Asztrológusunktól: meddig tart még az őrület?
Címlap / Ezotéria / Asztrológusunktól: meddig tart még az őrület?

Asztrológusunktól: meddig tart még az őrület?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-28

A világ a feje tetején áll - az asztrológusokat pedig rendre felkérdezik: Ha láttad volna előre ... Igen? És ha láttuk előre? Akkor mi történt volna? Hittél volna nekünk? Most inkább nézzük, hogy meddig fut még a koronavonat és mi várható mostanában? Havasi Patrícia asztrológus megmondja.  

 Oroszlán Nappal és Nyilas Aszcendenssel született asztrológusként nincs könnyű dolgom, ha az előttünk álló hónapra vetett bolygóállásokból pozitív következtetéseket szeretnék levonni. Alapvetően nagyon optimistán tekintek minden helyzetre, de ami előttünk áll, azt gondolom, arra ostobaság lenne úgy nézni. Vagy mégsem?

Az asztrológiát nem használom arra, hogy mindent vele magyarázzak, de vannak olyan helyzetek, mikor bizony segítségül hívom, ha már megtanultam kódolni a csillagok üzeneteit. 
 

Hogyan lehetséges időben előre jelezni eseményeket?


Egy kis csillagászat először, hogy megértsük hogyan is működik…
Naprendszerünkben megkülönböztetünk négy óriásbolygót (Szaturnusz, Jupiter, Neptunusz és Uránusz) és a Plútó törpebolygót, melyek mindegyike mondhatni sorsformáló és melyek haladási irányát, helyzetét előre lehet pontosan tudni. Hogy honnan? 
 

SZEMÉLYES HOROSZKÓP RENDELÉSE >>

Semmi hókuszpókusz, csak számítások…


Az Efemerida tartalmazza számítások alapján időben jóval előrébb mind a kisebb bolygók, mind a nagyobb, sorsformáló bolygók helyzetét. Aki ebből tud olvasni és ismeri a bolygók hatásait az egyes helyzetekben és nem mellékesen ezen bolygók egymáshoz viszonyított helyzetét is tudja elemezni, akkor előre tudja jelezni a várható hatásokat.
 
Nagyon fontos, hogy sosem eseményt, hanem a várható hatást lehetséges előre jelezni, mert az asztrológia analógiákkal foglalkozik, és mivel minden bolygónak, jegynek és házhelyzetnek számtalan tulajdonsága, jelképe van és hogy melyik fog a lehetségesek közül megvalósulni azt nem előrejelzésnek, hanem jóslásnak nevezik.  Mi a különbség? Máris magyarázom.

Jóslás és előrejelzés - nem ugyanaz! 


Gondoljunk egy pillanatra egy hullámra a tengerben. Amikor egy, a parttól távolibb, az átlagostól nagyobb volumenű hullám felerősödik, az ezzel foglalkozó szakemberek a hullám természetének ismeretében pontosan előre tudják jelezni, hogy az mikor és hol ér partot és lehet következtetni hogy lesz-e bármilyen hatása avagy addigra, mire partot ér, elcsendesül és semmilyen hatást nem érzünk belőle - jobb esetben. De konkrét eseményt (pl:cunamit okoz itt/ott és ennyi ember veszti életét ) nem lehet a hullám példájában sem előre megmondani. És pontosan így működik az asztrológiában is az előrejelzés módszere. Előre lehet látni, mikor érnek olyan helyzetbe bizonyos bolygók, ne adj Isten bolygókonstellációk, aminek van olyan hatása, amit érezni is lehet és amiről írni is érdemes. És ami 2020 év elején be is következett, és az általa kiváltott hatások is egyre csak fokozódnak. Meddig még? 

 

Feszültség van égen és földön is

Korábbi cikkemben már említettem, hogy a 2020 év elejei Bak Plútó és Szaturnusz együttállása, rendszerszintű változás hozhat. Azt, hogy gazdasági válság lesz, azt már év elején is előre lehetett jelezni, azt viszont nem, hogy ennek eszköze a vírus lesz. A 2020-as évben ez az együttállás határozta meg sokunk életét.  Nem egy könnyű minőség sem a Plútó, sem a Szaturnusz által képviselt energia sem. Arra tanítanak minket, hogy aminek nincs helye az életünkben, azt keservesen is, de el kell engednünk. A Bak Szaturnusz felelősségvállalásra, a gyermeki létből a felnőtt szerepbe való áttérésre kényszerít, a Bak Plútó pedig a drámai átváltozásokat, az elmúlás utáni kezdetet képviseli. Nehézséget okoznak és sokszor reményt vesztett helyzeteket hoznak. 
 

