10 dolog, ami arról árulkodik, hogy szerelmi kötést tettek...
Címlap / Ezotéria / 10 dolog, ami arról árulkodik, hogy szerelmi kötést tettek rád

10 dolog, ami arról árulkodik, hogy szerelmi kötést tettek rád

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-22

A szerelmi kötés, a szerelmi mágia a rontás egyik formája. Átok a javából, még ha elsőre úgy is tűnik, mintha szuper eredménnyel kecsegtetne: visszatérő szerelem, elhidegült kedves visszatérése, vagy a hűtlenség vége.  

1. FÜGGŐ VISZONY
Se vele, se nélküle nem jó? Ha ott van, az a baj, ha nincs ott, akkor csak sóvárogsz? Ez lehet a szerelmi kötés egyik jele (de egy jel nem jel - figyeld a többi bejegyzésemet!) Néha úgy érzed, szeretnél szakítani, de aztán mégsem sikerül. Valójában nem vagy boldog egyik helyzetben sem, de nagyon nehezen tudnál hosszú távra döntést hozni, nem az eszed, a szíved visz. 

2. GONDOLATMÁGNES
Ez egy mágikus technika, amit tudatosan szoktak előidézni. A szerelem korai szakaszában jellemző sóvárgást hozza vissza a kapcsolat későbbi szakaszában. Akit megkötöttek, az sóvárog a másik után, de valójában nem boldog, nem elégíti ki, ha a másik végül megjelenik, ha együtt vannak.

3. TESTI JELEK
Amikor valakire tudatosan kötést tesznek, gyakori, hogy a szíve környkén mindenféle orvosi ok nélkül érez hasogató, szúró érzést, továbbá a nemi szervek környéke is lehet hasonlóan érzékeny. A derék és a nyak fájdalma is lehet utaló jel. Fontos, hogy egy jel nem jel, ha legalább 4-5 jellemző rád, akkor kezdj gyanakodni!


A hírleveleimben sok szó esik a szerelmi mágiáról, ha megnézed, hogy van-e rajtad rontás, olvasod a leveleimet, akkor nagyon sokat megtudhatsz erről. Kattints a www.rontaslevetel.com oldalra!  

4. ÁLOMKONTROLL

A mágiák egy másik területe nem testi úton, hanem energetikailag hálózzák be a másikat. Ha azt vessszük észre, hogy a szokottnál többször vannak akár fura, akár erotikus álmaink a másikról, de ez nem örömmel és megkönnyebbüléssel teli ébredést hoz, hanem fejfájósan és rossz állapotban kelünk utána, akkor megint gyanakodhatunk.

5. BELEESTÉL, MINT VAK LÓ A GÖDÖRBE
Hirtelen jött, minden logikával szembe megy, mert korábban sose jött be az ilyen külsejű ember. Lehet, hogy még rangon aluli is a választás, vagy valamiért mindenki látja, hogy ez a kapcsolat kudarcra van itélve, csak te nem. Olyan, mintha beintett volna az élet ezzel a méltatlan kapcsolattal.

6. BALSZERENCSÉK SOROZATA
Folyton rátok jár a rúd. Ez az összes rontásra alapvetően igaz, de a szerelmi kötés esetében fokozottan. Egyszerűen nem jönnek össze a dolgok. De nem csak az egyiknek, hanem mindkettőnek. Mivel a kötés - benne van a nevében - két irányban hat, mindkét felet megrángatja az élet ilyenkor.

7. A TÁPLÁLKOZÁS ZAVARAI
Amikor kórosan enni kezdesz és meghízol, vagy képtelenné válsz arra, hogy egyél és lefogysz, az is a szerelmi kötés jele lehet. A bölcs magyar nyelv is mpndja: elemészti a szerelem. Na erről van szól!
 

8. FANTOMKAPCSOLAT
Amikor az egyik fél folyamatosan arról fantáziál, hogy a másik valójában szereti őt, de ... és itt jön egy teljesen ostoba kifogás. Sokszor még az is előfrodul, hogy a kötés hatására az egyik félnek fogalma nincs róla, hogy a másik mély érzelmeket táplál iránta és valós kapcsolatként fantáziál róla. Ez súlyos esetben zaklatásig is elmehet. Enyhe esetben csak sóvárgó, be nem teljesült szerelem, amin a barátok általában mosolyognak.  

9. NEM TUDSZ NEMET MONDANI
A szerelmi mágia egyik fő jele, hogy az, akire kötést tettek, képtelenné válik az érdekérvényesítésre. Amikor szerelmi kötés van rajtad, nem tudsz a másiknak nemet mondani, még akkor sem, amikor nagyon is ki kéne mondani. Szélsőséges esetben ez odáig fajulhat, hogy a másik ember "rabszolgájává" válhatsz. Ha ilyet észlelsz bárkin, azonnal érdemes segítségért folyamodni akár hozzám! Ez egy súlyos formája a rontásnak. Figyelj rá, hogy egy jel nem jel, de ha valaki szélsőségesen elveszti önbizalmát és képtelen nemet mondani, az szinte biztosan egy kizsákmányoló kapcsolat, melyben a kötés erős. 

10. VISSZACSAPÓ ERŐ

Aki a kötést kezdeményezi, arra minden esetben visszacsap az erő és saját maga sem lesz boldog végül, pedig azért kezdeményezi az egészet. Ezért a szerelmi mágia minden esetben, kivétel nélkül negatív. Itt egy cikk, amit elolvashatsz róla.

Egy jel nem jel! Ha többet (4-5 félét) igaznak találsz magadra, akkor gyanakodhatsz. Ha biztosra akarsz menni, hogy van-e rajtad rontás, tudd meg most! Rontásvizsgálat azonnal és ingyen:
www.rontaslevetel.com

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 38251 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x