Ezt üzeni a Cigáykártya április hónapra
Címlap / Ezotéria / Ezt üzeni a Cigáykártya április hónapra

Grace

Ezt üzeni a Cigáykártya április hónapra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Mit tartogat az április? Mivel érdemes foglalkozni és milyen fordulatokra számíthatsz? Hogyan fognak alakulni a pénzügyek? Grace Tarot cikkeit hetente olvashatjátok. Nézzük, most mit jeleznek a Cigánykártya lapjai!  Hogy megtudjuk, mit tartogat számunkra az április, a Cigánykártyához fordultam. (A kártya természetesen csak egy eszköz, mely segítségével csatornázhatjuk az Égiek üzeneteit.)

Mivel mindenki vágyik arra, hogy vége legyen a karanténnak és úgy folytathassa az életét, ahogy szeretné, ezért a Vágy lapja köré történt a vetés.

A közelmúltan sokat aggódtatok az anyagi helyzetetek miatt. Most viszont pozitív fordulatot vesznek a pénzügyeitek. Feltehetőleg olyan helyről érkezik a bevétel, ahonnan nem vártátok volna. El kell dönteni, hogy a kínálkozó lehetőségből mit ragadsz meg, mert mindent nem lehet. Féltetek a munkátok elvesztésétől, de többek között szerencse lapja nagyon biztató.

A következő időszakban érdemes lesz felülvizsgálni a hiedelmeiteket és a hozott szokásaitokat. Most, hogy össze vannak zárva a családok, fokozottan felszínre törhetnek a nézeteltérések. Lehet, hogy teljesen máshogy lettél nevelve, mint ahogyan a párod, így bizonyos dolgokban kompromisszumokra van szükség.

 
 
A járvánnyal is sokat foglalkoztatok. (Örömmel láttam, hogy a betegség lapja a múlt helyére került.) A továbbiakban viszont a lelki dolgok kerülne előtérbe. Érdemes a hitrendszereteknek megfelelően meditálni, imádkozni. Figyeljetek oda a barátaitokra. Hívjátok fel egymást rendszeresen. Ha van olyan a környezetedben, aki kifejezetten nehezen éli meg a karantént, arra kiemelten figyelj!

Kellemes napokat kívánok!

Grace 
Egyéni (jelenleg online) elemzésért kérj időpontot!
grace.spiritualis.studio@gmail.com
Facebook:
Grace Spirituális Stúdió
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x