Érzéseink rendezését hozza a Kígyó hónapja
Címlap / Ezotéria / Érzéseink rendezését hozza a Kígyó hónapja

Érzéseink rendezését hozza a Kígyó hónapja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

A kínai asztrológia szerint ma kezdődött Jin Fém Kígyó hónap nagyon érzékeny és érzelmes időszaknak ígérkezik.  

Az elmúlt 1-2 hónap fáradt gőze most fog lecsapódni bennünk és körülöttünk. Amíg a március a belső egyensúly keresésével, az április a kitartásunk erősítésével, addig a május az érzéseink külső-belső rendbetételével fog telni.Mire érdemes figyelni, és mit hoz nekünk ez a hónap?

Észrevehetjük majd, hogy sokkal érzékenyebbek leszünk, és sokkal, de sokkal nyitottabbak, nem csak a saját szűkebb, de a tágabb környezetünkre is! Sokkal könnyebben beleérzünk mások problémájába, és nyitottabbak is leszünk rájuk. Egyszerűen azt vehetjük észre, hogy kollektíven nyitódik ki az emberek lelke társaikkal szemben.

Viszont oda kell figyelnünk, nehogy átessünk a ló túloldalára. A legfontosabb, hogy mi magunk legyünk egyensúlyban mindenféle szinten, majd utána jöhetnek mások. Erre azért van szükség, mert aki nincs rendben a saját határaival, értékeivel, annál ez a fajta gondoskodás könnyen átcsaphat egyfajta kötelességgé, és előfordulhat, hogy önös érdekek is keveredhetnek a jóságos tettekkel.

Ebben a hónapban az is előfordulhat, hogy ha valami újat szeretnénk az életünkben, előtte el kell engednünk valami mást – más életterületről akár –, ami már nem emel bennünket, ami már nem szolgálja a fejlődésünket. Ne húzzuk vissza a lehetőségeket azzal, hogy ragaszkodunk!

Ha figyelünk az érzéseinkre, pontosan tudni fogjuk, mik azok, amik emelhetnek minket! A május ebben pedig nagy segítségünkre lehet. Hajlamosak lehetünk abban is „égi” jelet felfedezni, amiben igazából nincs is. Ha valóban sikerül igazán befelé figyelnünk, és megtalálni a középpontot, akkor képesek leszünk elválasztani, mi a valódi és mi a hamis spiritualitás, ami körülöttünk van!

Mindenkinek egészségben gazdag Kígyó hónapot kívánok, szeretettel!

Ha személyre szabott elemzést szeretnél, itt megtalálsz!
  

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2719 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x