Cigánykártya - ez jött ki a világjárvánnyal kapcsolatban...
Címlap / Ezotéria / Cigánykártya - ez jött ki a világjárvánnyal kapcsolatban

Cigánykártya - ez jött ki a világjárvánnyal kapcsolatban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-29

Ezt a kirakást a jelen vírus helyzetre készítettem. Eddig nem csináltam ilyet, mert, bár sokan kérték, úgy éreztem, hogy nem kell faggatni ezzel kapcsolatban a kártyát. Most beadtam a derekam, mivel volt rá igény, leírom, hogy mit jelent ez a kirakás a a világjárvány idején Magyarországra vetítve.  

 Egy okos nő, mint te, miért foglalkozik ilyen butaságokkal? 

A napokban kérdezte tőlem valaki. Nem tudom, okos vagyok-e vagy sem - nézőpont dolga. Komplexusom van ebben, hogy nem vagyok elég okos, és emiatt van egy erős tanulási kényszerem is. Iszonyú olvasott vagyok, ez tény. És igyekszem jobbakkal körbevenni magam, mint én vagyok, ez is tény.
Hogy mi a butaság? Az is nézőpont kérdése.
Nekem a kártyák, a jelképek nyelve egy remek, élményt adó önismereti játék. Főleg pszichológiai ösvény, nem pedig jövendölés. Legfeljebb annyiban, hogy a most döntései alapján sokszor látszik a jövő alakulásának iránya - ez azonban kártya nélkül is felsejlik, ha végiggondolod. Gyűjtöm a kártyákat. Sok van. Nagyon sok. Egy-egy új tarot, vagy cigánykártya csomag igazán nagy öröm a számomra.
 
Írtam is egy könyvet róla (ami sok kiadásban, eddig 4 szépséges borítóval és nagy példányszámban megjelent IDE kattintva eléred, én imádom ezt a klassz, türkiz borítót, amivel most kapható!) 
 
Írtam tarot jegyzetet, akár könyv is lehetne, van egy saját jóskártya rendszerem. (Poláris világ jóskártya a neve - már nem kapható) van saját angyalkártyánk, ami iszonyú cukker lett. Én imádok ezzel játszani.
 


Mit NEM csinálok?


 • Nem olvasom össze a kártyára írt szavakat, mert az dilettantizmus (bocs attól, aki így csinálja..)
   
 • Nem mondok olyat, hogy sziktóber 36-án elpatkolsz, mert a fejedre fog esni egy muskátli a negyedikről,
   
 • meg olyat sem, hogy szeret-e még téged a Józsi (kérdezd meg tőle)
   
 • meg olyat sem, hogy hány gyereked lesz,
   
 • meg olyat sem, hogy meghal-e anyósod.
   
 • Nem húzogatok kártyákat percenként - nem arra való. Az életet élni érdemes.
   
 • Nem akarok mindent előre tudni (nem is lehet, nem is kell!)
   
 • Nem vagyok kényszeres kártyafüggő.
Eddig a napig nem húztam és nem raktam ki kártyát a járvánnyal kapcsolatban. Aztán annyiran kérdeztek, mondták, gondolkodtak, hogy tényleg kiváncsi lettem. Az alábbi jött ki.
 

 

Mielőtt rátérnék, hogy melyik lap mit jelent,
előttte kérdeznék valamit!
Milyen érzés lenne, hogyha ránéznél erre, és lenne azonnal egy teljes képed róla? Nem! Nem a feliratok összeolvasásából, hanem az összefüggésekről? Ha bármikor tundál magad is egy ilyen elemzést csinálni?
Ha te magad is örömmel foglalkoznál ezzel, a jelképek szintjén, akkor gyere és tanuld meg! Most lesz tanfolyamom, online.
Nincs kifogás, hogy drága (nem az) - nincs kifogás, hogy messze van - a székedből nézheted. Sőt - visszanézheted :) - és kérdezhetsz is. IDE KATTINTS a jelentkezéshez>>>  
 

Szóval akkor nézzük az elemzést! 


(Ha nem olvastad el az elejét, menj vissza és kezdd elölről - akkor fogod érteni! Ok?) 


