Az Oroszlán hold
Címlap / Ezotéria / Az Oroszlán hold

Az Oroszlán hold

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Amikor a Hold az Oroszlán csillagjegyben halad, akkor sokkal energikusabbnak érezhetjük magunkat, s a Rák álmos napjai után bizony ébresztőt kapunk. Ez megnyilvánulhat abban, hogy sokkal inkább van kedvünk ahhoz, hogy kimenjünk a világba 

Amikor a Hold az Oroszlán csillagjegyben halad, akkor sokkal energikusabbnak érezhetjük magunkat, s a Rák álmos napjai után bizony ébresztőt kapunk. Ez megnyilvánulhat abban, hogy sokkal inkább van kedvünk ahhoz, hogy kimenjünk a világba, s ott elsősorban a nekünk tetsző, látványos, nagy szabású dolgokat látjuk meg. Elmondható, hogy önmagunkra is igényesebbek vagyunk, tehát a külsőnk egy kicsit átalakulhat, feltűnőbb és színesebb lesz. Hangulati világunk, pedig sokkal játékosabb, s persze vidámabb is. Összességében lazábbak vagyunk, elengedettebbek, s fogékonyak, mindenre, ami jó, sőt luxus. Ilyenkor nagyon jót tehet, ha elnyújtózunk egy kád finom aromaterápiás fürdőben, s azután a kedvenc, s egyben a legdrágább parfümünket használjuk. Felöltözködünk – lehetőleg rendkívül csábítóan – s körülnézünk egy kicsit a világban. Hiszen most a vérünkben van a „vadászat”, s ha nem is megyünk bele új szerelmi kapcsolatba, az mindenképpen igaz lesz, hogy lelkivilágunknak nagyon jót tesz majd egy kis flört. Megvan hozzá a bátorságunk is, s persze nagyon élvezzük, ha valaki figyel ránk.

Testi szinten is arról szól a nap, hogy pihenjünk és játsszunk. Vagyis testünknek nem tesz jót, ha ma túlhajtjuk magunkat, egész nap rohanunk, s egyáltalán nem örülünk semminek. Keringési rendszerünk, szívünk megsínyli, ha önmagunknak semmit sem adunk a mai napon.

Amit praktikus értelemben megtehetünk például, az a hajvágás eseménye lesz. Ha ma vágatjuk vissza a hajunkat, akkor sokkal szebb és egészségesebb állapotba kerül majd. Ha, pedig ahhoz támad kedvünk, hogy kertészkedjünk egy kicsit, akkor itt az alkalom az ültetésre. Főleg az olyan növények elültetésére, amelyek idővel magasra nőnek majd, sudárak, reprezentatívak. Összegezve a mai napunk nagyon jó lehet a játékra, szerelemre, vagy, pedig egyszerűen csak arra, hogy kapcsolatainkat ápoljuk, s ezekben jól érezzük magunkat.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2010 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x