Transzformáció társas játék
Címlap / Ezotéria / Transzformáció társas játék

Transzformáció társas játék

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A múlt héten kezdtük, most folytatjuk a hétfő esti kártyahúzásokat. Akinek inge, vegye magára! A játékról további leírásokat, magyarázatokat a keresőben keress!  

Aki szeretne most velem játszani, hangolódjon rá önmagára, csukja be a szemét, és nézze meg, mi az a kérdés, amire itt és most a transzformáció játék segítségével választ, útmutatást szeretne kapni. Ha meg van a kérdés, nyissa ki a szemét, és nézze az alábbi válaszokat!

A kulcsfontosságú felsimerés ma este a következő:

„ A szeretet varázslója vagy. Lényed örömet és fényt hoz.”

Mit jelent neked ez a mondat? Hogyan tudod kapcsolni a feltett kérdésedhez? Gondolkozz el rajta, hogy volt-e olyan élethelyzeted, amikor megtapasztaltad a fenti mondatot, azt, hogy TE magad vagy a szeretet létrehozója, varázslója, s hogy a Te lényed mások számára is örömöt és fényt hozhat? Ha volt/van ilyen tapasztalatod, akkor az milyen érzéssel jár neked és miért lehet fontos az alapkérdéseddel kapcsolatban?

Nos, egy transzformáció társas játék alatt is ilyen és ehhez hasonló kérdéseket szoktunk feltenni magunknak és egymásnak.
Én mint játékvezető először mindig megvárom, hogy az a játékos beszéljen, aki a kártyát kihúzta, utána mondhatják a többiek is a közben feljött gondolataikat, érzéseiket. Ha annak a játékos társuknak szeretnének valamit mondani, aki kihúzta a kártyát, azt kérem tőlük, hogy kérdezzék meg, nyitott-e a másikuk arra, hogy meghallgassa gondolatikat, intuíciójukat. Ha igen, akkor mondhatják. Ha nem, akkor nem, de önmaguknak lejegyezhetik tanulságképpen. Lehet – sőt sokszor biztos is - , hogy a feljövő gondolatok és érzések inkább róluk, saját magukról szólnak, mint a másikról, de mivel folyamatosan tükrei is vagyunk egymásnak, hát minden lehetséges.

Van olyan, hogy megakad valaki, nem tudja értelmezni a kihúzott kártyát. Ilyen esetekben kérdéseket teszek fel neki, vagy időnként saját példáimmal világítom meg az üzenetet. Ha én húztam volna, akkor nekem ez most ezt és ezt mondaná. Az esetek többségében, sokszor akkor esik le a tantusz a kedves játékosokban, amikor a saját példámat mondom. Valahogy új megvilágításba kerülnek a mondatok, és rájönnek a játékosok, hogy mit is akar üzenni nekik a játék.

Egyébként meg valahogy ez a ma esti kulcsmondat nekem éppen ezt is jelenti. Tudom, hogy azért születtem, azért vagyok a világon, hogy a feltétel nélküli szeretetet gyakoroljam mindenkivel, és hogy ezáltal, a saját életem példája által megvilágítsam mások életét. A tarot beavatási kártyám a NAP volt, ami nekem azt jelentette, hogy saját fényem és erőm van, amiből másoknak adhatok, persze, ha jól gazdálkodom az energiáimmal. Ez a varázslás művészete; a szeretet varázslójának mindennapi kötelessége és munkaköri feladata.

Mégis, mi az, ami ebben engem gátolhat, visszahúzhat, akadályozhat?
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert a 4 kártyás húzásnál a visszatartó erő a második lap.

A mai visszatartó erő így szól: „Nem bírom tovább, ez már túl sok nekem!”

Puff és paff: Éppen arról beszélek, hogy micsoda nagy varázsló is vagyok én, a szeretet varázslója, és akkor jön egy ilyen durrbele arculcsapása az egésznek? Mit jelenthet ez? A kedves olvasó is elgondolkodhat rajta, ha neki is vannak hasonló érzései, és ha ő is társult most hozzám és a többiekhez ebben a hétfő esti transzformáció társas játékban. Idézőjelbe tett mondat áll a visszatartó erő kártyácskán. Ez azt jelenti, hogy magamnak és magamban mondom, mantrázgatom ezt a mondatot, és hogy bizony inkább maga a mondat, a negatív gondolat húz le, mintsem hogy tényleg ne bírnám. Hiszen ha gyorsan végigfuttatom a szemem az eddigi néhány évtizedemen, döbbenten láthatom, hogy mennyi mindent kibírtam már, amiről akkor, amikor benne voltam, mindig azt hittem, hogy no, ezt aztán már nem fogom tudni kibírni. és tessék, még mindig élek és remélek.
Mi az egyáltalán most, amiről úgy gondolom vagy érzem, hogy nem bírom tovább?

Megmondom. Az igaz ugyan, hogy szeretetre születtem, s hogy ezt jól tudom működtetni is, de ott van a nagy bökkenő és bukkanó, amikor a másik ember árnyékénje, a rosszabbik, a sötétebbik oldala jön elő belőle, amiről a legtöbb esetben egyáltalán nem tud vagy nem akart tudni, s ha én rávilágítok, akkor engem kidob az életéből (párkapcsolatból, munkahelyről, családból, barátságból, stb.), viszont ha nem világítok rá, akkor nekem nőnek göbök a pajzsmirigyemen, vagy fájdalmak a beleimben, stb, hogy nem tudom megmondani és nem is tudom megemészteni, amit az a másik csinál. Ilyenkor már annyira tele vagyok, hogy általában írok egy e-mailt, amitől többnyire még rosszabbá válik minden. A másik hárít, kivetít, manipulál, kimagyarázza magát és rámkeni az egészet, még azt is, amit ő indított el.