A tömör lényeg: Ez a vírus mizéria nem fog békén hagyni bennünket egy jó ideig, és vélhetően vissza-visszatér majd, ezzel azonban segít nekünk elválasztani az ocsút a búzától, a jót a rossztól, a feketét a fehértől, az elnyomókat a támogatóktól. Nehéz időszak, melyben - mint egy gazdasági és kommunikációs háborúban- pingponglabdaként dobál minket a hatalom. 

Bővebben: 


Középpont, a vezérkártya az egéssz járvánnyal kapcsolatban: HŰSÉG 
Maga a járvány, a járványügyi, és az ezzel járó politikai-gazdasági helyzet marad. Nem tágít, itt lesz velünk. Talán még akkor is, amikor a valódi tények már nem indokolják. 

A múlt szakasza, amiből az egész táplálkozik, ami kihat mindenkire: A Levél egyben egy 40 napos jelölő is, vagyis a krízis időtartamára is utalhat, meg arra is, hogy a kommunikáció tartalma sokszor fedett, nem az van kívül, mint belül. A pénzügyi ármlások apadása (Hold minőség) jellemző egyeseknél, míg mások épp fordítva: jelentős ütemben gazdagszanak. A megérzések, az ösztönös érzelmek kerülnek túlsúlyba, eszerint reagál a világ a helyzetre. 

A jelen pillanat: Ebből léphetünk tovább. Elegendő tudást kell szerezni. Az érzelmek helyett a fejünket használni, nem hagyni, hogy eluralkodjanak az érzések a józan ész felett. A törvények betartása mellett kell megoldani a helyzetet. (Függetlenül attól, hogy a törvény kit szolgál épp.) 

A jövő iránya: Ez ami valószínű, ami a mostani állás szerint várhat ránk. A kommunikáció irányát érdemes megérteni. Spirituális szinten a "felsőbb hatalmak" (nem a háttérhatalmak-összeesküvésének értelemben, hanem a világi hatalmak értelmében!) térnyerése, az ő üzeneteik közvetítése, azok megértése. Ilyen hatalom lehet a Föld mint "entitás", az emberi felsőbbrendű tudat, az egyén szintjén, pl az EU, a WHO, stb a világi szinten, és a kormány a hazai szinten. A kirakást záró betegség kártya energiavesztést, újabb és újabb járványhullámot is jelölhet, melyben az egyéneknek egész másra kell berendezkedniük, mint amit most gondolnak, vagy amit eddig megszoktak. 

A fejünkben van: Tanulás útján leplezhetjük le a titkokat, felülről várjuk a megoldást, nem tudunk (vagy akarunk?) igazán cselekedni. 

Amit cselekszünk: a tartalékokat éljük fel egyik szinten, míg a csalás is teret nyer, a nyerészkedés virágzik a másik szinten. Az anyaggal foglakozunk, mivel az érzelmek végletessége most riasztó sokak számára. (Nem véletlen van annyi veszekedés, vélemény és nézet különbség. Kevés a dutás, kevés az igaz adat, ezért érzelemmel pótoljuk ki a hiányt és erőteljesebb a reagálásunk. Ez félelmetes, és próbálunk anyag szinten maradni, de sajnos a tudás nélkül nem lehetünk sikeresek - ez a tudás azonban nem ad cselekvési mintákat.) 

Amit nem látunk, amit titkolnak előlünk, ami a veszélyt hordozza: Maga a vírus. A hatalom joggyakorlásának csapdái, illetve a kiszámíthtatlan érzések ezzel kapcsolatban. 

Ami tönkretesz (a negatív spirál): Folyamatosan a betegségről kommunikálni, riogatni, csak arról beszélni a megoldások helyett. Érzelmek tiltása, kapcsolatok aláásása. 

Megoldás (pozitív spirál): Női kézbe adott irányítás, amely kitartóan képes előre haladni és kivezetni ebből a helyzetből, vagy a női vezetők által irányított országok mintját követni, vagy egyszerűen csak kitartani egy irány mellett, amit az elején elhatároztunk és tűzön-vízen átvinni azt. Az érzelmek megértése, az emberi, megértő kommunikáció, a megoldások kommunikációja a betegség helyett. 

Ha beszélgetnél a témáról, hogy a pozitív spirált erősítsd, gyere a csoportunkba >> 

Ha szeretnél te is megtanulni olvasni a jelekből, akkor csatlakozz a cigánykártya, a tarot kártya, vagy akár mindkét tanfolyahoz online! Kattints ide! 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5936 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x