Lehet ezt még fokozni?


Igen!  A Bak Jupiter, szintén Sorsbolygó, ismét csatlakozott a szoros Bak Plútó Szaturnusz együttálláshoz, így nem 2, hanem novemberben 3, erejében teli Sorsbolygó áll szorosan együtt a Bak jegyében. Igaz, Jupiter a nagy szerencse, a bőség jelképe is, tőle szokás várni a jó hatásokat. Csak sajnos a jó - nem jó fogalma is relatív, és a Jupiter nem tud ezek közt különbséget tenni, bőséget ott hoz, ahol és ahova épp tud kapcsolódni. Kapcsolódni a Bak Plútó Szaturnusz együttállásának eredményéhez tudott, a vírushoz. Azaz bőséget itt hozott és még hoz is ebben az évben, ami jól visszaköszön az egyre emelkedő számok tekintetében.
 
És még ezt is lehet fokozni, ugyanis 2020 szeptember közepétől a Mars, mint a harc, az erő szimbóluma a Kos jegyében egy kedvezőtlen, kvadrát fényszöget alkot, ráadásul hátráló, retrogád mozgásban jelenleg a Bak Szaturnusz, Plútó és Jupiter stelliummal. Mind a Szaturnusz, mind a Mars uralmi helyzetben vannak, azaz benne állnak saját jegyükben, így a feszültség és a kedvezőtlen hatások még erősebbek. Tart ez november közepéig, mikor a Mars irányt vált és újra elindul előre, na akkor(is) érdemes lesz imakönyvet elővenni.


 
És ezt tetőzi a Skorpió jegyben haladó Nap is, aminek a Plútó az uralkodója, mint a totális válság, pusztítás, szélsőségek jelképe. Mindez kitart november végéig. Addig semmiképp nem lehet könnyebbségre számítani, sőt a hatások, a szélsőségek, a viták, az emberi széthúzás, a harcok egyre erősödnek. 
 
Az, hogy a vírus jelenléte egyértelmű, számomra, mint tudományos végzettségű embernek és egyben asztrológusnak ez nem kérdés.

Aki nem a tudósoktól akar olvasni, de ért egy kicsit a csillagok nyelvén, az jól tudja, hogy bár nagyon nehéz helyzetek közt találhatjuk magunkat, de mégis mondhatni, hogy a Sors nem a legkegyetlenebb eszközzel leckéztet minket, ugyanis ilyen kedvezőtlen együttállások, bolygóállások esetén a mostaninál sokkal drasztikusabb helyzet is lehetne. Konkrétan súlyos természeti katasztrófák, tömegkatasztrófák, világháború és hasonló negatív aspektusok mind belefértek volna egy ilyen, mostani állásba. A világban mindezek meg is fordultak, mi  -eddig még - megúsztuk a többségüket. 

Amikor nagyon elkeserednénk, jusson eszünkbe, hogy mindig van lejjebb, ugyanakkor ne le, hanem felfelé tekintsünk, imádkozzunk és adjunk hálát mindenért, amiért csak tudunk.

Nem tudom hány száz évvel ezelőtt volt hasonló kedvezőtlen bolygó állás, -sokan a tatárjáráskor megjelenő égi konstellációhoz hasonlítják a mostanit - de ez a mostani helyzet valóban nehéz és sok mindent megváltoztat.
 
Szokták mondani, hogy „ahogy fent, úgy lent is”. És nemcsak a világban, egyéni életekben is megmutatkozik! Hogy kinek milyen életterületen jelentkezik, az mindenkinek egyéni az életében, amit a személyre szabott horoszkópból lehet csak látni.
 
Hogy Nyilas Ascendensemnek megfelelően ne csak negatívat írjak, jó hír, hogy közel van már a vége. Mármint a vége ennek a nehéz helyzetnek! 2020. december közepe felé egyre távolodnak el ezek a Sorsbolygók, melyek ezt a hatást kiváltották.  És mivel nem egyszerre haladnak, nem egyforma sebességgel, így egy jó darabig nem fognak hasonló helyzetet produkálni.
 

Hogy mi lesz ezután?

Új világ! De arról majd egy külön cikkben jelentkezem év vége táján, mert ahogy a Jupiter és Szatunusz is majd belép a Vízöntő jegyébe, felbomlik ez a szoros állás is, elkezdődik egy új korszak, egy teljesen más mint amit eddig éltünk. Hogy az mit hoz a Vízöntő időszaka, nemsokára jövök újra.
Addig kitartást, türelmet , erőt és egészséget kívánok minden kedves Harmonet Olvasónak!

Személyes horoszkóp rendelés>> 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4120 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x