Főszerepben: édes kis masnik és virágok
Címlap / Főszerepben: édes kis masnik és virágok

Főszerepben: édes kis masnik és virágok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Végre már valóban a bőrünkön érezhetjük a 2011-es tavaszt, ami valljuk be, elég nehezen érkezett el hozzánk… Mindenesetre most már itt van, úgyhogy készülhetünk rá a ruhatárunk felújításával is.  

Az idei tavasz előtérbe helyezi a virágmintás vagány vagy éppen a bájos stílust – csak nézzetek szét a bevásárlóközpontokban: mindenhonnan a ezek a darabok köszönnek vissza ránk.
Íme egy nappali és egy éjszakai összeállítás.
 
A nappali összeállítás egyszerűséget, kifinomultságot, ugyanakkor nőiességet sugároz. A kiegészítők ezt a benyomást csupán tovább erősítik.

Az éjszakai összeállítás tökéletesen alkalmas fogadások, partik alkalmával. Azt nem javaslom, hogy a péntek vagy szombat esti buliba ebben a tűsarkúban tipegj be, ugyanis nem garantálom, hogy végig fogod ropni. Maximum a korlát mellett kapaszkodva.

A masnis balerinacipő egyébként mindkét összeállításhoz tökéletesen illik. Így az éjszakai programot is fájdalmak nélkül végig lehet benne csinálni.

Egyébként mindkét összeállításnál az egyes darabok akár egymással is kombinálhatóak. Talán ezt hívják gazdaságosságnak, vagy inkább praktikus, ésszerű vásárlásnak?

A következő összeállítások már az előbbinél sokkal vagányabbra sikerültek. Ha ezt a stílust részesíted előnyben, érdemes az egyszerű, egyszínű darabokat megvásárolni, ugyanis a kiegészítők úgyis feldobják majd az összeállítást. Tudjátok, a kevesebb néha több.
 

A fehér pólóra kifejezetten felhívnám a figyelmeteket, ugyanis rendkívül sokoldalúan használható. A fenti szettben egy masnis övet láthattok rajta, ami nőiesebbé teszi, ám enélkül a több soros nyaklánccal máris átváltozik egy igazi belevaló hölgy outfitjévé. A nyaklánc mellé persze a hozzá illő karkötő is dukál.

 
Végül pedig a masni függők kedvéért cipők minden mennyiségben: elegáns, sportos, magassarkú, telitalpú vagy lapos... Idén mindenben lesz részünk. Jó shoppingolást!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 438 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x