NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Mérleg jegy asztrológiai előrejelzése...
Címlap / Ezotéria / NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Mérleg jegy asztrológiai előrejelzése

NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Mérleg jegy asztrológiai előrejelzése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-22

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez a Mérleg szülöttnek is.  

 Mérleg és 2022


A Mérleg a harmónia jegye, beleértve az emberi kapcsolatokat, művészeteket, diplomáciát, jó ízlést.
Nem szereti a száraz szükségszerűséget, hanem szépséggel, bájjal, stílussal, tapintattal fűszerezi a hétköznapokat. Békés természetű, toleráns, kiegyensúlyozott, barátkozó természet. Mivel a problémákat hajlamos a szőnyeg alá söpörni, ezért konfliktuskerülő lehet, nehezen áll ki magáért és híresen döntésképtelen.


Bővebben a 12 csillagjegyről >> 
 

Munka és a Mérleg 2022-ben 

 


Az év komoly munkával indul, viszont elképzelhetőek komoly változtatások a munkahelyen, sőt akár új munkahely is. Ezek a változások nyárra kényelmetlenné válhatnak, mert igencsak kilöknek a komfortzónából de ne ijedjünk meg, hosszabb távon mindenki megelégedésére szolgálnak majd. 
Ősszel igazán formában lesznek a Mérlegek, ennek ellenére minden diplomáciai érzékükre és kommunikációs képességükre szükség lesz, hogy a munkában felmerült érdekellentéteket elsimítsák. Év végén figyeljenek oda, nehogy túlságosan halogassák a teendőiket és elússzanak a feladatokban.
 
 

Szerelem és a Mérleg 2022-ben 

 

Az év elején egy régi szerelem visszaköszönhet. Az, hogy érdemes-e újból belevágni attól függ, sikerül-e a kapcsolatot teljesen megújítani. ha igen, akkor jó esély van egy tartós kapcsolat kialakítására.
Májusban igazi romantikus hangulat, békülékenység, feltétel nélküli odaadás várja őket, igazi ábrándos-mesés hangulat.
 
 

Egészség és a Mérleg 2022-ben 

 

Tavasszal vigyázzanak az idegrendszerükre, illetve lelki egyensúlyukra, mert a szokásosnál robbanékonyabbak, érzékenyebbek lesznek. Ha nem figyelnek a test jeleire, akkor kora nyáron akár gyomorpanaszaik is lehetnek az elfojtott stressz miatt. 
Novemberben lesz legingatagabb az egészségük, továbbra is a hirtelen kisülő feszültségek, hangulati ingadozások a legnagyobb veszélyforrás. Amennyire lehet próbáljanak kiegyensúlyozottak maradni, nehogy balesetek érjék őket.
 
A Mérlegek számára ez az év elég fordulatos, változékony, újdonságokkal teli lesz. Legtöbbet akkor tehetnek magukért, ha elengedik a régi mintákat és rugalmasan haladnak együtt az élet változásaival.
 
 
 
Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE 
 

Vissza a 2022-es horoszkópokhoz 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2630 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x