NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Halak jegy asztrológiai előrejelzése...
Címlap / Ezotéria / NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Halak jegy asztrológiai előrejelzése

NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Halak jegy asztrológiai előrejelzése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez a Halak szülöttnek is.  

 Halak és 2022 


A Halak önzetlen, áldozatkész, nagy beleérző képességű jegy, akik bátorítóan hatnak másokra. Nagyon segítőkészek, fantáziadúsak, de inkább passzív reagálásra hajlamosak, mint aktív kezdeményezésre. Nagyon intuitív, mindig megérzi mi van a levegőben és kinek mire van szüksége. Képes hagyni, hogy a dolgok menjenek a maguk útján, ugyanakkor hajlamos önállótlanul, gyámoltalanul semmit sem csinálni, amikor tettekre volna szükség, Gyakran csinál magából mártírt, áldozatiságával manipulál.

Munka és a Halak 2022-ben


 
 
Az év elején nagyon összeszedetten tud dolgozni, kommunikációja is egyenes, ötleteit, intuícióit, fantáziáit meg is tudja valósítani. A tavasz beköszöntével jobban terhelhetőbb lesz, mint máskor, igazi, testre szabott feladatot kaphat, amit hatalmas szerencseként él meg. Használja ki a kedvező lehetőséget és mutassa meg legjobb oldalát: most igazán brillirozhat és megmutathatja legjobb oldalát. Az év többi része is hasonlóan kellemesen telik majd, egyedül arra kell ügyelnie, hogy húzza meg a határait, ugyanis hajlamos lesz többet bevállalni, mint amennyit elbír.


 

Szerelem és a Halak 2022-ben

 
Szenvedéllyel és odaadással indul az év – a kérdés az, hogy ez csak fantázia, vagy a valóságba is át tudja ültetni a gyengédséget. Március-áprilisban erre már nagyobb az esély, ráadásul itt elfogadnia is könnyebb a gyengédséget nem csak adni. A nyár elején folytatódik a sikerszéria, bár szembetalálhatja magát azzal a problémával, hogy mennyire tud önmagáért kiállni és kifejezni a saját igényeit. Nyáron és ősszel kommunikációs nehézségek adódhatnak, előfordul, hogy úgy érzi nem értik meg, vagy pedig összetűzésbe kerül a szív és az ész. Hallgasson a szívére.
 
 

Egészség és a Halak 2022-ben

 
Az év első fele az egészség területén is szerencsés lesz, egyedül arra kell figyelnie, hogy semmit ne vigyen túlzásba: sem az evést, sem az ivást. Kerüljön mindenfajta függőséget okozó szert.
Az év második felében hajlamos lesz túlzásba vinni a segítőkészséget, mások lelki szemetesládája lesz és ez a fajta túlterheltség nyaki, váll és a hát felső szakaszának fájdalmában mutatkozhat meg. Ha odafigyel, hogy ne vegyen a nyakába több terhet, mint amennyit elbír, akkor megelőzheti ezeket a fájdalmas tapasztalatokat.
 
A Halak akkor fejlődhet ebben az évben a legtöbbet, ha megéli önnön odaadó, önfeláldozó, intuitív  természetét. Nyugodta adja át magát az élet hullámainak, ne akarjon irányítani csak bízzon feltétel nélkül az élet áramában.

Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3381 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x