Annamarit kicsinálta a cigány szerelmi mágia - így hozta...
Címlap / Ezotéria / Annamarit kicsinálta a cigány szerelmi mágia - így hozta helyre!

Annamarit kicsinálta a cigány szerelmi mágia - így hozta helyre!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

- Tudsz szerelmi kötést csinálni? - Persze, hogy tudok, de nem csinálok! Miért? Mert ez egy beavatkozó mágia. A beavatkozó mágia az emberi energetikai rendszerbe "tör be" pont úgy, mint a számítógépes rendszerbe egy hekker, és ott okoz változtatásokat.  

Ki szeretné, ha megtámadnák a számítógépét? Ha hozzájutnának titkos adataihoz, vagy ha megszereznék a hozzáféréseit? Ugye senki?
Akkor miért akarjuk megtámadtatni azt akit elvileg szeretünk? 

Szerelmi kötés – olyan szépen hangzik! De valójában ez a rontás egyik formája, ezért ne akarjunk szerelmi kötést tenni senkire. Érjük be az egyszerű eszközökkel, mint kedvesség, szép szavak, tisztesség, becsület, hűség ... 
 
A szerelmi kötés veszélyes

Annamária története valós, csak a nevét változtattuk meg:

Egy tengerentúli nagyvárosban élek, ahol sokféle ember és sokféle vallás keveredik, itt ismertem meg álmaim férfiját. Ő félig fekete, és vannak még rokonai az afrikai földrészen. Mi immár 2 éve boldog házasságban élünk. A történet happy enddel zárul, de volt egy durva időszakunk, egy szerelmi mágia miatt.  2012-ben rám tört a féltékenység, hogy elhagy engem ez a csodálatos ember. Már nem is tudom mi váltotta ki – valami apró butaság.

Egy pesti ismerős nagynénje vette fel velem a kapcsolatot és egy ősi cigány mágiát használva segített, hogy szerelmi kötést tegyek a páromra.  Azt mondta, hogy az egész művelet apró ártalmatlan dolog és jóra fordít mindent. Belevágtunk: 6 napon át 6 rózsaszirmot forráztam le sós vízzel, a forrázatot megittam, elmondtam a varázs-formulákat, amiket előírt. Ő is végzett mágiát. Aztán vártam.
Egy hétig nem történt semmi, csak fogyott az erőm. A harmadik hétre aztán beütött a pokol. Hánytam, rosszul voltam, majd tébolyodott indulatok törtek fel belőlem, mintha nem is én lettem volna. A gyerekeimet bántottam – amit sem előtte, sem azóta nem tettem volna meg – olyan volt az egész, mintha kívülről figyelném magam, mintha nem tudnám irányítani a testemet. Nem ismertek rám az emberek!
A mellkasomon egész a nyakamig folyamatos hideg zsibbadást éreztem! Ahelyett, hogy jobb lett volna a kapcsolatunk, életem szerelme hallani sem akart rólam, minden problémáért engem okolt. Utólag elmondta, hogy még akkor is rosszul lett, ha rám gondolt. Végső elkeseredésemben már az öngyilkosságot fontolgattam.
Szerencsére egy régi magyar általános iskolai barátnőm rám bukkant, és kiderült: ő parapszichológus. Távoli energetikai vizsgálattal megállapította, hogy a szerelmi kötés nem volt sikeres. A páromon kicsi kora óta egy erős afrikai védő varázslat van, ami egy démont küldött rám. A démon átvette az irányítást, szó szerint megszállottá váltam. A barátnőm segített. A rettenetes időszak elmúlt, a barátomnak pedig bevallottam, amit tettem. Megbocsátott, mivel látta a változásokat. Akkor még nem hitte el, ám megkérdezte az afrikai rokonokat, és meggyőződött! Valóban: még baba korában egy ősi védelmet kapott egy helyi varázslótól. A barátnőm tanácsára azt a tiszta szeretetet mutattam, ami valóban ott volt bennem. Becsültem, tiszteltem, őszinte voltam a kedvesemmel és ő ezeket mindmáig viszonozza. 
 
Óvatosan a kötésekkel és a rontásokkal!  
A szerelmi kötés egy olyan ártó energia, negatív erő, vagy gondolat, amit az irigyek, az önző, bosszúálló személyek indítanak felénk, azért, hogy ne sikerüljenek a dolgaink, vagy megbetegedjünk. Az eredménye, hogy sikertelenné, csalódottá, boldogtalanná válunk, fogy a pénzünk, és végül betegesebbé válhatunk.
 
TÉVHIT A szerelmi kötés, a rontás nem csak hajszállal, körömmel, vudubabával végezhető el, elég lehet hozzá egy erős ártó szándék, egy rossz pletyka, vagy egy gyakran gondolt ártalmas gondolat. Aki a szerelmi kötést ránk tette, gyakran még csak tudatában sincs annak, hogy ártott. Sőt! Végig meg van győződve róla, hogy puszta szeretet vezérelte.
Az önzés azonban nem szeretet, hanem egy olyan érzés, ami tönkretesz bennünket.Nem az a fontos, hogy ki volt a kötés, az átok forrása, hanem az hogy mielőbb megszabaduljunk tőle! 

