2020. A JANG FÉM PATKÁNY ÉVE
Címlap / Ezotéria / 2020. A JANG FÉM PATKÁNY ÉVE

2020. A JANG FÉM PATKÁNY ÉVE

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

ÉRTELEM ÉS ÉRZELEM A Gergely naptár szerint már tart a 2020-as év, január 1-jén ünnepeltük az Újévet, a kínai asztrológiában azonban február 4-én, budapesti idő szerint 10:04 órakor veszi kezdetét a jang Fém Patkány éve.  

A Disznóval lezárult egy 12 éves ciklus, a feladatunk ehhez kapcsolódott: jó esetben végiggondoltuk, honnan indultunk, hova érkeztünk, mi az, amit még érdemes megtennünk a jövőnk érdekében. A Patkány magában hordozza egy új kezdet lehetőségét, és ennek sikere nagyban függ attól, mennyire alapoztuk meg a terveinket a jin Föld Disznó évében, illetve mennyire tudjuk a célunkon tartani a fókuszunkat. Mivel foglalkoztunk az elmúlt évben? Megtettük a számvetést, lezártunk, elengedtünk, elvetettük a magokat? Egyáltalán: vannak céljaink?
 
A Patkány évében egyszerre van jelen energetikai szinten az éles gondolkodás, az erős akarat, ugyanakkor az intuíció és az empátia is. Minden sikerre van ítélve tehát, amit nem csak erőből vagy ésszel akarunk megoldani, hanem beletesszük az érzelmeinket, a megérzéseinket is. Persze az érzelmeket csak óvatosan használjuk, hiszen az energiák azt mutatják, egy pillanat alatt vihet minket majd a lelkesedésünk egy izgalmasabb, érdekesebb irány felé, vagy éppen hangulatingadozásunkkal húzhatjuk keresztbe a legragyogóbb, legígéretesebb lehetőségeinket is. A titok mindenképpen abban rejlik, hogy 2020-ban ne veszítsük szem elől a hosszú távú céljainkat, miközben az erőforrásaink védelme érdekében rövidebb távú feladatokat, reálisabb határidőket tervezünk be magunknak. Maradjunk elkötelezettek akkor is, ha pillanatnyilag nem látjuk, hogyan tovább, nem érezzük a környezetünk támogatását, vagy éppen a túl sok inger miatt azt érezzük, elvesztünk egy ködös úton. Ahogy Seneca is mondta: „Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, milyen kikötőbe tart!” A hajó idén elindul velünk, visz minket az utunkon, nekünk csupán a kormányt kell megragadni, alapozva az elmúlt időszakban megszerzett tudásunkra, tapasztalatainkra, vagy éppen erőt merítve belőlük. A most elindult folyamatok, vagy a már zajló ügyeink hosszabb távon hatással lesznek ránk, nem mindegy hát, mivel töltöttük az elmúlt éveket, vetettünk-e bármit, hogy majd arathassunk. Aki befektetett, alapozott, az most lassan elkezdhet szüretelni. Aki még az elején áll ennek, most összpontosítsa erejét, a kitartás, elköteleződés könnyebb lehet ebben az évben. Úgy tűnik, ha képesek vagyunk a kreativitásunkat, az intuíciónkat egy elhatározás érdekében mozgósítani, emberfeletti dolgokat érhetünk el.
 
A 12 kínai jegyre vonatkozó előrejelzéseinket, egyéb rovatainkat és a tizenkét asztrológiai jegyre vonatkozó részletes jellemzéseket, előrejelzéseket a Horoszkóp Havilap februári számában olvashatja.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1917 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x