Mennyei Doktor csillag: egy jel, hogy gyógyításra születtél...
Címlap / Ezotéria / Mennyei Doktor csillag: egy jel, hogy gyógyításra születtél

Mennyei Doktor csillag: egy jel, hogy gyógyításra születtél

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

A kínai asztrológiában a Mennyei Doktor csillag kapcsolódik a gyógyításhoz. Ha benne van a képletben, akkor olyan emberekről beszélünk, akiknek a gyógyítás nagyobb hangsúlyt kap az életükben. Nem csak fizikai szintre kell gondolni. Akiknél megjelenik ez a csillag, képesek ráérezni a másik ember IGAZI problémájára, legyen az fizikai, lelki vagy mentális szinten. Képes átlátni, mi is a valódi baj, mi a mozgatórugója, és képes rámutatni, hogy a külső okok mögött mi az a problémaforrás, amit valóban orvosolni kell.  

Az ilyen csillaggal született emberek rendszerint vonzódnak a gyógyítás valamelyik ágához, és nem ritka, hogy valami gyógyító tevékenységet folytatnak, vagy erősen megjelenik életükben a gyógyítás. Itt nem feltétlenül kell konkrétan arra gondolni, hogy Mennyei Doktor csillaggal mindenképp fehér köpenyes orvos lesz valaki, bármilyen gyógyító tevékenység szóba jöhet (természetgyógyász, lélekgyógyász, aromaterapeuta, stb.). Híres Mennyei Doktor csillagos ember volt pl. Teréz anya és Nostradamus is!

Azt, hogy a személyes képletünkben van-e Mennyei Doktor csillag, nagyon könnyen ki tudjuk számolni a táblázat segítségével!Mindig a hónap oszlopunk földi ágát nézzük. Például, ha március 23-án születtünk, akkor a hónap oszlopunkban a nyúl szimbólum található. Megnézzük, hogy a nyúl Mennyei Doktor csillaga a tigris. Tehát, ha a képletünk óra, nap vagy év oszlopában megtalálható a tigris, akkor nekünk van Mennyei Doktor csillagunk!

Mi a helyzet, ha például december 28-án születtünk? A hónap oszlopunk patkány, a hozzá tartozó MD csillag a disznó, így megnézzük, hogy az óra, nap vagy év oszlopban van-e disznónk. Ha igen, akkor az is MD csillag.

Természetesen nem csak a Mennyei Doktor csillag jelöl a képletben gyógyítást/segítő affinitást!


Mi a helyzet, ha a képletedben nincs MD csillag?

Ha a születési képletedben nincs ott a Mennyei Doktor csillagot jelölő állat szimbóluma, akkor is tudod használni! Bár az időzítés egy összetettebb dolog, és ilyenkor érdemes asztrológushoz fordulni, hiszen vannak olyan állások, amik pl. semlegessé teszik a csillag erejét. A Mennyei Doktor csillagunkat használhatjuk olyan időpontokhoz, amikor orvoshoz, természetgyógyászhoz vagy hasonló gyógyítóhoz mennénk. Ha olyan napot választunk, ami a mi személyes MD csillagunk, akkor az segítség lehet, hogy a végkifejlet kedvezően alakuljon!

Nagyon kíváncsi lennék, hogy akinek a személyes képletében megjelenik a Mennyei Doktor Csillag, foglalkozik-e valamilyen gyógyító tevékenységgel, vagy szeretett volna-e hasonló pályán elhelyezkedni? Köszönöm, ha megírod kommentben!

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/jintuzkinaiasztrologia/
 
 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7571 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x