Tarot előrejelzés 2020-ra: Életünk könnyebbre fordul
Címlap / Ezotéria / Tarot előrejelzés 2020-ra: Életünk könnyebbre fordul

Grace

Tarot előrejelzés 2020-ra: Életünk könnyebbre fordul

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

A Tarot kártya egy rendkívül ősi önismereti és sorselemző módszer. Nagyon precíz, így kiválóan alkalmas egyének és csoportok jövőjének kifürkészésére. Jómagam is mindig húzok kártyát a fontosabb döntések és változások előtt. Így történik ez minden új év kezdetekor is.  

A lapok szerint az Igazságosság XI lapjának energiája fog legerősebben dominálni a következő évben.

Ez arra utal, hogy sok esetben fognak igazságos döntések születni nemzetközi és hazai szinten, de akár kisebb csoportok, sőt családok esetében is. Érinthet ez munkahelyeket és iskolákat is.

Ha döntési helyzetbe kerülsz, nagyon fontos, hogy légy racionális! Ne érzelmi alapon dönts! A most meghozott döntéseid hosszú távon ki fognak hatni saját és a környezeted életére.

Ha esetleg bíráskodási helyzetbe kerülnél, vedd figyelembe minden érintett nézőpontját. Soha ne feledd az „Audiatur et altera pars!”, azaz a „Hallgattassék meg a másik fél is!” elvét.

Utalhat jogi, peres ügyekre is.Az év első negyede az együttműködésről és a választásról fog szólni (január, február, március).

Erre az időszakra a Szeretők VI lapját kaptuk. Ez azt jelzi, hogy sokatok boldog kapcsolatban fog élni. Fontos, hogy szorosan együttműködjetek a párotokkal.

Másoknak ez kellemes környezetet, jó társasági életet jelez.

Megint mások döntési helyzetbe kerülnek. Valamely életterületen választanod kell. Ebben az esetben nincs középút. Vagy jobbra, vagy balra mész.

Vannak, akiknek lehetőségük lesz összehangolni a szív és az ész választását.

Kollektív szinten feltehetőleg a párkapcsolatok, a női-férfi szerepek átgondolására fog sor kerülni.

A második negyedévben fellélegezhettek (április, május, június).

Ekkor egy könnyebb szakasz fog következni az életetekben. Egyeseknek lelki megnyugvást, másoknak testi gyógyulást jeleznek a Csillagok XVII. A problémák enyhülnek. Kellemes időszakra, vidám társasági eseményekre számíthattok, hiszen „rátok ragyognak a csillagok”.

Kollektív szinten is kellemes tavasz várható.

Az év harmadik szakaszában előtérbe kerülnek az érzelmek
(július, augusztus, szeptember).

A Hold XVIII lapja az érzelmeitek felerősödésére utal. Sőt, jelezhet titkokat. Talán előtted titkolnak valamit, de az is lehet, hogy neked kell egy titkok megőriznek. Légy résen! Most nem minden az, aminek látszik. Ebben az időszakban fokozottan figyelj a megérzéseidre! Kövesd az intuíciódat és figyeld az álmaidat! Hasznos információkat közvetíthetnek.

Az év vége eredményesen alakul
(október, november, december).

Az Igazságosság (más paklikban Végítélet vagy Feltámadás) XX lap azt jelzi, hogy valamiben sikerült kiteljesednek, elérted a célodat. Kicsit tekints vissza! Ha van még, amit nem zártál le, akkor tedd meg! Ne vigyél magaddal elvarratlan szálakat a következő évbe!

Grace
Tarot kártyavetés, számmisztikai elemzés, BMR-es szemléletű veszteségfeldolgozás
grace.spiritualis.studio@gmail.com
facebook.com/gracespiritualisstudio
+36-70/978-48-01


 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6442 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x