1 blézer - 5 oltári összeállítás
Címlap / 1 blézer - 5 oltári összeállítás

1 blézer - 5 oltári összeállítás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

"Már megint nincs egy rongyom sem!", hangzik el elég gyenge indokként a szádból, miközben lepakolod az aznapi shopping-körút eredményét. Persze, hogy nincs egy darabod sem, ugyanis már megint ész nélkül, érzelmek alapján vásároltál. Mi lenne, ha inkább a jól variálható darabokat helyeznéd előtérbe? Stylistjaink segítenek!  

Vegyünk alapul egy blézert. Hogy miért? Egyszerű. A blézer egy alapdarab, ami jól kombinálható, minden stílushoz illik, ráadásul minden alkaton jól áll. Főleg, ha hosszú fazonú, lágy esésű darabról van szó, ugyanis hosszúsága megnyújtja a felsőtestet, kiváltképpen, ha az anyaga még vékony is. Ha vékonyabbnak szeretnél tűnni, a kemény anyagú blézereket érdemes kerülnöd, ugyanis merevsége kövérít.
 

A V-kivágás kifejezetten előnyös tud lenni, ugyanis hosszabbítja a felsőtestet, nagy mellnél pedig külön fontos, hogy ilyen kivágású felsőket hordjunk, és semmiképp sem kör- vagy csónaknyakút.


Begombolva elegáns, kigombolva sportosabb hatást lehet elérni. A lazább öltözékekhez fel lehet tekerni az ujjakat, és máris teljesen más kinézetet kapunk.

Ha egy ingszerű, vékony anyagú, hosszú fazonú blézerre ráteszünk a derékrésznél egy vékony övet, ismét egy új fazonú ruhát alkotunk.
 

Zsófi és Detti a kiegészítők fontosságát nem győzi hangsúlyozni, ugyanis minden rajtuk múlik: azokkal dobhatunk fel egy összeállítást, vagy épp szúrhatunk el – fontos, hogy tudjuk ízlésesen használni őket.
 

A blézereken nagyon jól mutatnak a kitűzők, akármilyen stílusról is legyen szó. A nyakláncokat és a karkötőket nyugodtan túlzásba lehet vinni, idén főleg az aranyszínűeket.
 

Idén sálakat is érdemes beszerezni, és akár nyáron is lehet hordani - az üzletek kínálatában találhatsz klassz, vékony anyagúakat is, amelyekből mellesleg izgalmas turbánokat is lehet tekerni.

KépesVagyok.com
stylitjai:
Marczin Zsófi
Túri Detti

Képek:
www.polyvore.com


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 550 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x