Dobd fel a lakásod! - 5000 Ft-ból!
Címlap / Dobd fel a lakásod! - 5000 Ft-ból!

Dobd fel a lakásod! - 5000 Ft-ból!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Érdemes nyitott szemmel járni, és észrevenni, ha nem 4 számjegy áll az árcédulán. Elég sok esetben fordul elő. Szóval, mai mottónk: szemeket kinyitni, és végre látni!  

 
Minimál, minimális 40 nm-en
 

Szingli lányok százai tengetik egyedül napjaikat, 40, vagy annál kevesebb négyzetméteren, ahol különösebb lehetőség nem adatik kreativitásuk kibontakoztatására. Ám ez mégsem jelenthet hátráltató erőt abban, hogy kifejezzék stílusukat, és otthonossá varázsolják azt a pár négyzetmétert, amivel gazdálkodhatnak.     


lyen minimális területen felesleges étkezőasztalt elhelyezni, ugyanis csak a helyet foglalja, amit aztán megállás nélkül kerülgethetsz. Lehet, hogy praktikusabb, ha beszerzel egy mini asztalt, mellé pedig 3-4 párnát. Az újdonsült összeállítást pedig kiegészítheted egy vázával és művirággal, kevesebb, mint 600 Ft-ból.


                        

A nyári beszélgetős estékre

 Férfiasan bevallom: a 3 éves unokahúgom játékkonyhájában több konyhafelszerelés van, mint az én konyhámban, ugyanis nálam inkább a „már nem használom, de még jó lehet” típusú ruhák tárolására szolgál a konyhaszekrény alsó, legnagyobb fele.
 
 

Ám előbb vagy utóbb felmerül mindannyiunkban az igény egy használható konyha iránt, a változtatást pedig valahol el kell kezdeni. Például mi lenne, ha tartanál 1-2 baráti összejövetelt, azok egyébként is arra ösztönöznének, hogy beszerezz még ezt-azt… Mert szükségük lesz rá, és ne kelljen már hajnali 2-kor a szomszédba kopogtatni konzervbontóért.

 

Először is gondoskodj vendégpapucsról, ha már egyszer vendégek érkeznek hozzád. A szalvétatartót és a szalvétát párszáz forintból megúszod – ráadásul különleges, nem hétköznapi darabot vihetsz haza. Arra az esetre, ha hajnalig tartó beszélgetés venné kezdetét, készülj fel a „kertben, vagy az utcán ülünk és beszélgetünk” jelenetre, aminek elengedhetetlen kelléke egy polár takaró, amit picivel több mint 500 Ft-ért meg is tudsz vásárolni.

 

 

A lényegről, ami pedig elengedhetetlen része minden baráti összejövetelnek, ne feledkezz meg: sör-, konzervbontó, zöldséghámozó, és persze pizzavágó. Mindezt alig 1500 Ft-ból.

Ezek után fogadok, hogy nyitott szemmel jársz, és te is észreveszed az apró csodákat!

Képek:
www.ikea.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 460 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x