Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re a Tigris évére, a TIGRIS...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re a Tigris évére, a TIGRIS jegyűeknek

Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re a Tigris évére, a TIGRIS jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Tigris kínai horoszkópjegy szülötteinek!  

 Végre eljött a saját éved, ami szenvedélyesnek ígérkezik és melléd állhat a szerencse. 

Megújuló energiák


A legtöbb változás a te házad táján következhet be, új lapot nyithatsz, új fejezetet kezdhetsz az életedben. Lényeg, hogy pozitívan állj hozzá, mert kellő határozottsággal és kezdeményezőkészséggel sok új lehetőséget fedezhetsz fel. Többször kerülsz válaszút elé és ha bátran döntesz és választasz, sok új dologgal gazdagodhatsz.

Várhat rád költözés, új munkahely, új kapcsolatrendszer, kifejezetten élénk társasági életet kezdhetsz.

Kapcsolati tőkéd előnyöket kovácsol neked! 


Ha okosan használod a kapcsolatrendszeredet, nagyban segítheti a sikerességedet. Akár azzal, hogy odafigyelsz a tanácsaikra, akár konkrét lehetőséghez segítenek hozzá, élj vele. Akkor is, ha újat kell tanulnod. Egyáltalán nem elvetni való gondolat, hogy piacképesebb tudást szerezz. Bátran vágj bele új szakmai képzésbe, adj hozzá új dolgokat az életedhez!

Egy 12 éves ciklus kezdetén jársz,
álmodj nagyobbat és valósítsd meg!
 

Figyeld az innovátorokat! 


A Tigris a fa elem energiája, ami kis csemetéből tekintélyes fává nőhet. Sok innovátornak volt Tigris a képletében. Engedd el a fantáziádat, hozz vissza régi, kedves szokásokat, töltődj a természetben! Egy dologra figyelj, hogy a pénzedet ne szórd el, fektesd a jövődbe! Az idén ehhez rengeteg segítséget kaphatsz. Az év támogatja, hogy előbbre lépj. Feltéve, hogy tudod mit akarsz és nem félsz ezt kimondani sem.

Ha valami mégsem sikerül, ne mérgelődj! Lehet, hogy annál sokkal jobb vár rád. Amire figyelj, az az étkezésed minősége és mértéke, és jól teszed, ha körültekintő leszel a közlekedésben.

Általános jellemzés a Tigris jegy szülötteinek >>  

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>>Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1443 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x