Kínai asztrológiai előrejelzés a Nyúl hónapra
Címlap / Ezotéria / Kínai asztrológiai előrejelzés a Nyúl hónapra

Sásdi Bernadett

Kínai asztrológiai előrejelzés a Nyúl hónapra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Márciusban nagyon nem mindegy, hogy mire fókuszálunk rá, mert az teremtődik meg, ami a figyelmünk középpontjában lesz! Igen, itt van ez a nyavalyás vírus, és nem valószínű, hogy a következő hetekben teljesen magunk mögött tudhatjuk, hiszen olyan bolygóállások uralkodnak, melyeknek van betegségre utaló jelentése is. DE! És ez egy nagyon hangsúlyos DE! Annál lesz ez központi téma, akinek a gondolatait a betegség, félelem és az aggodalmaskodás járja át.  

Aki képes józan megfontoltsággal kezelni ezt a helyzetet, éli az életét tudatosabb óvatossággal, annak kevesebb gondja lesz ezzel. Már csak azért sem, mert a Nyúl hónapja az új kezdetről, nyiladozásról és idén főként a kapcsolatok, érzések és a szerelem megéléséről szól.

A Nyúl és a Patkány is romantikus szimbólumok a kínai asztrológiában, amely nem csak a szerelmi, hanem valójában bármilyen kötődést elősegítenek. Ritkán adódik ilyen hónap, amikor minden ennyire a személyes kapcsolatokról megéléséről szól. Ez olyan lehetőségeket teremt, amelyet vétek lenne kihagyni! Szélesre tártak a kapuk a társkeresésnek, a ismerkedésnek, barátkozásnak, szórakozásnak, csak élni kell vele! Mindegy, mire használjuk ezt az energiát, mert mindenre működni fog. Ha nincs társunk, akkor bátran kezdeményezzünk, vagy engedjünk a hódításnak.

Párkapcsolatban élve se csodálkozzunk, hogy ennek ellenére ki-ki kacsingatunk, mert megtetszik egy csillogó szempár, egy formás alak. Igen, ez a hónap erőteljesen szól a szexualitásról is, annak minden pozitív és negatív velejárójával. Vagy, ha szeretnénk új üzleti partnereket, megbízásokat, akkor ez is elérhető cél. Új termékünk, szolgáltatásunk bevezetését, hirdetését is ideális erre a hónapra időzíteni. Avagy, ha csak szimplán társaságra vágyunk, akkor vegyük fel a kapcsolatot régi ismerősökkel, élesszük újra barátságainkat vagy kössünk újakat. Biztosak lehetünk benne, hogy mindez a Nyúl hónapjában lényegesen gördülékenyebben fog menni. Ez még akkor is megvalósítható a 2020-as Yang Fém Patkány évében, ha nem akarjuk vagy tudjuk személyesen megtenni, mert a fém elemhez tartozik az internet és a technikai kütyük, így virtuálisan is kiválóan fog működni a kapcsolatteremtő energia.Továbbá a rendelkezésünkre áll a Nyúl hónapjában a teremtés csodálatos “eszköze”, amivel kiemelkedő teljesítményt és eredményeket érhetünk el. És ehhez semmi különleges tudás, képesség nem szükségeltetik, pusztán annyi, hogy energiát fektetünk abba, ami igazán érdekel avagy fellelkesít a következő napokban. Lehet, a kezdetekkor még nem tűnik majd minden egyszerűnek, talán több nehézséget veszünk észre, de csak menjünk bátran tovább az úton, ne adjuk fel, mert sikerülni fognak a terveink. Fókuszáljunk a megoldandó problémákra, ne bagatellizáljuk el, de ne is nagyítsuk fel. Higgyünk abban, hogy nagy potenciál van ebben a hónapban, aki kihasználja a kedvező lehetőségeket, az sikeres hónapot fog megélni.

Ugyanakkor azt is érdemes szem előtt tartani, hogy vannak lehetséges buktatói is a Nyúl hónapjának, melyek személyes kapcsolatainkban, illetve a vágyainkban gyökereznek. Akinek vannak zűrös kapcsolatai, problémás szerelmi élete, esetleg munkahelyi problémái az tapasztalhat fokozódást a nehézségekben, akár nagy lejtmeneteket is . Sok olyan helyzet lesz, amely fordulópontra érkezik, mert az élet szembesíteni fog azzal, ami nem jól működik az életünkben. Ugyanígy a vágyakat is megjáratja ez a hónap. Többen találkozhatnak olyan helyzettel/emberrel, ami/aki kivált valamiféle álmodozást, vágyakozást, akár olyan mértében, hogy nem látjuk majd a fától az erdőt. Aki hagyja elcsavarni a fejét önnön képzelete által vagy engedi magát befolyásolni különböző “mézesmadzag” lehetőségek, helyzetek vagy emberek által, nos, nekik lehetnek bonyolult megéléseik. Ezek felkorbácsolják az érzéseket, mintha kaptunk volna egy nagy boldogsághormon fröccsöt, ezáltal téve a körülményeket, a gondolkodásunkat zavarttá, így nehezítve meg a döntéseket. Ez hihetetlen sok energiát visz el és korántsem biztos, hogy megéri. Lesz ugyan, aki kifacsarja az életből a megvalósulást, néhányan sikerélményt élnek meg, de aki nem képes letisztult valóságában felmérni a dolgokat, az csak a hónap végére döbben rá, hogy felesleges volt az egész.

 

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a KUTYA szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:
Március 9., 11., 15., 23., 27.
Április 2.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Március 7., 8., 12., 19., 20., 24., 31., Április 1.

Ingyenes kalkulátorért ide kattints!

Kép: LordLuc / Pixabay
  
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3920 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x