NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Szűz jegy asztrológiai előrejelzése...
Címlap / Ezotéria / NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Szűz jegy asztrológiai előrejelzése

NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Szűz jegy asztrológiai előrejelzése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez.  

 Szűz és 2022 


A Szűz az aratás jegye, ahol elválasztják a búzát a pelyvától. Ezt a minőséget képviseli a Szűz jegye: megkülönbözteti a hasznost a haszontalantól, az egészségeset az egészségtelentől, az értékest a károstól. Ahhoz, hogy ezt jól meg tudja tenni nagyon jó elemző és megkülönböztető képességre, a részletekre való fogékonyságra és éles kritikai érzékre van szüksége. Ha azonban ezt túlzásba viszi, akkor perfekcionizmus, maximalizmus, túlzott pedantéria és idegesítő szőrszálhasogatás lesz az eredménye.
 

Munka és a Szűz 2022-ben 


Az év első két hónapjában a Szüzeket elkaphatja a munkamánia, amely amúgy sem áll távol tőlük, de most tényleg vigyázniuk kell ne vigyék túlzásba. Nyáron jelentős újítások várhatóak a munka frontján, akár egy új munkahely is szóba jöhet, de egy izgalmas, formabontó projekt mindenképp, amely augusztusban akár előléptetést is eredményezhet. 


 

Szerelem és a Szűz 2022 -ben


A Szűz nem túl szenvedélyes jegy hírében áll, idén tavasszal azonban érezhetnek szokatlan tűzet és hevességet önmagukban. Ha ebben a hangulatban maradnak, akkor április hónap gyengéd érzelmeket hozhat, így az udvarlás vagy a könnyed flört tartós eredményekkel is járhat. Ősszel nyugodtabb, kompromisszumkészebb, diplomatikusabb időszak következik, ha voltak párkapcsolati vitáink az év során ezek most elcsitulhatnak. Az év vége is rendkívül jó időszaknak ígérkezik, bár a önmagukhoz képest lesz egy rendkívül szenvedélyes időszakuk, összegészében ez a Szűzek számára egy szerelemben szerencsés év lesz.

 

Egészség és a Szűz 2022-ben 

 

A Szűzek az egészség bajnokai, sokan görcsösen figyelnek oda rá, egyesek egészen a hipochondriáig is képesek elmenni. 
Év elején figyeljünk a csontjainkra, szalagszakadások és bőrproblémák keletkezhetnek. 
Nyáron alapvetően erősek lesznek, inkább a hirtelen balesetektől kell óvakodniuk, legyenek elővigyázatosak.
Év vége felé a sok és szélsőséges változás az amúgy kiszámíthatóságra törekvő Szűzeknél stresszes feszültséggel teli időszakot eredményez.
 
A Szűzek legtöbbet akkor tudnak idén fejlődni, ha megismerik vágyaikat, és a szokásos észszerű viselkedés megtartása mellett arra is odafigyelnek szenvedélyeik hova vezetik őket. 
 
 
Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE 
 

Vissza a 2022-es horoszkópokhoz 


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3611 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x