Kineziológiával oké, oltással meg nem? Asztrológiai analógiák...
Címlap / Ezotéria / Kineziológiával oké, oltással meg nem? Asztrológiai analógiák az oltás körül

Kineziológiával oké, oltással meg nem? Asztrológiai analógiák az oltás körül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-20

Évek óta keringenek ezós körökben könyvek a DNS újraírásáról, a betegségektől való szabadulásról, a rák gyógyításáról azáltal, hogy a DNS-nek üzenünk. Most, hogy ez a több évtizedes vágy manifesztumként megjelent, miért akadunk ki? Hiszen mi teremtettük!  

Igen, az oltásokról van szó. És nem, nem csak a Covid19 elleni mRNS alapú oltásról, hanem általában az mRNS alapú technológiáról, melyet már évtizedek óta kutatnak, és most, ez az oltás az első jelentős áttörés benne. Ráadásul magyar vonatkozású, tehát a "magyar elme" jutott a végeredményhez leginkább közel. 

Többen értetlenkedve állnak nagy ezoterikus tanítók előtt, akik elmondták, hogy beoltatták magukat. Pedig lehet, hogy csak megértették a világkorszak tanítását? 

A Vízöntő kor csak hozza önmagát! 


Az egész ami most zajlik, egy uránuszi analógia
A világkorszakokból a Vízöntő ualkodik most, amely elmossa a régit és megteremti az újat - egyfajta új világkataklizmát jövendöl. A mágusok, felralálók, új emberek kora. Azaz ebben a korban a problémák világszintűek, és a megoldást hozó személyek is azok. Világszintű problémák születnek és világszintű problémákat kezelni képes emberek is születnek ehhez. (Lásd Karikó Katalint, Greta Thunberget, David Attemborough-t, stb..) 

 
A korszak másik ura a Szaturnusz. Az önkorlátozó, beszorító, akadályokat építő erők jelképe. A vaskalapos, rugalmatlan emberek bukása, az újra nyitni tudók, a "jövőemberek" felemelkedésének kora van, hiszen ez a két bolygó uralkodik ebben a világkorszakban, a Vízöntő jegyben. Ez a két törekvés nem az egy-ember, hanem az egész világ szintjén mozog, nem átmeneti, jön majd megy, hanem az egész világkorszak meghatározója. 
 

Maga az mRNS alapú vakcina is érdekes asztrológiai nézőpontból 

Egy kis fehérjeszál (a sejt kommunikációs része, "Pistikésen magarázva", amelyik nem a gén által létrehozott dolgot, hanem a gén "kommunikációját" a többi génnel való kapcsolat során befolyásolja) egy alig 5%-os részének ad egy mikro információt. Kb annyit, hogy: Hello, nézd, ez a vírus ilyen, le tudod győzni!
Ez a kommunikációért felelős fehérjeszál analógia szinten Merkúri. (Ugye tudod, hogy a patikák, gyógyítók, mágusok ősi jelképe a Hermész-bot - egyúttal a magasabb szintű gyógyító tudomány jelképe is?) 


 
Asztrológiai síkon a kommunikáció ura Merkúr (másik mitológiában Hermész, a hermetikus mágia névadója.) Merkúr nem fiú és nem lány, nem jó és nem rossz - ő csak a hírnök. Az útonállók és úton járók is neki adnak áldozatot, és kénye-kedve szerint dönt, kinek kedvez. Az út a lényeg, vagyis az út üzenete, ő az isteni hírvivő. 
 
A három bolygó analógiájában ebben a világkorban talán azt lehet elmondani, hogy a víus is és a vakcina is, a tudomány és a "régi gondolkodás és az új gondolkodás" is, a spirituális dolgok is és a fizikai dolgok is egyszerre vannak jelen. Nem válnak külön, egyszerre van itt, hogy légy jobban, és egyszerre van itt, hogy van tudomány és fejlődés. A fizika szintjére kerül a spiritulitás, az üzenet bekerül a sejtbe - a védelem valóssá válik. 
 
Amúgy, ha megnézzük, ez a "küldjünk egy programot a testnek, hogy értünk működjön" sok-sok éves spirituális törekvés is. És mint kint, úgy bent, mint fent, úgy lent - szóval ezek az én látásmódom szerint nagyon is összetalálkoznak, nem egymástól külön, hanem együtt vannak jelen. 

A tény, hogy a gyógyszeripar, a gyógyítás üzlet, nem kérdés. De mi a legnagyobb értékünk, ha nem az egészségünk? Ha egyszerűsítve nézzük, az iparág úgy tud fejlődni, ha van pénz magas nívójú kutatásokra. 

Az, hogy van háttér-hatalom, nagyon valószínűnek tűnik. De annak, hogy világ-rabszolgáit éppen így akarná kiirtani, kicsi a valószínűsége, hiszen a gazdaság így termel (a fenti módon) vissza-vissza térő profithalmot számukra. Annak is alacsony a valószínűsége, hogy a szellemi elitet jelentő nyugati civilizációt, a valódi termelés kulcsát jelentő európai-amerikai kultúrát akarná kiirtani. A számára kevésbé értékes tömegek helyett - akiket már régóta ezer módon éheztet, nyomorban tart. Tételezzük fel, hogy a háttér hatalom játszik velünk - bár nem tudjuk, hogy ez igaz-e vagy sem, ez csak egy teória. Miért most és miért pont így akarna ártani? 
A célja nem az lenne inkább, hogy az értékes rabszolgái maradjanak meg? 
 

Vírus és Mars 


Nézzük meg a vírust is az analógiák szintjén, ha már a vakcinát megnéztük. Az alakja, formája is leginkább a Marsra emlékeztet, és a természete is ilyen. Háborús helyzetet teremt. Kijárási tilalmat, katonák által őrzött kórházat, világháborús összefogást és ellentéteket a nemzetek közt. Mars a hadisten. A hadviselésben pedig mindig sok az ártatlan halál - ahogy most is tarvágást csinált az emberek közt. 
 

Hogy robbannak ki a háborúk? 


A görög drámákban gyakran úgy, hogy Hermészt, az isteni hírnököt odaküldik az Istenek, ahol ő aztán a kever egy kis konfliktust, és a háború már ki is robban. A háború tehát mindig valamilyen kommunikációs síkon indul és ott is ér véget. Ha ezt nem egy-ember, hanem világkorszak szinten nézzük, akkor ugyanez történik. Merkúr (Hermész) kelti most a viszályt és adja egyúttal a megoldást az emberek közt. A háború addig tart, míg az egyik fél le nem győzi a másikat. Maga a hadisten a háború tényétől erősödik. A háborút zűrzavar tartja életben. Ezt abszolút mértékben táplálja most a kommunikációs zaj. 

Egy eonok szintjén lefutó háborúból nem lehet kimaradni. Érinteni fog valahogy. A tanítására mindenkinek szüksége van, így, vagy úgy.
A kérdés az, hogy mekkorát merítesz a zűrzavarból, és észreveszed-e, ha már letették a fegyvert? Nem a kimaradás a cél, hanem hogy fel tudjunk nőni ahhoz, hogy a tudományt és a spiritualitást egyszerre igyekezzünk látni. Hiszen ezek nem egymástól külön, hanem egyszerre, egymásból fakadóan léteznek. 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1635 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x