Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik

Grace

Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. Grace lapjai csalás lehetőségét sejtetik, ugyanakkor pozitív energiákra is számíthatunk.  Hogy megtudjuk, mit üzennek az Égiek az előttünk álló hétre egy háromlapos kirakási módot választottam.
Központi lapnak a Kardok 7-est kaptuk. Sajnos ez nem éppen pozitív lap. Csalásra, lopásra figyelmeztet. Feltehetőleg van valaki körülötted, aki tisztességtelen úton akarja elérni a céljait, ezért cselhez folyamodik. Mindenképpen légy résen! Ne bízz meg akárkiben! Ne légy naiv!

Az Érmék 8-as üzenete viszont rendkívül pozitív. Arra a kérdésre érkezett, hogy „mivel érdemes most foglalkoznunk”. Azt üzeni, hogy valamiben elértél egy olyan szintet, hogy már embertársaid segítésére is alkalmazhatod. Amellett, hogy élvezed a tevékenységet, másokat is megörvendeztethetsz vele, sőt talán még pénzt is kereshetsz vele. Gondolkozz el azon, hogy a te esetedben ez konkrétan mi!

A „mivel nem érdemes foglalkoznunk” kérdésre érkezett a Kardok 6-os. Ez a lap azt jelzi, hogy most nem szerencsés változtatásba kezdened. Az is lehetséges, hogy valaki más akar irányítani téged. (Talán az, aki a csalásra vetemedik.) Most érdemes várnod egy kicsit, mielőtt meghozod a vágyott lépést.

 

Összegzés: talán nem lesz egyszerű ez a hét. Légy éber! Fontos, hogy hogyan kezeled ezt a negatív szándékú személyt vagy személyeket. Az alkotásban viszont örömödet lelheted. Ez nagyon sokat segíthet a nehéz időszakokban!

Kellemes hetet kívánok!
Grace
Egyéni elemzésért kérj időpontot!
Kártyavetés, számmisztika, BMR-es szemléletű veszteség feldolgozás

grace.spiritualis.studio@gmail.com
facebook.com/GraceSpirituálisStúdió
+36/70-978-48-01
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1794 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x