OPEN YOUR EYES! (Nyisd ki a szemed!) Új, értintéses eljárás...
Címlap / Ezotéria / OPEN YOUR EYES! (Nyisd ki a szemed!) Új, értintéses eljárás a jobb közérzetért és a boldogabb életért

OPEN YOUR EYES! (Nyisd ki a szemed!) Új, értintéses eljárás a jobb közérzetért és a boldogabb életért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Legyél jobban, mindössze 11 perc alatt! Tanuld meg ezt az eljárást, amely a szemek környékének érzékeny energetikai pontjait stimulálva segít harmóniba kerülni magaddal. Az egy napos tanfolyamon elméleti és gyakorlati képzésben veszel részt. A tanfolyam végén tanúsítványt kapsz, hogy használhatod a metódust másokon.  

 Ki vehet részt a képzésen? 

 

Bárki, iskolai végzettségtől, nemtől függetlenül, ha betöltötte a 11. életévét és ha képes figyelni, és a feladatokat hiba nélkül végrehajtani. Akinek van két keze, és aki érinteni tud vele. 

 


Hányan vehetnek részt egy Open your eyes képzésen? 

 

Egy kurzuson 110 ember vehet részt, nem több és nem kevesebb. A kurzusok havonta indulnak. 
 

Ez egy gyógymód? 

 

Ez egy belső lelki folyamat, mint amikor szomorúak, boldogok, dühösek, vagy éppen megfontoltak vagyunk. Mindenkinek, aki részt vesz benne, és minden alkalommal, amikor részt vesz benne, egyéni megéléseket ad. Bár egyéni érzékenységtől függően előfordulhatnak gyógyulás élmények, de maga a módszer arra való, hogy az embereket saját középpontjukba hozza. A középpontunkban, lelkünk „angyalközpontjában” a test és a lélek öngyógyító folyamatai megindulhatnak, felerősödhetnek. Erre azonban egyéni érzékenységünktől függően reagálunk. 
 

Ez egy akupunktúrás módszer? 

Az akupunktúra egy jóval összetettebb, bonyolultabb és átfogóbb rendszer ennél. Bár a szem körüli pontokat a kozmetikai ipartól az ayurvédán keresztül az ősi kínai gyógyászatig mindenki ismeri és használja – hiszen ezek rajtunk vannak, és bárki megtapasztalhatja létezésüket – ez a módszer nem azonos egyik, korábban megismert módszerrel sem. 
 

Ki találta ki? 

Az ilyen módszerek „odafentről érkeznek”, vagyis nem kitalálójuk van, hanem egy olyan személy áll mögöttük, aki a módszert egyfajta beavatásként megkapta. Hogy kitől? Mi nevezzük angyalunknak, de mások más néven is hívhatják. Lehet egy felsőbb mester, egy belső vezető is. A metóduson belül angyalnak nevezzük. 
A Harmonet portál alapítója, Gáspár Kati kapta meg ezt a módszert meditációjában, egy spirituális helyen – ez azonban intim és mély megélés, amiről csak a tanfolyam résztvevőinek beszél. 
 


Kiválasztott vagyok? Szükségem van erre? 


Két módon tudhatod meg: 

Ha már foglalkozol Prána Nadival, Reikivel, Théta Healinggel, Arolo Tifarral, Fényadó vagy, vagy bármilyen más, ehhez hasonló módszerrel kezelsz, akkor használd a meglévő tudásodat, és érteni / érezni fogod, hogy ezt a módszert lehetőséged és jogosultságod van-e integrálni a fentiekbe. Ha igen, akkor gyere el a tanfolyamra, ahol a módszer biztonságos használatát elsajátítod. 
 
Ha még sosem voltál hasonlón, de gyakran mondják neked a következőket: - Kellemes az érintésed! „Jó kezed van!” Jól az embereknek jólesik, ha megfogod, vagy ha simogatod, ahol fáj másoknak. Ha a kisállatok maguktól a kezed alá simulnak, mert igénylik a simogatásodat, akkor valószínűleg te is kitűnő használója lennél a metódusnak. 
 

Próbáld ki mot, ingyen az egyszerűsített módszert! 

Dörzsöld össze a két tenyered, jó erősen tizenegyszer, vagy többször! Tedd a két tenyeredet a tenyered középpontjával a szemeid fölé. Vegyél 11 mély lélegzetet, miközben számolsz, figyeld a belső hangot. Ez a belső hang megmutatja neked egy érzés, vagy egy gondolat, egy illat vagy egy belső kép formájában, hogy itt van-e a helyed, vagy sem!

(A módszer ennél nyilván sokkal többet ad, de az élmény, amit a kipróbálása ad, sokat lendíthet rajta, hogy dönteni tudj!) 
 

Mit éreztek mások? Miről számoltak be, akikkel eddig kipróbáltuk?

Könnyebben elalszanak tőle a kisbabák. Könnyebben megnyugszunk általa, ha valaki általában nem tud aludni, akkor javíthatja az alváskészséget. A magatehetetlen beteg könnyebben megnyugszik tőle. Sokaknak elmúlt a fejfájása. Volt, aki azt érezte, hogy azóta jobban lát. Ezek egyéni élmények, és egyik sem garantálható, vagy az is lehet, hogy számodra egész más élményt fog hozni a jelenlét. 
 

Mennyibe kerül? 

A csoporton való részvétel ára (nettó) 11 000 Ft. Bármennyiszer lehet ismételni 1100 Ft-ért, vagy ha hozol magaddal valakit, akkor ingyenesen. (Az ismétlők nem számítanak bele a 110 főbe.) 
 

