A Szűz Hold
Címlap / Ezotéria / A Szűz Hold

A Szűz Hold

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Ha a Hold a Szűz csillagjegyben halad, akkor érdemes kihasználnunk azokat a saját erőforrásainkat, amelyek ilyenkor a leginkább kibontakoznak. Könnyen lehet, hogy nagyon is racionális hangulatban leszünk, sokkal inkább hajlunk arra, hogy pontról, pontra,  

Ha a Hold a Szűz csillagjegyben halad, akkor érdemes kihasználnunk azokat a saját erőforrásainkat, amelyek ilyenkor a leginkább kibontakoznak. Könnyen lehet, hogy nagyon is racionális hangulatban leszünk, sokkal inkább hajlunk arra, hogy pontról, pontra, részletesen végiggondoljunk egy-egy eldöntendő kérdést, vagy éppen életünk valamely problémás területét.

A Szűz Hold időszaka igazán alkalmas arra, hogy szobanövényeinkkel is törődjünk egy kicsit. Ilyenkor érdemes növényeinket ellátnunk ásványi anyagokkal, ennek eredményeképpen látványosan megerősödnek majd. A másik fontos teendő, hogy megnézzük, hogy melyik növényünknek van szüksége támasztékra, s ezt biztosítjuk neki, akár egy esztétikus léc formájában, amelyhez hozzáerősítjük.

Egészségünk tekintetében, ha a Hold a Szűz csillagjegyben halad, érdemes jobban odafigyelnünk emésztőrendszerünkre, s ilyenkor felerősödhetnek emésztőszervi panaszaink is.

Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy táplálékunk könnyű, minél kevésbé zsíros, de azért tápláló legyen. A székrekedés panaszain könnyen segíthet, ha reggeli előtt megiszunk egy pohár langyos vizet. Ha hasunkat megmasszírozzuk egy kicsit – mindig jobbról balra haladva, hiszen a vastagbélben ez az étel természetes útja – sokat segíthetünk a problémán. Ruházatunk sárga színe is feloldhatja a panasz súlyosságát. A hasmenésre hajlamos emberek viszont ne túl gyakran viseljenek sárga ruházatot. A túl fűszeres ételeket, pedig mindig kerüljék el.

Továbbá alkalmas az időpont arra, hogy sorra vegyünk minden olyan háztartási cikket, amelyre szükségünk lehet otthonunk tisztán tartásához. Ezeket érdemes a mai napon megvásárolnunk. Ilyenek például a naponta használatos tisztítószerek, de az alapvető higiéniás cikkek is. Emellett jó ötlet lehet, ha felmérjük az otthoni házi patikát, s átnézzük, hogy melyik fontos gyógyszerek szavatossága járt le. A recept nélküli készítményeket mindenképpen érdemes pótolnunk a mai napon. Használjuk ki azt, hogy a Szűz napokon összeszedetten és pontosan tudunk dolgozni. Ilyenkor érdemes átgondolnunk azt is, hogy otthonunkban milyen kisebb-nagyobb javítási munkálatokra lenne szükség, s ezeket saját kezűleg is elvégezhetjük. Emellett a mai nap lehetőséget ad arra, hogy az otthonunk karbantartásához szükséges termékeket beszerezzük. A legjobb, ha meglátogatunk egy barkács áruházat, s ott szerezzük be azokat a praktikus cikkeket, amelyekre szükségünk lehet. Előtte mérjük fel, hogy milyen szerszámok és eszközök hiányoznak háztartásunkból. Hiszen egy kiégett villanykörte is nagy bosszúságot okoz, ha éppen nem tudjuk pótolni. Nem is beszélve arról, hogy otthonunkban bármikor szükségünk lehet egy csavarhúzóra, vagy éppen kalapácsra.

Az érzelmek területén elmondható, hogy a Szűz napokon nem vagyunk a legszenvedélyesebbek, akár szexualitásunk területén, akár, pedig érzelmi téren. Ilyenkor ne várjuk azt partnerünktől, hogy szenvedélyes szexualitásával, vagy, pedig izzó szerelmi vallomásokkal fog minket elhalmozni. Elégedjünk meg azzal, hogy nagy eséllyel szót értünk az ilyen napokon, megbeszélhetjük feszültségeinket.
Kunsay Melinda
asztrológus

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2425 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x