Miért fontos a hála az életünkben?
Címlap / Ezotéria / Miért fontos a hála az életünkben?

Miért fontos a hála az életünkben?

Forrás: Tanmaya
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

A hála nem csupán egy hozzáállás. Amikor a hála egy pózra vagy egy viselkedésre, egy gesztusra korlátozódik, akkor nagyon sekélyes és pusztán kozmetika. A hála valójában a tudatosság egy állapota, ahol ünnepled az életet.  

 Hála nélkül az élet értelmetlen és magányos. Szegénynek érzed magad a bőség közepén. A hála a legkönnyebb út, hogy a jelenbe, a mostba érkezzünk. Ahogy a hálát gondozod, egyre mélységesebb összekapcsoltságot érzel az emberekkel és az élettel magával is. Akkor ébredsz rá a hálára, ha meglátod annak kapcsolatát az élettel. Ha elmélkedni tudsz a saját életeden, a tanulásodon, a fejlődéseden, a komfortodon, a kényelmeden, az örömödön. Ha meglátod, hogy ezen gyönyörű tapasztalások mindegyike úgy vált lehetségessé, hogy sok sok ember erőfeszítése és szeretete tette lehetővé, akik gondoskodtak rólunk. Olyan emberek is, akiket soha nem ismerhettünk vagy akikkel soha nem találkoztunk. Nélkülük nem tudnánk tapasztalni az életünkben. Nincs tapasztalás az életünkben, ezért függetlennek és leválasztottnak érezzük magunkat másoktól. Nincs egyetlen pillanata az életünknek, nincs semmi olyan dolog sem, amire azt mondhatnánk, hogy egyedül mi hoztuk létre. 
 

Közösen erősebbek vagyunk 

Biztosan nem önmagunk számára lettünk megalkotva. Nem válatsz naggyá, ha az erőfeszítéseiddel egyedül vagy. Felismerni az összekapcsoltságot a létezésünkkel az a hála! A hála elmozdít és az életünk fölé felemel! A hála elmozdít a kondicionált elme fölé. A hála egy olyan térbe mozdít, mélyen a tudatosságunkba, ahol minden pillanat, amit ebben az éberségben töltesz átalakít téged! A tudatosságodban egy átalakulást hoz létre.
 
 


Ha nincs jelen a hála - nincs boldogság sem! 

 
Amikor nem tapasztalod a hálát az életedben, akkor elégedetlenség van benned. Mindent természetesnek veszel- a kapcsolataidat, a szépséget, ami körülvesz téged, a bőséget… Mindent, amit az élet ad neked. Ez egy nagyon letört állapotba helyez, egy nagyon fájdalmas és küzdelmes valóságot hoz létre az életedben. Az elégedetlenség az életed minden területén meg fog nyilvánulni: bármit és bármennyit is kapj az élettől, te a hiányt fogod látni és tapasztalni mindenben.
 

November a hála hónapja

 
November a hála hónapja, és minden év novemberében megtartom a hála kihívást, ami egy nagyon különleges folyamat, amely során a szívcsakrád, ami egy 12 szirmú zöld lótusz, kivirágzik. A folyamat során minden egyes napon az életed egy fontos kapcsolatával dolgozunk. Minden egyes kapcsolatod a szívlótuszod egy szirmát fogja meggyógyítani és elvezet téged a hála csodálatos állapotába.
 
A hála a kulcs a nagyobb szeretethez és a csodákhoz az életben

Amint felismered a sok ajándékot, amit kaptál, a kegyelem gátjai megnyílnak és mennydörgő áldásokat árasztanak rád és családodra. A Hála Kihívásnak a teljesítése megnyitja a szívedet az Isteni kézre az életedben, amely örökké jelen lévő.
 
Kapcsolódni tudsz a Facebookon IDE KATTINTVA >> 
  
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1770 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x