A szivárvány színeinek spirituális üzenete - szimbólummagyarázó...
Címlap / Ezotéria / A szivárvány színeinek spirituális üzenete - szimbólummagyarázó

A szivárvány színeinek spirituális üzenete - szimbólummagyarázó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Boribon hét lufija óta fejből tudom, hogy a szivárvány színei a vörös, narancssárga, sárga, zöld, türkiz, ibolyakék, lila. A mese végén a szivárvány jelent meg az égen és Boribon boldog volt. Aki egy kicsit tudatos és jártas az ezotériában látja, hogy a szivárvány színei a csakrák színeivel megegyezők.  

 A szivárvány színei és a 7 csakra színei azonosak! 

Az ember energetikia képe egy szivárvány színeiből tevődik össze. Ha készítünk egy aurafotót, ugyanezekkel a színekkel fogunk találkozni. Minden szín jelenlétének jelentősége van.


A szivárvány a sokszínűség, sokoldalúság és a reménység jelképe


Azt jelzi, hogy az eső, a nehéz időszak, a viharfelhők, a dörgés és a villámlás után az égiek üzennek nekünk, és színesben láthatjuk a világot. Üzeni, hogy minden angyal más és más színű, minden erő, minden energia újabb és újjabb színnel, egyikből átmosódva a másikba, teljes egyetértésben, színes összefonódásban halad a másik felé.

A színek nem veszekszenek, nem rivalizálnak, egyszerűen szépek és gyönyörködtetnek.

A sokféleségük elvarázsol. Nem véletlen, hogy a különféle színes emberekből, művészekből, különleges életet élő személyekből álló közösségek választják ki ezt a jelképet maguknak. Az LMBTQI társaság tagjai gyakran ilyen személyek. Másságukat úgy tudják kifejezni, ha alkotó módon nyilvánulnak meg, művészeti alkotásokat hoznak létre. Nem véletlen tehát, hogy a világ elfogadó sokszínűségében ezt a jelképet választották ki maguknak.

A palettán nem illik a narancs a piroshoz, de a szivárványban igen. A zöld sem megy a kékhez, de a szivárványban igen! Ebben az elfogadó jelképben minden egymásba olvad, mindenki elfogadja a többieket és mindenki érti, hogy honnét jött és hová tart. 

Szivárvány - égi híd e világ és túlvilág között

 

A hagyomány szerint a mennyek kapujának boltíve. Átjáró Tündérországba.

A gyermeki naivitás a mesevilág jelképe, az Unikornisok kedvence. Számos óvoda, bölcsöde, csoport, alapítvány viseli nevében, logójában ezt a jelképet. 

Azt tartják, aki megtalálja a helyet, ahol a Szivárvány a Fölrde ér, ott kincset lehet találni.

Az összes szín megtalálható benne, így magában hordozza a mindenséget, annak is sokrétűségét, színességét. A boldogság, a magasztos eszmék, az áhítat élménye. Olyan áhítaté, amikor eső után kisüt a nap, és felragyog életünk egén a szivárvány. 

Amikor kiskedvenceink meghalnak, azt szoktuk mondani, hogy átkeltek a Szivárványhídon, vagyis átmentek az "örök vadászmezőkre", ahol az emberek legjobb barátai találkoznak egymással. 
 

A szivárvány szerelmi üzenete

Párkapcsolatban élőknek jelzés, hogy a szerelem, túlmutat a testi gyönyör múlandóságán. A másik lelkével fonódhatsz össze, ami magasabb rendű élmény. Párkeresőknek a csoda megtapasztalására nyílik esély.
 

Ezt mondja neked a szivárvány, ha valahol megpillantod: 


  • Életed egén felragyog a szivárvány - reményt ad, hogy az eső után varázslatos jelenségek következnek.
  • Öröm és bánat - érzések csupán. Tünékeny, mint a szivárvány. Ne akard megfogni, élvezd a pillanat szépségét, vagy éld át gyászát, legyél jelen a pillnatban és éld meg azt! 
  • Pénzügyi döntési helyzetben pozitívumokat, gyarapodást, nem várt kincs felbukkanását jelenti.
A Harmonet a mai napon a szivárvány szimbolikájának bemutatásával fejezi ki, hogy a pedofilia minden formájára nemet kell mondani, de az LMBTQ emberek jogait nem szabad összemosni a pedofilia bűncseleményével.

A szeretet az szeretet - az egységből ne essünk kétségbe, megosztottságba. A szívek egyformák, és a valódi spirituális kapcsolatok a lelkek közt kötődnek. Az inkarnációban elnyert nemünk és identitásunk csupán ezéletre szól. A szeretetnek jóval nagyobb fontossága van. Értsük hát meg a szivárvány üzenetét! 

Szeretnénk, ha továbbra is bátran írhatnánk azokról a témákról, melyek a fiatalabb korosztálynak szólnak az elfogadásról, a szeretetről, az önismeretről, és szeretnénk, ha az önelfogadás minden színárnyalata rendben lehetne. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2495 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x