A csakra légzés gyakorlata
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A csakra légzés gyakorlata

A csakra légzés gyakorlata

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Három különböző korú és műveltségű személy nézte meg együtt a Mi a csudát tudunk a világról című mások által melegen ajánlott filmet. Ennek egyik fő mondanivalója volt, hogy mindenki arra az új gondolatra lesz érzékeny, fogékony, amelyikről már előzőleg is volt valamilyen képzete 

Három különböző korú és műveltségű személy nézte meg együtt a Mi a csudát tudunk a világról című mások által melegen ajánlott filmet. Ennek egyik fő mondanivalója volt, hogy mindenki arra az új gondolatra lesz érzékeny, fogékony, amelyikről már előzőleg is volt valamilyen képzete; a receptorok kötődései bizonyos fokig meghatározzák az új információ feldolgozását.

A három néző is ezt bizonyította, mindegyikük arról a tézisről kezdett beszélni film után, ami számára eddig is fontos volt.

Vajon milyen külső tényezők indíthatnak valakit arra, hogy elfogadjon olyan napi gyakorlatokat, amelyeket semmilyen iskolai, családi, tudományos biológiai kutatás nem igazol? Egyetlen anatómiai könyvben sem szerepelnek csakrák, az utóbbi ötven év óta mégis a nyugati világ (tehát Európa is) számos felnőttképző intézete, kutatója dolgozik a csakrák működésével, s megtapasztalja azoknak valóságos létezését.

Miben tapasztalja meg? Éppen az eredményességben. Hogy a csakrák megnyitása olyan problémák megoldását adja, amelyeken addig nem tudtunk túllépni, blokkolták tevékenységünk színterét. Azok, akik a csakrák felé fordították figyelmüket, valamilyen alaptapasztalattal kellett, hogy rendelkezzenek, mert nem elég olvasni róla: ezt tapasztalni kell.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 10973 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x