Szexmágia gyertyákkal és talizmánokkal
Címlap / Ezotéria / Szexmágia gyertyákkal és talizmánokkal

Szexmágia gyertyákkal és talizmánokkal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Hogyan idézzük meg a számunkra megfelelő szeretőt? Hogyan csábítsuk el? Hogyan találjuk meg a sok között, hogyan vegyük észre a Nagy Őt? 5+1 mágikus praktika a jobb, teljesebb szex és szerető megtalálásához!  

Gyertyamágia

A szexuálmágiában a gyertyák választásakor keressük a szexcsakra színének megfelelő narancs színűeket, vagy a gyökércsakrához illő pirosat. Esetleg ezek kombinációját, és a kettőből készülhet egy csavart gyertya. A lakásunk szerelem sarkában gyújtsuk meg a gyertyát, és meditációnkban hívjuk meg a kedvest.


A csábítás sója

A só elkészítéséhez a kezdők is hozzáfoghatnak. A varázslat ugyanis közönséges konyhasóval kezdődik, melyet mi magunk avatunk fel. A csábításhoz szükségünk van a bibliai kígyó erejére, így a sót vagy kígyó mellett, vagy egy kígyót formázó tárgy, esetleg kígyó képe mellett kell először beavatnunk.

Mivel kevés embernek áll rendelkezésére élő kígyó, így egy gyufásdobozra ragaszthatjuk a kígyó képét, a dobozba helyezzük a sót, és a dobozban tartsuk a sónkat 6 napon át, majd a „szerelem tüzénél” a gyertyamágiához használatos tűz mellett melegítsük meg újabb 6 napon át. Mutassuk meg egyszer a déli napnak, és mutassuk meg egyszer éjfélkor a teliholdnak a sót, miközben az avatáshoz használt varázsigét mondjuk. Az avatás szövegét mindenki saját maga kell hogy megírja, ima útján kérve segítőit a megfelelő beavató ima küldésére. Egy példa lehet az alábbi avatás:

„Csábító vagyok, hódító vagyok, ellenállhatatlan vagyok.
Kik a sóból fogyasszatok, rajtam hibát ne lássatok!
Kik a sóból fogyasztotok, engem elfogadjatok!
Kik a sóból fogyasztotok, nekem udvaroljatok!”

A felavatott sóval már nem kell mást tennünk, mint egy talizmános zsákocskában vagy szelencében magunknál hordanunk, és az elcsábítani kívánt személy ételébe vagy italába kell szórnunk belőle egy akkora csipetnyit, amennyi még nem észrevehető. A felavatott só 6x6 napon át tartja meg erejét utána egy természetes folyó vízbe, (patakba, folyóba, csermelybe) kell engednünk, és a só erejét a víz sodrának, az Uiverzum szeretetének növekedéséhez kell felajánlanunk.

Tükörmágia – vonzóbb lehetsz!

A csábítás sójának varázslatát lehet még jobban kiteljesíteni, ha egymással szemben két nagy tükröt állítunk fel abban a helyiségben, melyben meditációnkat végezzük és imáinkat mondjuk. (Ez lehet akár a szoba vagy a ház szerelem –sarka is.)

A tükröt egy nemes kelmével (selyemmel, bársonnyal) kell letakarni, és csak akkor szabad leleplezni, ha a tükröt a varázslathoz használjuk. A tükör feladata, hogy szépségünket és vonzóságunkat megsokszorozza, ahogy a két tükör közé állunk. A gyakorlat alapjait a Hófehérke című mese mostohája ismerteti, aki a tükör erejét használja szépségnek megóvásához.

"Tükröm tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken!" - S a tükörkép, - vagyis önmaga - válaszol, megerősíti a királynőt abban, hogy ő a legszebb a környéken.

Talizmán – a szexuális kisugárzásért

A szexis kisugárzás talizmánja bármilyen tárgy lehet, ami nemi szervet formáz. Férfiak számára lehet egy hosszúkás kulcstartó, nőknek egy kehely, szilvamag, vagy egy kelyhes virág is. A talizmánt idegen szemektől védetten kell magunknál hordanunk, olyan helyen, ahol még ha látszik is, de nincs kitéve annak, hogy mások megfogják. Tapasztalni fogjuk, hogy az avatott tárgyakat előszeretettel fogdossák az emberek, de ezt a tárgyat különösen tilos idegennek érintenie.

A szexualitás erejével legjobban szexuális aktus közben lehet megtölteni egy tárgyat, észrevétlenül átáramoltatva abba a szexualitásban felgyűlt erotikus energiákat. A legjobb tárgyak tehát nem túl nagyméretűek. A szexualitás talizmánját nem lehet célirányosan megvásárolni, sajátos tulajdonsága lehet, hogy egy nagyon szexis embertől kapjuk azt, vagy olyan körülmények között jutunk hozzá, vagy vásároljuk meg, amit valahogy körülleng a szexualitás levegője.

 
 
Lanyhuló szeretőmnek

Ha úgy érezzük, hogy a szerelmünk kezd kissé alább hagyni, egy mézes gyógymóddal lehet újra édessé tenni a szerelmet. Vegyünk tiszta mézet (semmiképp nem lehet kevert virágméz, hanem vagy tiszta akác, vagy tiszta gesztenyeméz, vagy más tiszta méz legyen.) A mézet világítsuk át 6 napon keresztül a hold fényével, és utána állítsuk a mézzel teli üveget folyó víz alá, hogy az érzelmeinket a lehető legjobban átvegye és közvetítse a mézünk.

Figyelni kell, hogy tiszta érzelmekkel álljunk neki ennek a feladatnak, mert a mézbe akár zavaros érzelmeinket is beleprogramozhatjuk –ekkor a méz megcukrosodik, vagy zavarossá válik! – ám ekkor a varázslat végére nem lesz használható a mézünk. A hetedik nap reggelétől kezdve aznap a kedvesnek csupa édes dolgot kínáljunk, amit ezzel a mézzel édesítettünk, lehet ez sütemény, kalács, tea, vagy akár saját ajkunk is.

+1 tippünk: ráhangolódás újhold napján!

Ha meg akarjuk sokszorozni saját csábító erőnket, és a kedvest még jobban kényeztetni szeretnénk, úgy legjobb, ha a gyakorlatokat az újholddal kezdjük, megújítva ezzel önmagunkat és a kapcsolatokat. 
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 15586 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x