A legnagyobb szerelmeim és a leginkább szeretett embereim egyszer csak gonosz lényekké válnak és az orrom előtt csápolnak ördögi kezeikkel, sátáni kacajukkal, sötét, lehúzó, buta, agresszív, bántó, önző egójukkal. Mit tegyek, hisz szeretném szeretni őket továbbra is? Bizony ezekben a helyzetekben úgy érzem, hogy nem bírom tovább, mert mindenkiben van sötét oldal, amit én nem tudok kezelni és az rámtör és ellep és megöl. Mit tegyek, hogy mindezt feloldjam és megoldjam?

Erre a kérdésre húzzuk ki a harmadik kártyát, a belső erőforrás kártyáját.

A ma esti belső erőforrás a következő: „Lépj a következő szintre MOST!”

Könnyű ezt mondani. Néha tényleg nagyon mérges tudok lenni erre a játékra is. De hogy lépjek, hova lépjek, mit jelent ez?

Nos, az ilyen esetekben szoktunk kihúzni még úgynevezett tudatosítás zsetonokat, melyek segíthetnek közelebb jutni a megoldásainkhoz. De ez a kártyácska most nem ír olyat, hogy húzzunk zsetonokat, hanem azt mondja, hogy menjek egyenesen fel a következő szintre, s hogy ha ezt a kártyát a szellemi szinten húztam volna egy igazi társasjáték során, akkor akár be is fejezhetném a játékomat. De azt érzem, hogy korántsem húztam volna még ezt a kártyát a spirituális szinten ( a játéknak 4 szintje van: fizikai, érzelmi, mentális és spirituális,- és ezeken a szineteken megyünk végig egy belső utazásban a játék során). Azt gondolom, hogy az érzelmi szintről kéne tudnom fellépni a mentális, az értelmi szintre, valahogy felfogni és elfogadni, hogy minden ember – köztük bizonyára én is – a polaritás világában rendelkezik sötét és világos oldallal, és hogy nem kell állandóan kibuknom az emberek gonoszságától, hanem meg kell látnom a „jó” oldalukat is és azt értékelni. Sőt, azt hiszem nekem az lenne a megváltó, ha egész egyszerűen nem venném magamra a bántó viselkedéseket, hanem tudnék olyan távolságot tartani, amitől a mások sérültségei nem pusztítanának el engem is. Ha a szeretet varázslója vagyok, akkor biztosan képes leszek erre is, hiszen belső erőforrásom, tudattalan lehetőségem az, hogy képes legyek egy szinttel magasabbra jutni önmagamban.

Mindez nem egyszerű dolog. Ilyenkor mondom azt, hogy én megtettem, amit megtehettem, de hívom és kérem az angyalok segítségét is a lépéseimhez, s ezért kihúzom a ma esti angyalaimat. Lehet egyet, de kettőt, hármat is. Én ma hármat húztam.

A ma esti angyalaim: TESTVÉRISÉG-HARMÓNIA-SZINTÉZIS

Az angyalokkal meditálni szoktunk. Elcsendesedünk, behúnyjuk a szemünket és hagyjuk, hogy megérintsenek üzeneteikkel. Lehet, hogy jön valami kép, érzés, gondolat, bármi egyéb, minden rendeben van. Ha nem jön semmi, az is rendben van. Ilyenkor próbálkozzunk velük később is, vagy hívjuk őket, hogy alvás közben segítsenek nekünk a kívánt cél felé vezető úton tovább haladni.

Nekem ez a három angyalka most a hozzám legközelebb álló lányaimat juttatta az eszembe ma este. Csodálatos testvériségben élnek, de szeretném, ha velem is így lennének, hogy igazi harmónia legyen egymás között, közöttünk. Sok-sok harc és viszály után most már elérkezettnek látom az időt, hogy megbékéljünk egymással, és szintézisre, összegzésre lépjen mindaz a gazdagság, ami bennünk van.
Meg tudom tenni, hiszen nálam van a kulcs, a szeretet varázslója vagyok, meg tudom tenni, hiszen képes vagyok egy szinttel magasabbra jutni önmagamban is, és bírnom kell, mert bírni akarom, mert tudom, hogy érdemes, s hogy nem szabad feladni sohasem. Aki nem adja fel, kap még egy esélyt.

A ma esti játék megint arra figyelmeztetett, amit a Mátrix c. filmben hallottam:„ Más az utat ismerni és más járni rajta”.

Hát rajta, csak rajta! Járjuk az utunkat tovább mindannyian!
Ki-ki a magáét. A transzformáció játék, a közös együttlét, a tapasztalataink egymással való megosztása minden esetben segít bennünket az életutunkon.

Jó játékot és szép életet kívánok mindenkinek!
A közös játszásokra akár ez életben, akár egy játéktábla mellett szívesen látom a kedves érdeklődő olvasókat:

MIRA
transz@chello.hu


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5413 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x