Szeretkezz, ne háborúzz! Isten hozott, 2023!
Címlap / Ezotéria / Szeretkezz, ne háborúzz! Isten hozott, 2023!

Szeretkezz, ne háborúzz! Isten hozott, 2023!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

A Hair című musicalből ismert mondást, őszintén remélem, mindig is sokan alkalmazzuk, de különösen a következő évben, ugyanis 2023-nak az uralkodója a görög hadistenről elnevezett Mars bolygó. Mit jelent ez, mit hoz magával az új évre? Hogyan befolyásolja életünket?  

Árész istenről ismeretes, hogy sikeres volt a háborúban, de szerencsétlen a szerelemben. Nemcsak a görög mitológiában tulajdonítottak harcias energiákat a Vörös Bolygónak, a rómaiak is úgy vélték, hogy a Mars a háborúk égi támogatója, egyben az egyik legfontosabb istensége a rómaiaknak. Hogy miért tartottam fontosnak egy kis mitológiai ismertetőt a Mars bolygóról, azt a Kedves Olvasók már sejthetik is, hiszen év vége felé közeledve mindig hírt adunk a következő év uralkodó bolygójáról. Mivel az asztrológia szerint minden esztendőnek megvan a maga uralkodó bolygója, így 2023-nak is, ami nem más, mint a Mars éve lesz.

Az asztrológiában analogikusan a Mars a verseny, a szexualitás, a harcok, az ego és a tetterő bolygója. Férfias minőséget képvisel. Megélésétől függ mind a világunk, mind egyéni sorsunk. Jelezheti egyben agresszív késztetéseinket, ösztönös, nyers harcias viselkedésünket és ugyanúgy jelezheti önérvényesülésünket, az Ő energiája nagyban támogat bennünket, hogy megvalósítsuk önmagunkat. Egy biztos, hogy hatalmas energiákat mozgat meg.

Azt, hogy ezt az energiát milyen módon éljük, befelé, vagy kifelé nyilvánul-e meg, magunk ellen vagy magunk fejlesztésére, mások ellen vagy mások megsegítésére, szóbeli vagy tettleges bántalmazásban avagy szexualitásban, sportban, jógában éljük-e meg, azt nem tudni, hiszen az nagyban függ az egyéni születési mintázatoktól, amit a pontos születési időre felállított horoszkópból jól lehet látni. Az biztos, hogy élni fogjuk így vagy úgy ezt a tüzes, aktív energiát, mind egyéni, mind világi szinten.

Még mielőtt bárkit is megijesztenék, szeretném megemlíteni, hogy a Mars bolygó ereje segíti számos csúcsvezetőt és sportolókat álmaik, céljaik elérésében is. Tüzes, aktív, kiáradó energia, a Kos jegy uralkodó bolygója. Bármit is teszünk majd, az tele lesz szenvedéllyel. Lángra lobbanthatja akár az elfojtott szexuális energiát, akár az elfojtott haragot. Lehet ebből szeretet és lehet utálat, harc is.

Nem véletlenül választottam a „szeretkezz, ne háborúzz! " címet a cikknek, mert azt kívánom, hogy Mindenki a Világon ezt a hatalmas energiát ne maga ellen, főleg ne mások ellen fordítsa, hanem élje ezt meg aktuális vagy jövőbeni partnerével együtt.

Boldog, szeretkezésekben gazdag 2023. évet kívánok Minden Kedves Olvasónak!
  
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2214 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x