Jupiter Nagyherceg - Amikor kopogtat a szerencse
Címlap / Ezotéria / Jupiter Nagyherceg - Amikor kopogtat a szerencse

Jupiter Nagyherceg - Amikor kopogtat a szerencse

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

Lottónyeremény, ajándékok vagy kedvező események ideje ez! A Jupiter Nagyherceg időszak mindig hoz valami számunkra kedvező és nagyszerű ajándékot az életünkben!  

Mi számít Jupiter Nagyherceg időszaknak?

Először is meg kell nézned, a személyes képletedben milyen állatok szerepelnek? Ha ezt még nem tudod, itt egy kalkulátor, ahol könnyedén kiszámolhatod:

Tegyük fel, hogy a személyes képletedben az óra oszlopodban van egy patkány, a nap oszlopodban pedig egy nyúl. Akkor neked a 2020-as patkány év egy Jupiter Nagyherceg időszakod, ami az óra oszlopodat érinti. Tehát nagy esélyel azokon a területeken várhatsz kedvező fordulatokra, ajándékra, amit az óra oszlop képvisel (pl. hivatás, gyermek, kliensek stb.) De a nyúl miatt a nap oszlopodban a március, ami a nyúl hónapja, szintén jupiteri időszak, igaz egy hónapig tart, de azért az se semmi! De ez működik naponként is. Ha jön egy nyúl vagy patkány nap, akkor az előbb említett esetben, ezek a napok is jupiteriek, de csak 24 óráig érvényes a hatásuk.

A lényeg, hogy nézd meg, milyen állatok vannak a képletedben, és ha ezek megjelennek napi, havi vagy éves tranzitban (időszakban), neked az Jupiter Nagyherceg! Még egy példa: ha bárhol a képletedben van sárkány, akkor neked minden sárkány nap Jupiter Nagyherceg, de minden április is, hiszen az egy sárkány hónap.

Nyitott szívvel és nyitott szemmel várd!


Jupiter Nagyhercege (JNH) az ajándékot mindenképp hozni fogja, és épp ezért fontos, hogy észre is vegyük ezt. Mindenképp olyan kedvező időszak lesz ez, ami segíti a lelki fejlődésedet is, tehát magasabb szinten is hat ez az állás. Légy nyitott, főleg ezekben az időszakokban, hiszen egy lehetőség, egy ajándék nem csak azon az oldalon jöhet az életedben, amit te árgus szemekkel figyelsz, hanem valami másik úton, de az ugyanolyan fontos és fantasztikus lesz számodra!Ha kell egy is kozmikus hátszél a terveid megvalósításához, akkor válassz jupiteri napot, hogy kedvezőbben alakuljanak a dolgaid.

Bár én nem vagyok oda a szerencsejátékokért, de például nagyobb eséllyel nyerhetsz egy lottón azokban az időszakokban, amiket neked Jupiter Nagyhercege képvisel.

FONTOS! Ez sosem garancia a nyereményre, hiszen nincs olyan fix állás, ami ezt elősegítheti, pusztán az esélyedet növelheted vele. De ugyanez az esélynövelés igaz, ha JNH (Jupiter Nagyherceg rövidítése) napra teszel egy találkozót vagy állásinterjút.

Hasonlít ez az állás a Segítő Emberek csillagra, de amíg az belső minőségként, egy egész életre szóló minőség is lehet, ha benne van a születési képletben, addig JNH csak időszakosan jelenik meg!

Mikor nem működik JNH időszaka?
Egyetlen egy alkalommal nem kapcsol be ez az állás! Ha az, amit szeretnél morálisan, erkölcsileg nem helyes (hiszen Jupiter nem csak a szerencse, hanem a törvény jelölője is)

Például, szeretnél egyállást, de annak az az ára, hogy kirúgják XY-t, hogy te oda kerülhess. Lehet neked négyszeres JNH időpontod is, ezt akkor se fogja támogatni az univerzum! Tehát az, amit szeretnél csak úgy valósulhat meg, hogy másnak ez kárára válik, akkor a JNH nem fog aktiválódni!

 

Minden további alkalomkor figyeld meg, hogy valami kedvező hatása lesz annak, ha tranzitban megjelenik a képleted bármelyik állatövi jegye!

Jupiter Nagyhercegekben teli időszakot kívánok Nektek!

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/jintuzkinaiasztrologia/
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4959 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x