Heti Tarot: A változás időszakában vagyunk
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot: A változás időszakában vagyunk

Grace

Heti Tarot: A változás időszakában vagyunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. A lapokon található képek mindegyike egy-egy archetípus, azaz ősi kép, mely a tudatalattira hat. Grace lapjai a következőket üzenik az előttünk álló hétre.  

Túl vagyunk egy hosszú hétvégén, a Mindenszenteken és a Halottak Napján, mások a Halloween-on. Ma azt kérdeztem meg az Égiektől a kártya segítségével, hogy hol tartotok, milyen élethelyzetben vagytok kollektív szinten.



Nehéz időszak áll mögöttetek


A Hold lapja azt jelzi, hogy sokatok egy nehéz időszakból tart kifele vagy esetleg már kijött belőle. Lehetett ez egy érzelmi válság, de az is lehetséges, hogy fény derült egy titokra.


Siker

A Diadalszekér lapja a közelmúltra utal. Feltehetőleg sikeresen kerültél ki egy helyzetből, elérted a kívánt célodat. Sikerült véghezvinned az akaratodat.


Jól döntesz

A Kardok 6 azt üzeni, hogy hamarosan meghozol egy döntést, valamiben változtatsz. Ez nem könnyű, ugyanakkor helyesen teszed, ha „új vizekre evezel”.


Légy észnél

A Kardok Királya utalhat jogi, peres ügyre. Arra is figyelmeztethet, hogy ha döntési helyzetbe kerülsz, az eszedre hallgass, légy racionális. Ha szembe kerül egy ellenséggel, légy résen! A törvényeket, szabályokat tartsd be!

 
 

Összegzés


Sokatok életében változás van. Ez jó eséllyel pozitív irányba visz. Most nagyon fontos, hogy merj tovább lépni. Légy határozott és racionális! Ez nem az érzelmek időszaka.

Kellemes hetet kívánok!

Kíváncsian várom a véleményeiteket kommentben.

Egyéni elemzésért kérj időpontot!

grace.spiritualis.studio@gmail.com

facebook.com/GraceSpirituálisStúdió

+36/70-978-48-01 Grace
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2022 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x