Heti Tarot - Az újratervezés hete következik
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot - Az újratervezés hete következik

Grace

Heti Tarot - Az újratervezés hete következik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A Tarot az egyik legősibb és legprecízebb sorselemző eszköz. Nem csak egyének, hanem csoportok elemzésére is alkalmas. Hogyan alakul a következő időszak? Nézzük, mit üzennek Grace lapjai az előttünk álló hétre.  

Hogy meg tudjam, mit üzennek nekünk az Égiek a következő napokra, a kedvenc kártyapaklimat használtam, és a Kiskereszt módszerét alkalmaztam. Zavaros időket élünk, ugyanakkor biztatóak a lapok.Jelenleg sokan túlvállaljátok magatokat. Egyesek aggódnak, mások pedig a család ellátása miatt fáradtak. Igyekezzetek kicsit lejjebb adni a teendőkből. Ha tehetitek, osszátok be, hogy kinek mi a feladata. (Botok 10-es.)

Most adottak a feltételek a világos kommunikációhoz. Figyelj oda az ötleteidre. Egy hirtelen jött felvillanás megoldást adhat a problémáidra. Felismerések, új nézőpontok érkezhetnek az életedbe. Szellemi teljesítmény is esedékes. (Kardok Ásza.)

Feltörhetnek a múlt emlékei. Nem csoda, hiszen ha a család otthon van összezárva, többet beszélgetnek, nosztalgiáznak, de az is lehet, hogy a múltbeli sérelmek is feljönnek. Igyekezzetek tisztázni a viszályokat. Egy rég nem látott rokon vagy ismerős felbukkanására, telefonhívására vagy üzenetére is számíthatsz. (Érmék 6-os.)

Vágysz a nyugodt családi körülményekre, a rendezett otthonra. Szeretnél mindent kézben tartani: sütni, főzni, takarítani, kertészkedni. Esetleg az anyagi biztonság megteremtésén fáradozol. Tedd meg azt, amit fontosnak érzel, de ne légy magaddal túl szigorú! (Érmék Királynője.)

 
 
A közeljövő jól alakul. Ünneplésre, jó hangulatra számíthatsz boldog családi körben, jó hangulatú baráti társaságban. Előtérbe kerülnek az emberi kapcsolatok, a közösség ereje. Az anyagi problémák rendeződésére is számíthatsz. (Botok 4-es.)

Összegzés:
ne hajtsd túl magad! Osszátok be a teendőket! Figyeld az ötleteidet, és igyekezzetek békésen megbeszélni a családi nézeteltéréseket. Terezd a jövőt, ugyanakkor igyekezz rugalmas lenni.

Kellemes hetet kívánok!

Napi Tarot előrejelzésemet az oldalamon követheted.

Egyéni elemzésért kérj időpontot!

Grace
grace.spiritualis.studio@gmail.com
Facebook: Grace Spirituális Stúdió
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1838 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x