb betegségeket beszünteti.
Komolyabb tüneteknél szakorvoshoz kell fordulni, de a lelki munkát érdemes kiegészítő kezelésként alkalmazni.

 
 
Semmi esetre se hagyjuk, hogy csakráink még jobban megbetegedjenek, ismerjük fel időben a tüneteket, a hosszan fennálló betegségeket, és kezeltessük időben. Parapszichológusként sokszor azt tapasztalom, nincs olyan betegség, amit ne lehetne gyógyítani, ha nem is 100%-osan, de jobbá és könnyebbé lehet tenni a páciens közérzetét, és az energiaszintjét egyensúlyba lehet hozni egy rendszeres kezelési terv szerint.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 33462 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x