A férfiak gyakrabban kérnek szerelmi kötést mint a nők
 
A jósnő elmagyarázza
Sokszor kiderül, hogy valakin szerelmi kötés, vagy rontás van, olyankor rontáslevételt kérnek tőlem, azt akarják, hogy én csináljak valamit – mondja az Arany Angyal védelmét élvező Anka, bioenergetikus - jósnő. – A legtöbbször az akar kötést rakatni a másikra, aki önös érdekből már eddig is sokat ártott a kapcsolatnak, az önzést, a birtoklásvágyat összekeveri a szeretettel. Ezért vállalok csak szerelmi oldást, kötést soha! Az emberi erőtér érzékeny, és nem mindegy, hogy kinek engedjük meg, hogy beleavatkozzon. Általában már pont elég bajt okozott, hogy behatoltak rajta. Azt tanácsolom, hogy ne adjuk ki ezt a feladatot senkinek, keressünk egy értő személyt, aki megtanít bennünket arra, hogy megszabaduljunk a kötéstől és aztán segít felépíteni saját védelmünket.
 
A szerelmi kötés feloldódik – egy 5 éves szenvedés megoldódik
Anna férjét öt éve elszerette egy nő. Nagyon fájt neki ez, és arra gyanakodott, hogy a férfit szerelmi kötéssel édesgette magához az új asszony. Engem azzal akart megbízni, hogy vegyem le a szerelmi kötést a férjéről, hogy az visszatérjen hozzá. Azt mondta, még szereeti a férfit és rossz látni, hogy a gyerekei milyen szomorúak az apjuk miatt.
Amikor megnéztem, hogy állunk, érdekes dologra lettem figyelmes. Anna volt az, akit oldhatatlannak tűnő szál kötött a férfihez, ő volt az, aki nem tudott szabadulni. Amikor elvégezte magán a szerelmi oldás gyakorlatát, így fogalmazott:
Mióta feloldottam a kötést, színesebben látom a dolgokat. Nem csak képletesen, hanem valóságosan is. Visszatértek a színek a világba. Újra tudok nevetni, örülni az unokámnak. A lányaim is megjegyezték, hogy végre színesebben öltözöm, és vidámabb vagyok, s elmondták, hogy nem az apjuk hiányzott nekik, hanem engem sajnáltak, csak miattam voltak mérgesek az apjukra. Valójában kifekezetten bírják apjuk új feleségét, a szomorúságukat én okoztam. 
 
Fizessünk-e a szerelmi oldásért, vagy a rontáslevételért? 
Csak az fog valóban működni, amiért valódi áldozatot hozunk. A valódi áldozathoz három területről kell adni. Ez a három dolog kell, ezek nélkül a mágia nem működik. Ha valamiért nem dolgozunk meg 
  1. időnkkel, 
  2. pénzünkkel, 
  3. befektetett energiáinkkal, 
annak a végén nem fogunk tudni ugyanúgy örülni, nem lesz ugyanolyan hasznos. Erről szól az ezotéria tanaiban az „áldozat törvénye”. Tehát ha egy rítus ingyenes, nem kell hozzá erőfeszítést tenni, vagy pillanatok alatt kész van, az gyanús lehet, mert a fenti hármasból az egyik hiányzik belőle. A célt csak úgy lehet elérni, ha ez a három dolog benne van! Bármilyen cél is az. Ezek az áldozatok a cél eléréséhez szükségesek. Emiatt nem lehet sem gyors se, ingyenes, sem nem csinálhatom meg én senki helyett – mondja a szakértő. 

Mit tegyünk szerelmi kötés helyett? 
Az az érzésünk, hogy nem tudunk élni nélküle, minden áron vissza akarjuk hozni, még akkor is, ha a földön taposta a szívünket? Ilyenkor szoktak szerelmi kötésért folyamodni. De ez a kötés gyakran már ott van. Pont az a baj, hogy nem lett feloldva, attól szenvedünk ennyire pokolian. Semmi értelme még egy duplacsomónak a szerelmi kötések végtelen makraméjában. Csak az oldott, szeretetteljes kapcsolatból lesz boldogság, a mágiával fércelt viszonyból nem! 
Ezért inkább a másik helyett magunkkal foglalkozzunk. Saját érzéseinket tegyük tisztába.

 
A szerelmi kötés helyett belső mágiánk oldószerei ezen az ábrán látszanak: 
 
 Szerelmi kötés helyett infógrafika
  • A belső hiány fontos jel: olyankor elégedetlenek, unottak vagyunk.
  • Úgy érezzük, hogy csalódtunk a másikban
  • Pszichoszomatikus jeleket produkálunk, vagy betegesek vagyunk.
  • Amikor a féltékenység eluralkodik rajtunk – noha ez régebben nem volt jellemző.
  • Ha éppen semmi nem sikerül, ami a párkapcsolatra vonatkozik.
Ha ezekből a jelekből többet is észlelünk magunkon, érdemes egy rontásvizsgálatot végeztetni, hogy megállapítsuk van-e rajtunk kötés / rontás. Ingyen és azonnal kijön az eredmény a számmisztikai adatok alapján. 

A szerelmi oldás eredménye jobb önbizalom, visszaállt lelki egyensúly. Sőt, a készség arra, hogy a párkapcsolatban sokkal boldogabbak legyünk, mint korábban. 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 49046 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x