A koronavírus átka - vagy áldása?
Címlap / Ezotéria / A koronavírus átka - vagy áldása?

Lukács Tünde

A koronavírus átka - vagy áldása?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-22

Már 2018 vagy 2019 januárjában azzal kezdtem az első írásomat, hogy nagy változások vannak a világban, sok dolog fog történni, ami váratlan helyzeteket hoz létre, és sokan választják az eltávozást a földi létből. Ha egy kicsit megnézzük a mostanra kialakult helyzetet más nézőpontból, akkor nagyon is helye van annak, ami éppen zajlik.  

Az Univerzum, a Teremtő mindig tudja, mit miért csinál, és véletlenek nincsenek.

Mi, akik emberekkel foglalkozunk, mindig felhívjuk a hozzánk forduló figyelmét, hogy az életét csak akkor tudja átalakítani pozitívan, ha nem a külvilágban alakítgat, hanem belül, a lelkében. Az emberek azonban hajlamosak arra, hogy ha kicsit jobban érzik magukat, akkor visszatérnek a régi mintákhoz.

Mire kényszeríti most az emberiséget ez a vírus? Arra, hogy vonuljon vissza, és a külvilág helyett önmagával foglalkozzon. A karantén, a programok lemondása éppen ezt a célt szolgálja. Nem kimenni a világba, hanem önmagaddal maradni csendben. Nem koncertre menni, nem minden napra programot szervezni, hanem a lelkeddel foglalkozni kicsit.Az események nem a vírussal kezdődtek. A világ nagyon sok figyelmeztetést kapott, csak nem ért belőle. A földrengések, az erdőtüzek, a különféle természeti katasztrófák mind-mind felhívás volt arra, hogy változtatni kell. De amíg nem nálunk történik valami, hanem messze, pl Ausztráliában, addig legyintünk csak: ez messze van, ránk nincsen hatással. És mivel a kisebb figyelmeztetésekből nem ért az emberiség, hát akkor kap egy nagyobbat, amivel szemben nem lehetünk nyugodtak, hogy ide nem ér el. Azt szoktuk mondani: ahogy fent, úgy lent, ahogyan nagyban, úgy kicsiben. Az ember egyénileg is mindig kap jeleket, pl egy fájdalom, egy kisebb betegség képében, és ha nem ért belőle, akkor jön a nagyobb pofon.

Az energiák változnak, és ezt sok ember nem tolerálja. Az emberek dühösek, haragosak, feszültek. Aki nem akar változtatni, aki nem akar az anyagi világon túllátni, az megbetegszik, vagy valamilyen módon olyan krízisbe kerül, ami rábírhatja a változásra. Persze az sem biztos, hogy rá fogja bírni. Akinek a teste nem bírja követni az energiaváltozásokat, ők sajnos eltávoznak. Ezért is van a sok haláleset. És nem csak a vírus miatt, tavaly, és 2020-ban már nagyon sok lélek a kilépés mellett döntött, hirtelen halállal.

 

Mi lehet a megoldás? Az, hogy a pánik, a félelem helyett most kicsit visszavonulsz, és átgondolod az életedet. Hol nem vagy önmagad, miből kellene már rég kilépni, milyen álarcokat viselsz, és miért? Hol zsákmányolod ki a Földet, és hogyan viselkedsz a többi emberrel? Mennyire élsz a pénz rabságában, minden elé helyezve azt? És legfőképpen, elsajátítani az alázat erényét, ami azt is jelenti, hogy "tudom, hogy nem mindent tudok irányítani, mert van egy nagyobb hatalom, ami engem irányít" - megtanulva ezzel az elengedést és a megengedést.

A pánik, a félelem csak ront a helyzeten, mert erősíti a vírus erejét. Ne feledd el: semmi nem történhet meg veled, amire belül, a lelkedben nem adsz engedélyt. Persze mindezt tudatalatt. Adj engedélyt a változásra.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11450 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x