Kiknek ajánlom? 

  • Kozmetikusoknak mindenképp, hiszen az arckezelés zárásaként csodálatos élményt adhat a vendégeknek – elképzelhető, hogy kevésbé tudatosan már csináltál is hasonlót.
  • Olyanoknak, akik végeznek energetikai kezeléseket, vagyis természetgyógyászok, masszőrök, kineziológusok, coachok, pszichológusok, stb...
  • Akik MLM üzletet építők, és szeretnék a hozzájuk segítségért fordulókat jobban kiszolgálni.
  • Olyanoknak, akik kisbabákkal foglalkoznak.
  • Egészségügyi dolgozóknak, akik ezzel a módszerrel javíthatják betegeik közérzetét. 
 

Mennyi ideig tart egy kezelés

11 percig. Arról, hogy az időt pontosan tartsd, egy vezetett meditáció gondoskodik, amit csak azok kapnak meg és használhatnak, akik elvégezték a tanfolyamot. A szöveg vezeti azt, akit épp kezelsz, és vezet téged is. 
 

Hogy zajlik egy kezelés? 

Fekve, vagy ülve úgy, hogy akit kezelsz, az mindig veled szemben legyen. A kezelés egy meditáció hallgatásából és a szem és szemkörnyék speciális érintéseinek komplex energiáiból áll. A kezelésnek kétféle kimenetele lehet: Az egyikben az eljárás vége, hogy a kliens elalszik, a másikban pedig az, hogy ébren marad. A kezelés akkor hatékonyabb, ha valaki adja neked, és te vagy a befogadója, de az önkezelést is meg fogja tanulni mindenki, aki részt vesz a tanfolyamon. 
 

Aki alkalmazza, az kérhet-e érte pénzt? 

Amennyiben olyan tevékenység keretében alkalmazza, amely egyébként pénzbe kerül, és ha az alkalmazás módja hivatalos, akkor igen, egyébként nem. Ennek etikai – adóügyi magyarázata van, nem spirituális. Akkor kérhetsz érte pénzt, ha tudsz számlát adni, és ha a tevékenységedbe ez belefér. Az árazásról a tanfolyamon tanulni fogsz. 
 

Ki taníthatja, vagy adhatja tovább a módszert? 

A módszer védjegyoltalomba helyezés alatt áll, jelenleg csak a módszer lehívója, Gáspár Kati taníthatja. Más ilyen tanfolyamokat nem szervezhet, de bárki elvégezheti és alkalmazhatja. 
 

Személyesen el kell jönni? 

A tanfolyam online végezhető, bárhonnan a világból. Ha csak kezelésben szeretnél részt venni, úgy a tanfolyamot végzettekhez fordulhatsz. A tanfolyamot Zoom platformon végezzük, melyhez a belépési linket a fizető résztvevők kapják meg. 
 

Kin lehet a módszert alkalmazni? 

Alkalmazható mindenkin, aki ezt szeretné, kéri, vagy akinél engedélyed van, hogy csináld. 
 

Mit kap, aki elvégezte a tanfolyamot? 

A tanfolyami anyagot és annak ismétlési jogát. Tanúsítványt, hogy a metódust jogszerűen és engedéllyel használja. A speciális, 11 perces meditáció használatának jogát. A szemtérképeket – melyek szintén oltalom alatt állnak. Gyakorlási lehetőséget a csoporttagokkal, akik részt vettek a tanfolyamon. 
 
 

A jelentkezés online történik IDE kattintva >> 

 

A résztvevők elfogadják a Harmopress Kft adatvédelmi szabályait.  

****************************************
Részvételi feltételek: 
A résztvevők pontosan érkeznek, és végig maradnak. Ezzel az esemény erőterét megtartják és megtisztelik a többieket is azzal, hogy az erőtérben maradnak. Az esemény során esetleg jelentkező testi tünetről szólni kell  a trénernek vagy a segítőjének. 
A befizetés az adott eseményre szól, és nem visszafizetendő. Ha legkésőbb 7 nappal az esemény előtt jelzi a résztvevő, hogy valamiért mégsem tud jelen lenni, úgy a következő tanfolyamra át tudja kérni a jelentkezését. 
A résztvevők a jelentkezéskor elfogadják, hogy a részvétel feltétele, hogy nem fogyasztanak drogokat (nem drogfüggők) nem alkoholbetegek, és a tréning előtti 24 órában nem fogyasztottak alkoholt. Elfogadják, hogy pszichiátriai kezelés alatt álló személy nem vehet részt a tanfolyamon. 
 
A részvétel online zajlik, így a résztvevőnek magának kell gondoskodnia olyan eszközökről, amelyek alkalmasak arra, hogy az előadást és a relaxációkat hallgatni tudja, és képpel legyen jelen az eseményen -tehát legyen megfelelő kamerája és mikrofonja. 
A megkapott segédanyagok kinyomtatásáról a résztvevő gondoskodik. A gyakorláshoz lehet hívni családtagot, barátot, barátnőt, vagy akkora gyermeket, aki az eljárást végig tudja várni. A gyakorláshoz és a tanuláshoz elegendő a megkapott segédanyag, de a gyakorló feladatokat más embereken lehet megtanulni. 
 
A tanúsítványt és a segédanyagokat, valamint a befizetést igazoló számlát online küldjük a résztvevők által megadott e-mail címre. 
 
A résztvevő tudomásul veszi, hogy az eljárás nem gyógymód, az eljárás alkalmazásával nem végezhet gyógyító tevékenységet, továbbá az eljáráshoz kötődő egyéb jogokat nem sértheti meg. 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 1494 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x