Meglepetés parfüm a szeretett férfinak? A csillagok segítenek...
Címlap / Ezotéria / Meglepetés parfüm a szeretett férfinak? A csillagok segítenek a választásban!

Meglepetés parfüm a szeretett férfinak? A csillagok segítenek a választásban!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Mi a legfontosabb egy férfiban? Természetesen tudjuk, hogy sok minden: humorérzék, kisugárzás, öltözködés, nem mellesleg az illat. Hazudnánk, ha azt mondanánk, nem fordulunk meg egy finom aromába burkolt helyes pasi után.  

Hogyan válasszunk egy olyan személynek, akit nem rég ismertünk meg, esetleg nem volt erről szó eddig? Erre a kérdésre van egy egyszerű válasz - csillagjegye alapján!

A Kos híres erős személyiségéről és impulzivitásáról. A híres Chanel Egoiste és a Dior Farenheit alkalmas számára, hiszen tökéletesen kiemeli karakterét. A https://makeup.hu/categorys/3218/ linkre kattintva mindkettőt megtalálható, és bátran kereshetjük a továbbiakban említett parfümöket.


Képforrás 
 
A Bikának mint földi jelnek fontos, hogy érezze lábai alatt a talajt. Nem aggódik a társadalmi szerepe miatt, hiszen nyugodt, szerencsés aura övezi. Ezt emeli ki meginkább a Love And Tears By Kilian és az Angel Schlesser Essential For Men.
 
Az Ikreket leginkább a friss fűszernövényes aromák egészítik ki a legjobban. Számára a palack külseje és a tartalma egyaránt fontos. Lehetetlen pontosan meghatározni, mi tetszik neki: Armani Code Sport, Dupont Passenger Cruise Pour Homme, Gucci Guilty Pour Home lehet az, amit biztos imádni fog.

 
A Rák férfiak konzervatívak, a kifinomultság és a szigorúság hívei. Calvin Klein CK ONE, vagy a melegebb John Richmond For Men és a Creed Original Santal lesz a tökéletes.
 
Az Oroszlán az állatok királya, ezért büszke és vezetői képességekkel rendelkezik. De csak egy megfelelően választott aromával lehet “gyengéd cicát” varázsolni belőle. A L’Eau Par Kenzo Pour Homme Wild Edition, DSquared2 He Wood parfümök azok, amelyek megszelidíthetik.


A Szűz férfi a törődés és az állandóság. Inkább a visszafogott illatokat kedvelik, mint például a Paul Smith Men, az Amouage Reflection Man, a Versace Pour Homme. 


A Mérleg férfiak megőrülnek a szabadságéprt, a kalandvágy, az érzelmi kavalkád szivárog a vérükben. A levegő, a tér, a szabadság megőrjíti őket, természetesen jó értelemben. Megbízható társuk lesz az Azzaro Chrome, a DSquared2 He Wood Rocky Mountain Wood és a Terre D’Hermes.
 
 
A szenvedélyes Skorpiót az érzelmek, a gyönyörű nők és a vad vágyak irányítják. Jean Paul Gaultier Le Male, a Courvoisier L’Edition Imperiale for Men és a Creed Original Vetiver tartja fenn ezt a szeszélyt.

 
A Nyilas nagyon változékony tud lenni. Hogy kordában tartsuk, kérjük a Hugo Boss Hugo, a Dolce & Gabbana The One For Men Sport, vagy a Black XS Paco Rabanne, Yves Saint Laurent L`Homme segítségét.

 
A Bakok kifinomult ízléssel rendelkeznek a parfümöket illetően. Kedvenceik a dohány- és bőr alapúak, a jázmin számukra a gyengédség érzetét keltik, a fás jegyek pedig lehetővé teszik, hogy a fontos dolgokra koncentráljanak. A Trussardi Python, a Dupont Essence Pure Ocean Pour Home, CK One Summer 2012 kiváló választás lesz számukra.

 
A Vízöntők általában olyan aromát választanak, amelyek különböznek szokásaiktól. Dinamikus, izgalmas dologra van szükségük: a L’Artisan Parfumeur Mechant Loup, a Clinique Happy For Man, a Donna Karan Red Delicious Men az, amelk teljes mértékben feltárja a Vízöntő izgalmas féktelen jellegét.

 
A Halak romantikussága meleg érzelmeket iényel, mint például a Zegna "Z" Extreme az Ermenegildo Zegnától, vagy a Giorgio Armani Acqua di Gio.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon



(X)
 
 
[ 4094 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x