Heti Tarot - A fordulatok hete következik
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot - A fordulatok hete következik

Grace

Heti Tarot - A fordulatok hete következik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Mi várható az ellőttünk álló héten? Hogyan alakul az életünk? A Tarot kártya kiválóan alkalmas arra, hogy segítségével feltegyük ezeket a kérdéseket az Égieknek. Grace, Tarot szakértő hetente elemzi a várható történéseket. Tudd meg, mit üzen a következő hétre.  A kártyák szerint több téren is fordulatokra számíthatunk. Eseménydús időszakot élünk, ez továbbra is folytatódik.

A Botok Ászának üzenete nagyon pozitív. Kellemes időszakot jelez, mely rövid ideig tart, ugyanakkor mágikus pillanat. Felszabadulnak a kreatív energiáid, előtérbe kerül az alkotás. Új ötleted támad, mely közelebb visz a célodhoz. Ez egy izgalmas helyzet. Hallgass ezekre a sugallatokra. Érzelmekkel és / vagy művészettel kapcsolatos.

A Botok 7-es viszont óvva int a csalóktól. Vigyázz az ötleteidre és a vagyontárgyaidra! Valaki tisztességtelen szándékkal közelít feléd. Legyen benned egy egészséges bizalmatlanság! Ne oszd meg a terveidet mindenkivel! Ne hagyd magad meglopni, kihasználni, átverni! Légy körültekintő!

A Halál lapja változást jelez. Hirtelen, nem várt fordulat. Gyökeres jellegű. Egy életszakasz vége és egy új kezdete valamely életterületen.

Húztam rá még egy lapot, hogy megtudjuk, mivel kapcsolatos. A Kelyhek Lovagja érzelmeket jelent. Most, hogy a családok többsége össze van zárva, fokozottan éljük meg az érzelmeket. Sok családban előjönnek a régi sérelmek, feltörnek az indulatok. Máshol viszont rég nem látott rokonok és barátok hívják fel egymást, akár kibékülnek. Új barátságok is szövődnek az online térben.

 
 
Összegzés: Figyeld az ötleteidet, akár írd le őket! Hallgass rájuk, kezd el átültetni a gyakorlatba. Közben vigyázz, meg ne lopjanak. Se szó szerint, se átvitt értelemben.
Változás várható, feltehetőleg a pároddal, vagy valamely családtagoddal kapcsolatban. Az összezártság most sok családot átrendez, megváltoztat.

Egyéni elemzésért és oldásért kérj időpontot! (Ez jelenleg online történik.)

Grace
grace.spiritualis.studio@gmail.com
Facebook: Grace Spirituális Stúdió
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3340 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x