A Bivaly hónappal az utolsó napjai jönnek a Disznó évnek...
Címlap / Ezotéria / A Bivaly hónappal az utolsó napjai jönnek a Disznó évnek

Sásdi Bernadett

A Bivaly hónappal az utolsó napjai jönnek a Disznó évnek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-22

És rövidesen kezdődik a Yang fém Patkány év. Erről a Bivaly hónapról felemás érzéseim vannak, nézve a kezdőhoroszkópot, látok benne sok jót, de legalább annyi ingatag konstellációt is, így elmondható, hogy ismét egy olyan hónap, amire nem nagyon lehet ráhúzni egyértelműen a pozitív vagy negatív jelzőt.  

Felettébb érzékeny napok várhatóak, amik hihetetlen mértékben növelik az intuíciót, de nem csak spirituális értelemben, hanem a mindennapi életünkre is vonatkozóan. Ennek köszönhetően egyszerűbben felmérhetők a körülöttünk zajló események, az emberek lelkiállapota, hangulata, így egy kis segítséggel, értem ez alatt a tudatosságot, jobban rá tudunk érzékelni az energetikai folyamatokra. Hamarabb észlelni fogjuk, ha valahol feszültség van, és legalább ilyen gyorsan azt is fel tudjuk mérni, hogy hol vannak a nyitott kapuk, hol érdemes több energiát befektetni, mert várhatóan jobb eredményeket érhetünk el. Az érzékenység viszont belső feszültség, ingerlékenység és változékonyság formájában is megjelenik. Aki amúgy is hajlamos erre, annak most különösen ajánlanám, hogy dolgozzon a belső egyensúly megteremtésén.

A kreativitás mutatkozik igazán erősen még ebben a hónapban
, aki rendelkezik ilyen vénával, most valószínűleg szárnyalni fog. Jobbnál jobb ötletek ideje van, mindamellett ugye, hogy február 4-től kezdjük a Patkány évet is, így, ha új utakra szeretne valaki lépni, akkor valóban kiváló időszak ez arra, hogy megszülessen az alapgondolat vagy ötlet hozzá. Két dolog hátráltathatja a sikerhez vezető utat. Az egyik a sok föld elem miatti kényelmesség. Sokan leszenek vele úgy, hogy még kigondolni csak-csak, na, de hogy én is csináljam meg?! Na, ahhoz már kevesebb erő, kitartás és sajnos önbizalom is adatik a Bivaly hónapjában. Pedig a Bivaly egy masszív, teherbíró állat, ezt a minőséget kölcsönzi most mindenkinek, de belső elhatározás és koncentráció nélkül nem sokra megyünk vele. Szóval hajrá, ha van ötlet, akkor lesz hozzá cselekvőerő is csak a beinduláshoz kell némi ösztönző.A másik, ami viszont rajtunk kívül álló ok, az a Bivaly-Kecske oppozícióból fakadó bizonytalanság, ami nem mutatja meg egyértelműen, hogy mik a szándékok, tervek, hanem csak irányítgat. Ez leginkább azoknak lesz frusztráló, akik szeretik a gyeplőt a kezükben tartani. De ez van, kár ezen bosszankodni, mert ebben a hónapban az Égiek átveszik az irányítást, oda terelgetnek, olyan helyzeteket teremtenek, amelyek valójában segítenek nekünk. Kénytelenek leszünk ráhangolódni erre az energiaáramlásra, és együtt mozogni vele, nem pedig saját elhatározásainkat erőnek erejével hajtani. Amennyiben ez utóbbit tesszük, akkor nagy eséllyel több akadályt görgetünk vele az utunkba, mint amúgy lenne.

És ami tényleg nagyon jó ebben a hónapban, hogy eljött az ideje a nagyobb változásoknak, amelyek végre az átalakulás irányba terelik a mindennapjainkat. Szinte mindenki tapasztalhatja majd, hogy kisebb-nagyobb mértékben változni kezdenek a dolgok. Meglehet, ezek váratlanul jelennek meg és olykor el is bizonytalanítanak, de ha már megérkeztek, akkor sokkal jobb stratégia megnézni, hogy merrefelé irányítanak, mit kezdeményeznek, minthogy befeszüljünk és makacsul tartsunk a jelenlegi pozíciónkat. És ami végképp nem jó, ha elkezdünk másokra, a külvilágra mutogatni saját tehetetlenségünk vagy az esetleges problémák okán, mert a Bivaly hónapja nem erről szól. Hanem arról, hogy lépjünk végre új útra, cselekedjünk, hiszen jön az új év, ideje van a változásnak.

A spiritualitás nagyobb figyelmet kap ebben a hónapban, nem kizárt, hogy ezzel kapcsolatosan is sok esemény, rendezvény lesz vagy tanfolyam indul. A vallások, a belső megélés és tapasztalás, közelebb kerülni a láthatatlan világhoz, maga az elmúlás is fontos témaként jelentkezhet, így aki nyitott erre, biztosan el lesz látva kellő információval.

Továbbá az egészség is sokak figyelmének fókuszába kerül. Annak van most esélye a gyógyulásra, aki koncentrált, eltökélt, hallgat a belső hangra is, ami segít abban, hogy rátaláljon a megfelelő terápiára, a hozzáértő orvosra. Egyszerre segít a lelki harmónia és a hagyományos orvoslás, nem jó, ha csak az egyik oldalra figyelünk. Aki szétesik, belekap ebbe is, abba is, annak rögösebb lesz az útja ezen a téren is.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:


Január 7., 9., 13., 19., 21., 25., 31.

Február 2.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:


Január 6., 10., 18., 22., 30.

Február 3.

Ingyenes kalkulátor:
https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/

 

 
Photo by Zdeněk Macháček on Unsplash
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2879 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x