Ez vár rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az aszcendensed...
Címlap / Ezotéria / Ez vár rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az aszcendensed a Nyilas jegyében áll!

Havasi Patrícia

Ez vár rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az aszcendensed a Nyilas jegyében áll!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Ma lép a Nap a Nyilas jegyébe, ezzel az idei naptári év utolsó előtti jegyváltásához értünk. Advent idején szinte mindenkit megérint majd a közelgő ünnepek hangulata, főként a Nyilasokat. A Nap jegyváltásának köszönhetően a következő pár hétben többet idealizálgatsz, filozofálgatsz, tervezed majd a jövődet, új célok, ötletek születhetnek majd meg benned.  

Az idei év legjelentősebb bolygómozgása a Nyilas uralkodójának, a jótevő Jupiternek a jegyváltása, ami 2019. december másodikán lesz, mikor a Nap még a Nyilas jegyében áll. A Jupiter viszont ekkor átlép a Bak jegyébe, ahol már a Szaturnusz és a Plútó „várja”. Hogy ott mi fog majd történni és mit okoz, az a jövő zenéje, ami megér egy külön cikket, mert drámai találkozások lesznek a következő évben. Sokunk számára sorsfordító események következhetnek.De erről majd később, addig még van egy kis idő, és az biztos, hogy a követő napokban a nagy jótevő, a Jupiter segít megoldani nyilas gyerekeinek azokat a feladatokat, melyekkel régóta küzdenek. Jupiter, mint a bőség, túlzások jelölője próbára teszi sokszor a Nyilas érdekelteket, hogy mennyire szállnak el maguktól. Ha igen, akkor jellemzően a kis ajándékait visszaveszi, vagy nem adja a nagyobbat oda. De ha megtanulták a leckét a „vizsgázó nyilasok”, akkor a kiérdemelt boldogságuk ideje elérkezett.

Pár napig még fókuszba kerülnek a jövővel és a hittel kapcsolatos kérdések is. Most érdemes csak igazán gőzerővel a gázpedálra lépni a Nyilasoknak és reménykedni, álmodni és tenni bármit is a céljaikért.

Kép: Andrea Gschiel / Pixabay
 
 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2414 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x