Cigánykártya jóslás 2021 - mit ígér az esztendő?
Címlap / Ezotéria / Cigánykártya jóslás 2021 - mit ígér az esztendő?

Cigánykártya jóslás 2021 - mit ígér az esztendő?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

A Bioenergetic kiadó gondozásában kapható Az igazi cigánykártya című könyv, melynek szerzője, Bucher Katalin, immár egy évtizede írja lapunknak előrejelzéseit, melyek évről évre beválnak az olvasóink visszajelzései alapján. 2021-re az alábbiakat mutatja a kártya:  

2021-re évjelölőként az ÖZVEGYEMBER kártyája jött ki. Érdekes lap, a veszteségei után a sír mellett álló férfi, aki tudatosan számba veszi, analizálja a veszteségeit, megnézi mi az ára/haszna annak, ami történt, és racionálisan, a szív érzelmei nélkül, észérvek szerint veszi sorra mindazt, amit el kellett engednie. Ebben az esztendőben reálisnak tűnik egy ilyen hűvös számvetés az élet értékeivel. 
 Az év számmisztikai energiája (ötös – 2+0+2+1=5) analóg ezzel, Adam Cadmon, az Istenember, a pentagramma az ötös szám analógiája, a gyakorlati mágia, a megvalósítás, a ráció és elme száma is.
 

 
JANUÁR – Hamisság
 
A rövid távú dolgok, amik még az előző évről maradtak, sajnos rávetik árnyukat az új esztendőre, érdemes megtalálni, kik vannak ellenünk, kik akarnak nekünk rosszat, kinek az érdekei ütköznek a mienkkel? 
 
FEBRUÁR – Féltékenység
 
A Valentin nap havában most tényleg megbolydulnak az érzelmek. Az eltitkolt, eltagadott kapcsolatok, hazugságok könnyedén lebuknak, nem csak a szerelemben, de munkában, családban, barátságban egyaránt. 
 
MÁRCIUS – Kispénz
 
A folyamatosan áramló pénzügyek rendezésének ideje. Ha szeretnél új munkát, fizetésrendezést, most lépj. Tegyél rendet folyamatban lévő pénzügyeid közt. Kölcsönökkel banki dolgokkal, biztosításaiddal is foglalkozhatsz. 
 
ÁPRILIS – Tolvaj
 
Ez a lap mindig veszteséget jelöl. Anyagi értékeink védelme, biztosításaink felülvizsgálata, illetve az ingatlanban található felújítandó dolgokkal való foglalatoskodás ideje van.
 
MÁJUS– Szerelmes férfi (Szerető)
 
A szerelem havában tényleg sokan meg fogják tudni találni a párjukat, a társukat, viszont ehhez aktívnak kell lenniük a társkeresésben!
 
 
JÚLIUS- Szomorúság
 
Mi az amihez igazán kedvet érzünk, mi a hobbink, mik azok a dolgok, amiket mindig is szívesen csináltunk volna, de eddig nem lehetett? Itt az ideje, hogy ezeket végre feltárjuk a szomorú múltból és egy boldog jövőben megéljük! 
 
JÚLIUS – Levél
 
Figyelni érdemes a spirituális jelekre, üzenetekre, amelyeket a külvilág küld nekünk.


AUGUSZTUS – Szerelmes Nő, 
 
Mind anyagiakban, mind a boldogságban nagyon jó időszak lehet. Akik most ünneplik az évfordulóikat, módot kapnak arra, hogy újra átéljék a régi örömöket. Akik társat kerenek, járjanak nyitott szemmel! 
 
SZEPTEMBER – Bíró 
 
Mindenféle jogi ügyet, szerződést, megállapodást igencsak meg kell nézni ebben az időszakban. Ne most vegyünk fel új hiteleket, csak a pénzügyek és egyéb ügyek rendezésével foglalatoskodjunk.
 
OKTÓBER – Örvedezés 
 
A hűvösebb téli esték elhozzák a közösségi élményeket, amire mindenki ki is van éhezve. A kedves barátokkal találkozni, bulizni, együtt lenni, nagyszerű esélyeket nyújt. 
 
NOVEMBER – Váratlan öröm
 
Az első valóban hideg hónapban, amikor az egyházi újév is elkezdődik, ideje, hogy felfedezzük magunk körül azokat a dolgokat, amelyeknek tényleg örülni lehet, hogy mire az első gyertya meggyullad a koszorún, a szívünk megteljen az örömmel.
 
DECEMBER – Gondolat
 
A lelkiség egyik legszebb lapja, ami éppen a karácsonyi ünnepkörhöz illeszkedik. Érdemes átgondolni az esztendőt, számvetést csinálni – és ahogy az évjelölő is mutatja, - megmérni mindennek a hasznát, árát, tanulságát, hogy tiszta lappal menjünk a 2022-es esztendőbe. 
 
Összefoglalva, ha ebben az évben nyugodt tudással, józansággal és racionálisan szemléljük ügyeinket, szerencsés lesz a 2021-es évünk. Mindenkinek vágyai szerinti megvalósulást kívánunk!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9211 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x