Az Akia vallás, filozófia és gyógymód
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Az Akia vallás, filozófia és gyógymód

Az Akia vallás, filozófia és gyógymód

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Az Akia egyház, az egy ház, ahová mindenki bejöhet. Atiru Keta Intaara Amango, a Földre közel öt Napkorral ezelőtt leküldött Földlakók első nyelvén A Föld Tudatossága az Atlantiszi rendszerben jelentéssel bír.  

Az Akia egyház, az egy ház, ahová mindenki bejöhet. Atiru Keta Intaara Amango, a Földre közel öt Napkorral ezelőtt leküldött Földlakók első nyelvén A Föld Tudatossága az Atlantiszi rendszerben jelentéssel bír.

Az AKIA a láthatatlan lélek és a kozmikus tudás vallása.
A hitrendszer az Atlantisztól elindulva végigsöpört a Földön. Szükség esetén mindig és mindenütt az emberiség segítségére sietett. Földi hagyatékaink között a legtávolabbi visszatekintések, a Sumér és Mezopotámiai, az Egyiptomi, a Maya, Inka és Azték és később a Magar népek írásai is az AKIA hitrendszer elveinek követéséről tanúskodnak.

Utolsó fénykora a Partos Birodalomban, leginkább a mai Irak területén működő csoportok munkáiban mutatkozott, akik hegytetőkön lévő zigguratokban a Teremtőhöz és Ishtar – Baal istenekhez fohászkodtak. Ilyen a Tabor hegy tetején lévő ziggurat is, ahol A Keresztelő – tehát beavató – Szent János néven ismert filozófia vezető a Mária Magdalenaként emlegetett Magdalai Miriam megkapta az első beavatásait. Később Jezus-t is innen indították útnak. Ezeket az elveket vallotta a Brahmanizmus megkötöttségeit magamögött hagyó Buddha, akit a Tata-Gallya hegy tetején lévő AKIA szentélyben avattak be tanítói.

A vallás az Emberiség összeférhetőségét, előrehaladását és a kozmikus erőkkel való teljes együttműködését gyakorolja és tanítja. Szertartásainkon az isteneinkkel való beszélgetésre és a kozmikus üzenetek megfogására törekszünk. Mély tiszteletben tartjuk a természet erejét és gyakorlati munkánkban fel is használjuk azt.
Az AKIA az Univerzum és a Föld összekapcsolását valamint együttműködését tartja legfontosabb tanításának. A tanítást, mint az emberek boldogságához és fejlődéséhez elengedhetetlen tudást, vallásos gyakorlatok útján adják tovább az új nemzedékeknek. A tudást tovább adó mestereket a régi időktől fogva magosoknak nevezik. Az elnevezés, mint magus – és a magyar nyelvben, mint magas vagy magos – ma is él.

Az AKIA vallás követői számára minden és mindenek felett a Teremtő áll, aki mindenben és mindenkiben megtalálható, ugyanígy a mindenek és mindenkik alkotják őt. A Teremtő tehát bármilyen formában megjelenhet, mutatván az állandóan változó és ugyanakkor állandó kiegyensúlyozottságra törekvő világot.

A mindennapokban a Teremtőt Ishtar istennő és Baal isten személyesíti meg. Ők a Teremtő két polaritásának megtestesítői. A két nem egyenrangú szerepe, együttes munkája elengedhetetlen a kétpólusú világmindenség életben tartására, mivel minden élő és élettelen energia két pólusú és egyik megszünése a világmindenség pusztulását idézné elő. A két pólus örökös versengése és egymásra hatása viszi tovább az AKIA tanait és hitrendszerét.

Vallásunkban mindent a három alaptudás – matematika, fizika és kémia – összefüggésében magyarázunk és vizsgálunk.

Az Akia az élet minden területén megtalálható. A létben való tudatos részvétel, az egyén megkülönböztetett feladatának felismerése, ennek elfogadása és a felelősség felvállalása elengedhetetlen egy testi-lelki szabadságot élvező Földlakó számára. Tudjuk, hogy a parancsokkal és tiltásokkal kordában tartott Földlakó nem képes egyéni fejlődésre és félelmei hatására sohasem lesz elég erős a benne rejlő kincsek, az ősi tudás, a gnosis felfedezésére.

Az Akia egyház hitelvei:
1. Hit A Teremtőben, mint az emberiség fölött álló, az emberiség sorsát és életét segítő, az Univerzum egységén és kiegyensúlyozottságán állandóan dolgozó erő.

2. Hit abban, hogy A Teremtő teremtett mindent és mindenkit, így minden és mindenki az Ő alkotása, amiért felelősséggel tartozik, mint ahogy mi is felelősek vagyunk az életünkért és tetteinkért.

3. Hit az emberek egyenlőségében, mert minden ember a Teremtő alkotása, színre, származásra, vallásra és iskolázottságra való tekintet nélkül.
4. Hit abban, hogy az ember szerves és fontos része az Univerzumnak, mint ahogy az Univerzum is szerves része az embernek.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 5006 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x