Tori Hartman - A csakrák bölcsessége
Címlap / Kultúra / Tori Hartman - A csakrák bölcsessége

>

Tori Hartman - A csakrák bölcsessége

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-25

Ismerd meg valódi szándékaidat, törd át a gátakat és valósítsd meg az álmaidat! A 49 lapos kártyacsomag és a hozzá tartozó útmutató segít céljaid elérésében. A fő csakrákhoz kapcsolódó kártyalapok egy-egy különös, mesebeli történetet idéznek fel, amelyet halálközeli élményét követően az angyalok meséltek el a népszerű amerikai látónak. "Egyszerűen imádom ezeket a kártyákat! Hihetetlenül értékesek, mert új nézőpontot mutatva lehetővé teszik, hogy gyökeresen megváltoztathassuk élethelyzetünket." SARK, író, művész 

Tori kártyái egészen különlegesek. Üzenetei első olvasásra talán szokatlannak tűnnek, majd a mese, a furcsa történet elkezd dolgozni benned, és kiemeli a lényeget. Ami ott és akkor neked szól.

A már gyermekkorában is látnoki képességgel rendelkező kislányt – egy halálközeli élményt követően – angyalok kezdték el látogatni és történeteteket meséltek neki. Ezek az álomszerű, misztikus világból származó mesék különleges energiákat hordoznak. Tori úgy érezte, meg kell osztani történeteit, hogy másoknak is segítsen megtalálni a spirituális fejlődés útját, hisz a kártyák nemcsak a szellemvilággal, hanem sajátmagával is közelebbi kapcsolatba hozza használóját.


Képen: Tori Hartman

Ezek a történetek képezik A csakrák bölcsessége alapját. A 49 kártyalapjában és történetükben az a különleges, ahogy személyre szóló és hasznos, a hétköznapok menetébe beleilleszthető spirituális tanácsot nyújt használójának. Az egyes kártyákat tematikájuk, energetikájuk alapján a hét csakra egyikéhez kapcsolja. Az egyes csakrákhoz tartozó fejezetekkel Tori lényegre törően és érzékletesen ragadja meg az adott csakra lényegét és az emberrel való kapcsolatát.

Elakadtál? Nem tudod, merre vezet az utad? Hallgass a megérzésedre! Tori különleges jelentőséget tulajdonít az intuíciónak.


S hogy miért hasznos a kártyákkal való bármilyen játék? Legyen az kirakás, vagy csak egykártyás húzás, amivel a kérdésünkre keressük a választ, a csakrakártyák életünk azon területére mutatnak, ahol fel kell oldanunk egy blokkot, ki kell lazítanunk egy csomót – egyszóval kiemelik teendőinket. És mivel spirituális utunk különböző természetű tájakon át vezet, ezért mindegyik csakrához tartozó kártya az adott csakra jelentéseivel és szimbólumaival is gazdagodik.

Tori Hartman most Budapestre látogat! 2015. május 20-án 18h-kor a MagNet Házban tart előadást a jóskártyájáról és arról, hogyan tudjuk a leghatékonyabban a hasznunkra fordítani a kártyák erejét.

Az eseményről bővebben ITT


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6626 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x